Mi alapján vallják a fundamentalista iszlám terroristák, hogy a keresztényeket meg kell ölni?
Hol található ez meg a Koránban? Mint a nevemből is látszik, keresztény vagyok; alapszintű ismereteim sincsenek az iszlám szent könyvében írtakról.
Kérek mindenkit, hogy a "melyik az igaz vallás" és a "Biblia/Korán hamisított" jellegű vitákat mellőzzétek.
A mózesi törvényeket (mint írtam, ha egyáltalán elolvasod) az ApCsel alapján nem kell megtartanunk.
Továbbá SENKINEK SINCS JOGA MÁS ÉLETÉT ELVENNI.
De még ha azt is mondod nem érvényes a keresztényekre, akkor is Jézus parancsolta meg a népirtást, nők és gyerekek, csecsemők legyilkolását. És azt is hogy öld meg a saját gyermeked ha másban akar hinni.
És hol is írja pontosan hogy már nem érvényes?
42.Hsz!
NE HAZUDJ!
Jézus ilyen parancsot sosem adott! Ha azt állítod,hazudsz!
Idezz ide ehhez hasonlót,de ne a Koránból,hanem a Biblia 66 könyvéből!
Kérdező!
Igen,Jézus számára az élet és egészség igen értékes volt s ezért támasztott fel halottakat,gyógyított meg betegeket és amikor gyilkolásra akarták kényszeríteni,vagy tanítványa ilyesmivel próbálkozott,Ő visszautasította és megrótta,aki ilyenre vetemedett.
Jézus azt is kijelentette,hogy :
"Ne gondoljátok, hogy jöttem a törvénynek vagy a prófétáknak eltörlésére. Nem jöttem, hogy eltöröljem, hanem inkább, hogy betöltsem. Mert bizony mondom néktek, míg az ég és a föld elmúlik, a törvényből egy jóta vagy egyetlen pontocska el nem múlik, a míg minden be nem teljesedik."
Krisztus az Ő halálával betöltötte,mint"Isten ama báránya,aki elveszi a világ bűneit". Ezzel megszüntette a szolgálatát előrevetítő ceremóniális törvényeket.
Természetesen,az erkölcsi törvényeket,melyek az isteni szeretet csontvázát mutatják be, nem törölte el,de megtöltötte azt lágyrészekkel s vére által élettel.
"NE HAZUDJ!
Jézus ilyen parancsot sosem adott! Ha azt állítod,hazudsz!"
Figyelj te szerencsétlen! Ti keresztények azt állítjátok Jézus Isten. Akkor Jézus parancsolta meg a népirtást, nők és gyerekek, csecsemők legyilkolását az Ószövetségben. És azt is hogy öld meg a saját gyermeked ha másban akar hinni.
48-as.
Szóval azért nem írod le konkrétan az érved, mert tudod hogy akkor könnyebben szét szedjük a hibáit. Ezért külföldi Tik-tok videoba rejted, tudva hogy azzal annyira nem fogunk foglalkozni. Szánalmas vagy.
A fundamentalistákon hogy a fenébe kérjük számon? Szerinted snapchatan tartjuk velük a kapcsolatot? Értelemszerűen ha látunk egyet, azon számon kérjük. Csak hát a gyakori kérdéseken nem nagyon futunk össze Dzsihadistával, sem úgy átlagban Magyarországon. Vagy te találkoztál már személyesen eggyel? Ha igen, majd át adhatadon neki hogy kapja be.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!