Ugyanazért, amiért a hungaristáknak is központi téma, hogy magyarok.
Ugyanazért, amiért a náciknak is központi téma volt, hogy ők nácik.
Az amerikaiak amerikaiak. Az angolok, angolok, a kínaiak meg kinaiak.
A Buddhistáknál meg érdekes módon Buddha a központi téma, a keresztényeknél Jézus.
De had kérdezzem meg az éhes embereknél miért központi téma az étel? A szomjas embereknél miért központi téma az innivaló?
A cucc után kattogóknak miért központi téma a kábítószer?
Amit te keresel, az az összetartó erő. Ezt alkalmazták zsidók, a nácik, az ősmagyarok, a muszlimok és mindenki.
Az ateisták összetartó ereje például a vallásosok gúnyolása. Nem a józanság, nem a tudomány, hanem a vallásos, hívő emberek kigúnyolása.
A gúnyolódás, csúfolkodás pedig majom szokás, de ez nem csoda, hiszen a majmoktól származtatják magukat. Tök normális.
Azt a kérdést nem én tettem fel. A kérdés utáni szöveg zsidózás.
Ez a kérdés válasz a kérdező mohamedán hölgynek, hogy ha a célja nem a zsidózás lett volna, akkor hogy kellett volna feltennie a kérdést. Mint ahogy az én kérdésem tényleg kérdés, és nem muszlim-ellenes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!