Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten, hogy viszonyul a...

Isten, hogy viszonyul a vadászathoz és a halászathoz? Ugye benne van a Bibliába, hogy az állatokat az embereknek adta.

Figyelt kérdés
Sziasztok, sokak szerint vétek satöbbi, de benne van a Bibliába is, hogy az állatokat az embereknek adta. Szerintetek aki halászik vagy vadászik, akár csak sportból. Az rossz ember? Én egyiket se üzöm, de nem tudom eldönteni, hogyan viszonyuljak az ilyen emberekhez. Én is eszem húst, azzal egyet értek, ha azért öl az ember, hogy EGYEN, az nálam oké, hisz húsevőnek lettünk alkotva. De a horgászokból is van a sport horgász stb, meg vadászból is-
2024. júl. 31. 12:53
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
10 es azért azt ne feledd, az ember fogazata húsevésre alkalmas, biztosan okkal.
szept. 29. 10:23
 12/13 anonim ***** válasza:
Mondjuk, akkor a disznó fogazata is, aztán azt mégsem szinhussal tömik...
okt. 3. 16:32
 13/13 A kérdező kommentje:
Benne van a Bibliába, hogy lehet húst enni...
okt. 3. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!