Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Legyek hithű muszlim?

Legyek hithű muszlim?

Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni mert keresztény hitben nevelkedem és mindig is az voltam de ahogy egyre jobban gondolkozok ezen rájövök,hogy a kereszténységből van pár dolog amivel nem de az iszlámból mindennel egyet értek például és talán az tetszik nekem a legjobban meg minden de nem vok benne biztos,hogy jó döntés lenne pláne,hogy hogy tudnék itthon az lenni meg minden. Mit kéne tegyek?

2023. aug. 24. 11:29
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/238 anonim ***** válasza:
0%

"Allah gyönyörű arcát látni fogják majd azok, akik ezt kiérdemlik majd."

És férfi vagy női arca van a te Allahodnak? Ez itt logikailag már gyanús nekem.....

Azt ugye tudod hogy Isten nem egy meselény, hanem racionális lény?

"Engem pedig a Biblia egyáltalán nem érdekel."

Mert muszlimnak neveltek, amivel nekem semmi bajom sincsen, én viszont nem kaptam vallásos nevelést és magamtól tértem be a kereszténységbe.

2023. aug. 26. 21:25
 62/238 anonim ***** válasza:
65%

"a Biblia egyáltalán nem érdekel."

Ez nem vall egy bölcs vagy jó jellemre.

2023. aug. 26. 21:26
 63/238 anonim ***** válasza:
0%

Én pedig keresztény voltam és muszlim lettem.

Allah nem hasonlatos az emberekhez, a mi földi, evilági fogalmainkkal nem lehet Őt leírni pontosan.

2023. aug. 26. 21:29
 64/238 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
31%

"Ez nem fake news, hanem Quran és hadith."

Az ott nem korán amit az 56-osban linkelsz, csak is hadisz...

Ami az 57-est illeti:

"Ebbõl a versbõl megtudjuk, hogy azokra akik még nem menstruálnak szintén vonatkozik az iddat, mert az elsõ menstruációt ugyebár megelõzi az elsõ pete érés, ami kívülrõl láthatatlan."

A mentruácionak nem nagyon van kőze mindig a kórhoz. Egy felnőtt nőnél is előfordulhat hogy még nem menstruál egy marha sok ideig, mert valamiért kimarad. Akár egy egész idatnyi ideig. Ez eléggé belemagyarázos, amit mondasz.

De igen, vannak pedo vagy ultra konzervativ "Hagyomány őrzők" akik ebbe probálják bele magyarázni és érvnek használni. De mondom, ez túl erőltettett hogy komolyan vegyük. Az fogadja el, aki el akarja fogadni.

"Az Ószövetségben még Isten elnézte a többnejűséget a férfiak szívének keménysége miatt, de az Újszövetségben Jézus beteljesítette a törvényt, és határozottan elítéli a többnejűséget a Máté 19,4-6 részben."

Lol, a általad idézet versben szó sincsen a többnejüségről csak a válás megtiltásáról, meg hogy miért volt engedélyezve. Azért keresztényként ismerhetnéd már a bibliát...

" 4Így felelt: „Nem olvastátok, hogy a Teremtő kezdetben férfinak és nőnek teremtette őket, 5és azt mondta: Ezért a férfi elhagyja apját, anyját, a feleségéhez ragaszkodik, és egy test lesz a kettő? 6Most már többé nem két test, hanem csak egy. Amit tehát Isten egybekötött, azt ember ne válassza szét.”"

[link]

2023. aug. 26. 21:40
 65/238 anonim ***** válasza:
78%

"Én pedig keresztény voltam és muszlim lettem."

Én azt hittem valami Magyarországon letelepedett bevándorló család sarja vagy. xD

Miért tértél át?

2023. aug. 26. 21:42
 66/238 anonim ***** válasza:
0%

# 65:

Azért mert elolvastam a Kegyes Koránt és annyira megérintett hogy ennek hatására muszlim lettem.

Ez a legrövidebb válasz és így nem bírálom a kereszténységet sem, meg nem is akarom, mert valójában nem érdekel.

2023. aug. 26. 21:45
 67/238 anonim ***** válasza:
65%

"A mentruácionak nem nagyon van kőze mindig a kórhoz. Egy felnőtt nőnél is előfordulhat hogy még nem menstruál egy marha sok ideig, mert valamiért kimarad. Akár egy egész idatnyi ideig. Ez eléggé belemagyarázos, amit mondasz."

A videókban amiket linkeltem megtalálod a referenciákat, ha érdekel és ha nem vagy valóban pedofil, most befogod a szád és utána jársz. Aztán elszégyelled magad és bocsánatot kérsz. Ha nem teszed meg, beismered hogy pedofil vagy.

Másrészt a példaképed, Muhammad megerõszakolt egy 9 éves kislányt.

Aisha saját elmondása szerint babákkal játszott, amikor Momo eljött érte hogy megerõszakolja.

A babák és egyéb figurák készítése az iszlámban a bálványok üldözése miatt tiltott, csak a kisgyerekeknek megengedett, akik még nem érték el a serdülõkort.

Korábbi hazugságaidról pedig ennyit:

Halálbüntetés, apostasy:

`Ali burnt some people and this news reached Ibn `Abbas, who said, "Had I been in his place I would not have burnt them, as the Prophet (ﷺ) said, 'Don't punish (anybody) with Allah's Punishment.' No doubt, I would have killed them, for the Prophet (ﷺ) said, 'If somebody (a Muslim) discards his religion, kill him.' "

[link]

It is not permissible to take the life of a Muslim who bears testimony (to the fact that there is no god but Allah, and I am the Messenger of Allah, but in one of the three cases: the married adulterer, a life for life, and the deserter of his Din (Islam), abandoning the community

[link]

2023. aug. 26. 22:09
 68/238 anonim ***** válasza:
0%

"Másrészt a példaképed, Muhammad megerõszakolt egy 9 éves kislányt.

Aisha saját elmondása szerint babákkal játszott, amikor Momo eljött érte hogy megerõszakolja."

Na ezt a baromságot ugyan honnan vetted ?

2023. aug. 26. 22:12
 69/238 A kérdező kommentje:
58 Na és azt honnan tudjuk biztosan,hogy a feltámadását vezető út úgy történt e?
2023. aug. 26. 22:26
 70/238 anonim ***** válasza:
81%

A hadithból vettem Abdul. Ha ilyen büszke muszlim vagy miért nem linkeled be te, hadd bõvüljön a pedofil közösség. Mindent nekem kell?

[link]

2023. aug. 26. 22:28
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!