Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ha hisztek a bibliában, akkor...

Ha hisztek a bibliában, akkor miért nem hiszitek el, hogy én vagyok Isten, csak álruhában?

Figyelt kérdés

Most lejöttem ide kicsit körülnézni és csendben szemlélődni, mert rájöttem, hogy nagyon félrementek a dolgok, amikor rátok hagytam. A kapzsiság mindent eluralt, még az egyházakat is, akik csak a hatalom kiszolgálói lettek, elterelve hülyeségekkel rossz irányba a híveket, miközben az imádatotok csakis a pénz felé irányul. A pénz lett az új istenetek, ahoz imátkoztok, a papok pedig sületlenségekkel tömik a fejetek, hogy jó rabszolgái lehessetek a kapzsi elitnek.

Nem akarok beavatkozni a dolgaitokba, mert azért adtam nektek szabad akaratot, hogy magatok dönthessetek, de ennek következményeit is viseljétek.

Ráadásul én nem akarok olyan egoistán viselkedni, mint kétezer éve a fiam tette, így most csak csendben szemlélem ezt a sok mocskot, amit az emberek csinálnak és egyre inkább az a véleményem, hogy megérdemlitek.

nov. 27. 09:43
1 2 3
 11/27 Potyondi Gergely ***** válasza:
39%

Kérdező, nagyon nem értek egyet veled!

Máté24,4-5

És Jézus felelvén monda nekik: Meglássátok, hogy valaki el ne hitessen titeket,

Mert sokan jőnek majd az én nevemben, akik [ezt] mondják: Én vagyok a Krisztus; és sokakat elhitetnek.

nov. 27. 14:47
 12/27 IstenGyermeke1 ***** válasza:
37%
Keresem az indoklást, kérdező, de nem látom, miért kéne elhinnem. Quod gratis asseritur, gratis negatur.
nov. 27. 16:00
 13/27 anonim ***** válasza:
58%

"Ha hisztek a bibliában, akkor miért nem hiszitek el, hogy én vagyok Isten, csak álruhában?"

Mert a farsang már elmúlt, öcsi..

nov. 27. 17:17
 14/27 A kérdező kommentje:
#15: Pontosan. Mégis milyen sokan hisznek a mesékben és járnak templomokba.
nov. 27. 19:40
 15/27 A kérdező kommentje:
És arra mit szóltok, hogy ha a ti Istenetek lenne az igazi, akkor miért vannak más vallások is? Sőt, miért vannak többen? Ők is hamis Istent imádnak, pont ugyanúgy mint ti.
nov. 27. 19:41
 16/27 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem igyál egy meleg kakaót és higgadj le kicsit.
nov. 27. 19:52
 17/27 anonim ***** válasza:
39%

1 kézzel fogható bizonyitékként járt Isten Fia köztünk emberek között, Jézus Krisztus. Azt hogy ezt nem fogadod el az egy kárhozati alap nálad.

2. A Biblia hasznos mindazok számára akik jóra törekszenek, erkölcsi tanításai mai is aktuálisak.

3. Azok a hőzöngők akik nem olvasták, tudatlanok a tartalma miatt, jobban zennék ha elolvasnák mielőtt vitát nyitnának, mert addig azt sem tudja miről beszél.

4 Egyik másik Isten hivő csoport megfigyelte a földi dolgokat és ebből következtetett isteneire, ez Egyiptom. A másik megfigyelte az emberek viselkedéseit és így kovetkeztett az isteneire. Ez a görög. Ezeket betiltotta Isten mert nem ismert magára. Hiszen hogy mondhatod azt, hogy Isten amit alkotott az olyan mint Isten maga? Az emberek alkotnak autókat, mégsem benzinnel működik az ember.

A maják embert áldoztak. Istennek nem tetszett ez áldozat, ezt a Bibliában is közli Amikor Izsákot feláldozná. A maják kihaltak hiszen saját népüket áldozták.

Maradtak a nyugodt vallások hindu, iszlám, buddhizmus stb.

Itt Isten jobban magára ismer

De a vezér pálca a keresztényeknél van, mivel Isten Fia mindent elmondott amit Atyjátol hallott, más népeknél nem volt ilyen küldött.

Ez a biztosíték, hogy halottakat támaszt fel Krisztus, és megtörte a bűn vonalát. Szűz Máriatól született, ami képtelenség lenne, de aki hisz az tudja hogy igaz, mert csak Istennek lehetséges ez.

Ez a hit próbája,

Ha hiszel üdvözülz.

nov. 27. 22:51
 18/27 anonim ***** válasza:
32%
Vegyük Lázár feltámasztását, "uram négy napos, már szaga van" Hogyan lehetett ez illuzió, ha te feltehetően nem voltál ott nem láthattad, nem érzékelhetted??
nov. 28. 22:53
 19/27 A kérdező kommentje:
#22: Mert te ott voltál? Megtapasztaltad, mi történt, vagy csak olvastad a egy mesekönyvben?
nov. 29. 07:53
 20/27 anonim ***** válasza:
50%

Te ott voltál Mohácsnál, nem? Akkor az is mesekönyv.

Bizonyítás be hogy volt mohácsi csata.

Szóval a te érvelésed rossz.

nov. 29. 21:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!