Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Legyek hithű muszlim?

Legyek hithű muszlim?

Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni mert keresztény hitben nevelkedem és mindig is az voltam de ahogy egyre jobban gondolkozok ezen rájövök,hogy a kereszténységből van pár dolog amivel nem de az iszlámból mindennel egyet értek például és talán az tetszik nekem a legjobban meg minden de nem vok benne biztos,hogy jó döntés lenne pláne,hogy hogy tudnék itthon az lenni meg minden. Mit kéne tegyek?

2023. aug. 24. 11:29
 231/238 A kérdező kommentje:
230 Na és ha ez ennyire bizonyított,egyetemesen elfogadott tény akkor miért csak te tudsz róla?
2023. szept. 4. 16:20
 232/238 anonim ***** válasza:
Nem csak én tudok róla hanem mindenki aki nem egy birka hanem veszi a fáradtságot és utánanéz a vallásának. Az egy sahih bukhari hadith, tehát kb 1200 éve elérhetõ, neked pedig még interneted is van, szóval számodra tényleg nincs kifogás.
2023. szept. 4. 17:49
 233/238 anonim ***** válasza:
50%
Nagyon tiszteletlen vagy te állítólagos hívő.. azt mondod allahèk.. jobb ha oda figyelsz a szádra, egyetlen egy isten van!
2023. szept. 4. 20:27
 234/238 anonim ***** válasza:
50%
Jehova tanúit tisztelem, tőlük még sehol nem láttam/hallottam hogy egy másik vallást szidalmaznak vagy gúnyolnak nyilvánosan. De egy ilyet mint te, soha nem fog tisztelni senki!
2023. szept. 4. 20:29
 235/238 anonim ***** válasza:

وَلَوۡ تَقَوَّلَ عَلَيۡنَا بَعۡضَ الۡاَقَاوِيۡلِۙ‏ ﴿69:44﴾ لَاَخَذۡنَا مِنۡهُ بِالۡيَمِيۡنِۙ‏ ﴿69:45﴾ ثُمَّ لَقَطَعۡنَا مِنۡهُ الۡوَتِيۡنَ  ۖ‏ ﴿69:46﴾ فَمَا مِنۡكُمۡ مِّنۡ اَحَدٍ عَنۡهُ حَاجِزِيۡنَ‏ ﴿69:47﴾

Azért "allahék" mert a quranban is így szerepel, hogy "mi". Muhammad valószínûleg be volt rúgva, amikor ezt írta.

Nem is vágyom a tiszteletetekre. Ha pedofil, terrorista sátánisták tisztelnek az már régen rossz.

2023. szept. 4. 21:57
 236/238 A kérdező kommentje:
235 Én se vágynék arra,hogy pl Böjte Csabáék tiszteljenek
2023. szept. 4. 22:09
 237/238 anonim ***** válasza:
100%

Az a helyzet, hogy nem az emberek elismerésére kell törekedni, hanem Istenére.

Ha a te istened elismerését azzal tudod kivívni, hogy ölsz, erõszakolsz, pedofilkodsz, egy kõ elõtt hajbókolsz akkor azért elgondolkodnék.

2023. szept. 6. 10:04
 238/238 anonim ***** válasza:
50%
Kemény fejűnek hiába is mondanàm.. oké mindannyian gyilkosok vagyunk és pedofilok. Na befejezted végre?
2023. szept. 6. 10:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!