Ha hisztek a bibliában, akkor miért nem hiszitek el, hogy én vagyok Isten, csak álruhában?
Most lejöttem ide kicsit körülnézni és csendben szemlélődni, mert rájöttem, hogy nagyon félrementek a dolgok, amikor rátok hagytam. A kapzsiság mindent eluralt, még az egyházakat is, akik csak a hatalom kiszolgálói lettek, elterelve hülyeségekkel rossz irányba a híveket, miközben az imádatotok csakis a pénz felé irányul. A pénz lett az új istenetek, ahoz imátkoztok, a papok pedig sületlenségekkel tömik a fejetek, hogy jó rabszolgái lehessetek a kapzsi elitnek.
Nem akarok beavatkozni a dolgaitokba, mert azért adtam nektek szabad akaratot, hogy magatok dönthessetek, de ennek következményeit is viseljétek.
Ráadásul én nem akarok olyan egoistán viselkedni, mint kétezer éve a fiam tette, így most csak csendben szemlélem ezt a sok mocskot, amit az emberek csinálnak és egyre inkább az a véleményem, hogy megérdemlitek.
Kérdező, nagyon nem értek egyet veled!
Máté24,4-5
És Jézus felelvén monda nekik: Meglássátok, hogy valaki el ne hitessen titeket,
Mert sokan jőnek majd az én nevemben, akik [ezt] mondják: Én vagyok a Krisztus; és sokakat elhitetnek.
"Ha hisztek a bibliában, akkor miért nem hiszitek el, hogy én vagyok Isten, csak álruhában?"
Mert a farsang már elmúlt, öcsi..
1 kézzel fogható bizonyitékként járt Isten Fia köztünk emberek között, Jézus Krisztus. Azt hogy ezt nem fogadod el az egy kárhozati alap nálad.
2. A Biblia hasznos mindazok számára akik jóra törekszenek, erkölcsi tanításai mai is aktuálisak.
3. Azok a hőzöngők akik nem olvasták, tudatlanok a tartalma miatt, jobban zennék ha elolvasnák mielőtt vitát nyitnának, mert addig azt sem tudja miről beszél.
4 Egyik másik Isten hivő csoport megfigyelte a földi dolgokat és ebből következtetett isteneire, ez Egyiptom. A másik megfigyelte az emberek viselkedéseit és így kovetkeztett az isteneire. Ez a görög. Ezeket betiltotta Isten mert nem ismert magára. Hiszen hogy mondhatod azt, hogy Isten amit alkotott az olyan mint Isten maga? Az emberek alkotnak autókat, mégsem benzinnel működik az ember.
A maják embert áldoztak. Istennek nem tetszett ez áldozat, ezt a Bibliában is közli Amikor Izsákot feláldozná. A maják kihaltak hiszen saját népüket áldozták.
Maradtak a nyugodt vallások hindu, iszlám, buddhizmus stb.
Itt Isten jobban magára ismer
De a vezér pálca a keresztényeknél van, mivel Isten Fia mindent elmondott amit Atyjátol hallott, más népeknél nem volt ilyen küldött.
Ez a biztosíték, hogy halottakat támaszt fel Krisztus, és megtörte a bűn vonalát. Szűz Máriatól született, ami képtelenség lenne, de aki hisz az tudja hogy igaz, mert csak Istennek lehetséges ez.
Ez a hit próbája,
Ha hiszel üdvözülz.
Te ott voltál Mohácsnál, nem? Akkor az is mesekönyv.
Bizonyítás be hogy volt mohácsi csata.
Szóval a te érvelésed rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!