A Biblia szerint, hogyan alakul ki a homoszexualitás? Istennek mi vèlemènye a homoszexualitásròl?
"mivel a Leviták könyvében van a szöveg és a tiszta és tisztátalan megkülönböztetés kultikus szabály, nagy valószínűséggel a kultikus prostitúció ellen íródott"
Tehát azt állítod, hogy a papok esetében bűn volt a homoszexualitás, a többi ember esetében pedig nem. Ez tarthatatlan.
52
" Tényekkel vitatkozol."
Nem! Én nem vitatom, hogy mi van leírva. Azt vitatom, hogy az biztosan Istentől származna. Az pedig nagyon nem tény, hogy Isten úgy gondolná, hogy bűn.
"Márpedig ez egy hit."
"Nem. Én azt állítom, hogy az ember nem evolúció által "jött létre"."
Annyira hit mint az, hogy én most itt ülök és írok.
Az a baj, hogy a hozzád hasonlók azt is úgy ahogy van elhinnék, hogy a hold sajtból van ha az lenne leírva a Bibliában. El se gondolkodtok azon, hogy valamit lehet, hogy félre értelmeztek vagy valaki esetleg meghamisította az adott részt vagy hasonlók. Azt írja ezért úgy van. Ez nem egy gonosz dolog csak eredendően téves.
53
"Viszont a homoszexualitás parafília, s a leghitelesebb elmélet szerint a korai gyermekkorban alakulnak ki valamilyen külső (nem feltétlenül traumatikus, sokszor az illető nem is emlékszik rá) behatás hatására."
Mitől lesz az a leghitelesebb?
Tudnál ehhez valamilyen forrást küldeni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!