Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Legyek hithű muszlim?

Legyek hithű muszlim?

Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni mert keresztény hitben nevelkedem és mindig is az voltam de ahogy egyre jobban gondolkozok ezen rájövök,hogy a kereszténységből van pár dolog amivel nem de az iszlámból mindennel egyet értek például és talán az tetszik nekem a legjobban meg minden de nem vok benne biztos,hogy jó döntés lenne pláne,hogy hogy tudnék itthon az lenni meg minden. Mit kéne tegyek?

2023. aug. 24. 11:29
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/238 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
0%
Az előző válaszom a 76-osnak ment!
2023. aug. 26. 23:36
 82/238 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
0%
Ez kezdi elérni a százat, szóval én mentem.
2023. aug. 26. 23:36
 83/238 anonim ***** válasza:
0%

"Muszliméknál a beleegyezési korhatár úgy tudom, 12 év, de alatta is lehet házasodni, és ilyenkor a férj belátására van bízva, hogy mikor lesz szex."

Hát elég nagy baromságot mondtál most !

Pakisztánban lányok esetén 16 év, Ománban 18 év, Szaúd Arábiában 15 év, Kuvaitban 15 év, Indonéziában 19 év, Egyesült Arab emírségeben 18 év a házasság alsó korhatára.

Nem beszélve arról, hogy ahol 15 év ott ez csak szülői beleegyezezéssel lehetséges.

"az iszlámban csecsemõkkel is lehet házasodni. Behatolásos szex nem engedélyezett 9 évesnél fiatalabb gyerekekkel, minden más igen"

Kínodban már nem tudod mit hazudj itt össze ugye ?

Nem szégyelled magad ?

Én úgy emlékszem a Bibliában az is benne van hogy nem szabad hazudni.

2023. aug. 26. 23:37
 84/238 A kérdező kommentje:
76 Am nem kevered véletlen össze ezt az egészet az enyingi cigányokkal? Mert ők tényleg nagypapák 16 éves korukra
2023. aug. 26. 23:41
 85/238 anonim ***** válasza:
68%
Amelyik muszlim nem így értelmezi, az istenkáromlást követ el Allah ellen, mert a szabályokat, amiket õ hozott és a pedofil prófétán keresztül az emberiség tudtára adta, senki nem írhatja felül, ez a koránban is benne van.
2023. aug. 26. 23:43
 86/238 anonim ***** válasza:
23%

#85:

Mi van benne a Koránban amit mi itt félreértelmezünk te szerencsétlen ? Idézd nekünk légyszíves, ha nem hazudozol !

2023. aug. 26. 23:45
 87/238 anonim ***** válasza:
68%

Ez egyre kellemetlenebb számodra Abdul. Ennyire nem ismered a saját szentírásaidat? Valaki mondta, hogy legális a pedofília és a r I b a n ckodás, te meg úgy voltál vele, hogy akkor ez neked való?

[link]

[link]

2023. aug. 27. 00:07
 88/238 anonim ***** válasza:
25%

"Nekem személyes történetem,hogy Arab, muszlim orvosoknál születtem, volt a gyerekorvosom és egyik sem akart behatolni vagy elvenni feleségül"

És náluk doktoráltál iszlámból? Vagy hogy jön ez ide? Ha valaki rendes ember és muszlim, akkor nem olvasta az szentírásait. Ha olvasta azokat és muszlim, akkor egy pszichopata, pedofil, nemi erõszaktevõ terrorista.

2023. aug. 27. 00:13
 89/238 anonim ***** válasza:
0%

#87:

Te is csupán hazugságokkal vagy képes érvelni. Ez is az Iszlám igazságát mutatja.

Akkor mégegyszer megkérdezem, mi az amit mi félremagyarázunk a Korán soraiból ?

Próbálkozz a kérdésemre válaszolni.

2023. aug. 27. 00:18
 90/238 anonim ***** válasza:
100%

Az iszlám szerint Muhammad a tökéletes muszlim, a követendõ példa a muszlimok számára, mert minden szava és cselekedete isteni sugallatra történt. Amikor megerõszakolt egy 9 éves gyereket, azt azért tette, mert Allah megengedte neki. Ha te azt mondod, hogy Allah, Muhammad hibát követett el, amikor ezt megtette, akkor istenkáromlàst követsz el, mert szabályokat csak Allah hozhat, te nem, mert te nem vagy Isten.

Nem állítottam sehol, hogy félremagyaráztok bármit. Azt állítom, hogy vagy nem tudok semmit az iszlámról, vagy pedofil pszichopaták vagytok.

2023. aug. 27. 00:31
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!