Isten, hogy viszonyul a vadászathoz és a halászathoz? Ugye benne van a Bibliába, hogy az állatokat az embereknek adta.
A vadászat a természetes vadállománnyal való gazdálkodás. Olvass utána.
Aki a vadászokat, vadászatot támadja, az műveletlen és primitív. A vadászat szervezett, törvényekkel irányított, szigorúan szabályozott gazdálkodás.
Csak sportból, semmiképp!
Ruházatul és táplálékul adta.
A soortvadssz, sporthorgász megnevezés ne tévesszen meg.
Azért sport, mert maga az illetőnek nem hivatalos munkája.
De a horgászat és vadászat szigorúan engedélyhez kötött megvannak a szabályai: mikor, milyet, hol és mennyit.
A vadászok a kilövésért is fizetnek, be kell jelenteni.
Anno a Juszt vadászati tilalom idején kilőtt egy őzikét és vadnyulat, a körzeti vadász elkapta, lefoglalta, Jusztot keményen megbüntették, ráadásul így lopásnak is számít. Országos botrány lett belőle.
A Horgász Szövetségnél engedèlyt váltasz ki, napijegyet fizetsz.
Megvan az ívási idő, amikor nem horgászhatsz.
Ellenőrök járnak, ha szabályszegésen kapnak, megbüntetnek, az engedélyedet is elveszik.
Szerintem csak úgy értette, hogy ezt eheti.
De ma már ez elfajult.
Szerintem tök gáz a vadászat, szerintem Isten is elítéli.
Pláne, ahogy látom, a legtöbb vadállat is mennyire érző, mikor ember felneveli, vagy segít rajta.
Én tuti nem tudnék lelőni egy állatot. Érzéketlen, durva szemétség.
Persze ott az élelmezés is, de nem kellene ennyi húst zabálni.
Meg gondolom pocsékba is elmegy épp elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!