Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A muszlimoknak miért központi...

A muszlimoknak miért központi téma az, hogy ők muszlimok?

Figyelt kérdés

tegnap 20:03
 1/5 anonim ***** válasza:
23%

Ugyanazért, amiért a hungaristáknak is központi téma, hogy magyarok.

Ugyanazért, amiért a náciknak is központi téma volt, hogy ők nácik.

Az amerikaiak amerikaiak. Az angolok, angolok, a kínaiak meg kinaiak.

A Buddhistáknál meg érdekes módon Buddha a központi téma, a keresztényeknél Jézus.

De had kérdezzem meg az éhes embereknél miért központi téma az étel? A szomjas embereknél miért központi téma az innivaló?

A cucc után kattogóknak miért központi téma a kábítószer?

Amit te keresel, az az összetartó erő. Ezt alkalmazták zsidók, a nácik, az ősmagyarok, a muszlimok és mindenki.

Az ateisták összetartó ereje például a vallásosok gúnyolása. Nem a józanság, nem a tudomány, hanem a vallásos, hívő emberek kigúnyolása.

A gúnyolódás, csúfolkodás pedig majom szokás, de ez nem csoda, hiszen a majmoktól származtatják magukat. Tök normális.

tegnap 20:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Miért lenne az?
tegnap 21:13
 3/5 anonim ***** válasza:
52%
Mert ez az identitásuk alapja. Akárhány muszlimmal beszéltem eddig, mindegyik a hitére vezetett vissza mindent. Nem olvasta azt a könyvet, mert az ő hite szerint gonosz. Nem evett még ilyen ételt, mert az ő hite szerint tisztátalan. Lehetne még sorolni.
tegnap 21:40
 4/5 UlfOrmson ***** válasza:
tegnap 22:12
 5/5 A kérdező kommentje:

Azt a kérdést nem én tettem fel. A kérdés utáni szöveg zsidózás.

Ez a kérdés válasz a kérdező mohamedán hölgynek, hogy ha a célja nem a zsidózás lett volna, akkor hogy kellett volna feltennie a kérdést. Mint ahogy az én kérdésem tényleg kérdés, és nem muszlim-ellenes.

ma 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!