Nem talalom a hitem?
Szeretnek hinni Istenben.Neha ugy erzem hiszek is benne,de nem oszinte a hitem.Tudom ez egy kicsit furanak tunik.Eleg materialista vagyok,de valahogy erzem vagy sejtem,hogy van valami nagyobb dolog a vilagban ami nem foghato kezzel vagy lathato szemmel es itt nem a gravitaciora gondolok.Sokszor kerem az Urat,hogy csak egy apro jelet kuldjon amibol tudom,hogy itt van.Valoszinuleg attol a ponttol nem lenne ez kerdes szamomra,de a jelek nem jonnek vagy csak en vagyok olyan vak mint a fene.
Lehet,hogy itt van es hall engem csak mar elfordult tolem?Gyerekkent nagy csibesz voltam,bar artani sose artottam masoknak.Sokszor karomkodas kozben Istent is szidttam.Nem vagyok megkeresztelve es a vallas soha nem volt resze az eletemnek a 30 evem soran,de az elmult 1-2 evben ez valamiert megvaltozott.Lehet a The Chosen (A kivalasztott) cimu sorozat tette meg a hatasat.Ferfi letemre kinosan,de bevallom,hogy Jezus nehany csodajat megkonnyeztem mikor meggyogyitotta Mariat vagy segitett nyomorekon a medencenel.Tudom,hogy az csak "Hollywood",de nekem azok a csodak nagyon lelekre hatoak voltak.
A hit Istentől jön s mindenki számára erőt jelent.
Nem kell kezdésként feltétlen vízen járnod,arzénos vizet ihatóvá tenned,vagy az áradó Köröst visszairányítani Romániába!
A hit,mint a gyermek,magzatként válik élővé s szépen lassan nő fel.
Hagyd,hogy Isten,a hit szikráit élesztgesse!
A csecsemő,az anyatej szerével táplálkozik....-Tudod, szer-etet.
Ha vágysz hinni, szeress,de nem elsődlegesen szavakkal,hanem inkább tettekkel.... A szeretet gyakorlása,mint az anyatej, táplál,immunitást szerez kártékony kórokozók ellen,mint félelem,harag,hűtlenség,hálátlanság,bosszúvágy,stb....Észre sem veszed s már felnőttél a hitben,Krisztus követésében!
Sok sikert kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!