Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Legyek hithű muszlim?

Legyek hithű muszlim?

Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni mert keresztény hitben nevelkedem és mindig is az voltam de ahogy egyre jobban gondolkozok ezen rájövök,hogy a kereszténységből van pár dolog amivel nem de az iszlámból mindennel egyet értek például és talán az tetszik nekem a legjobban meg minden de nem vok benne biztos,hogy jó döntés lenne pláne,hogy hogy tudnék itthon az lenni meg minden. Mit kéne tegyek?

2023. aug. 24. 11:29
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/238 A kérdező kommentje:
20 Tudsz mondani egyébként ilyen országokat?
2023. aug. 24. 22:46
 22/238 anonim ***** válasza:
78%

Melyiket?

Mert olyan is van, ahol rendes bíró ítél halálra, ha ilyet csinálsz. Nem olyan régen volt egy ilyen, egy szerencsétlen nővel. Pedig ő csak házasodott, és a keresztény férje megesküdött, hogy nem kell áttérnie.

De a bírót ez nem érdekelte.

Máshol már nem ennyire erős a törvény: ott esetleg egy olyan ember akadhat, aki a kezébe veszi a dolgot. Na, őt nem fogja nagyon hajtani az ottani rendőrség, hogy ki lehetett.

Magyarországon valószínűleg nincs veszélyben ezzel az életed.

De tudod... én nem szívesen csinálnék olyat, ami után nem mehetek be jó pár országba a Földön. Valahogy nem érezném magam jól utána.

2023. aug. 24. 23:04
 23/238 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
13%

"Azt ugye látod az írásomból, hogy én nem teszek úgy."

Pontosan úgy teszel mint ha ez egy általános veszély lenne.

"Te viszont azzal, ahogy viselkedtél, és ahogy ezt az egészet el akarod rejteni, emberek életét kockáztatod."

Nem rejtegetem, csak nem ijesztgetem mindennel. Miért nem figyelmezteted az összes vallást kereső fiatalt a szcientologia egyház veszélyeire? Miért nem figyelmeztetsz minden indiába utazni akaro embert, hogy LEHET kirabolják?

Úgy beszélsz egy ritka dologrol, mintha valami marhanagy kockázat lenne rá hogy tényleg meg történik.

Nem kockáztatom az életét, csak nem ijesztem el a saját döntésétől rém mutogatással.

"Amúgy nem kell, hogy minden ember így értelmezze. Bőven elég, ha az az egy így értelmezi, amelyik megöl téged."

Ennyi erővel ne legyen keresztény, mert nem számit hogy egy csomó muszlim nem úgy értelmezi, elég egy dzsihadista aki úgy értelmezi hogy ezért meg kell halnia és meg öli. Az emberek nem hozhatnak minden döntést úgy hogy attól rettegnek melyik örült öli meg. És ezt te is tudod, csak rémisztgetsz minden friss betérőt, ki tudja miért.

"De tudod... én nem szívesen csinálnék olyat, ami után nem mehetek be jó pár országba a Földön. Valahogy nem érezném magam jól utána."

Nem végeznek ki egy más országi személyt, olyasmiért amit egy másik országban csinált...Látod erről beszélek. Rémisztgeted, hogy ne térjen be mert vagy valami keresztény/zsidó vagy valami ateista vagy. Ez nem becsületes dolog. NAGYON nem becsületes.

2023. aug. 24. 23:31
 24/238 anonim ***** válasza:
100%

Ez sima mellébeszélés, Drakula.

Aki szcientológusnak készül, vagy netes IQ tesztet keres, vagy ilyen rendezvényre készül, azt sokkal erőteljesebben figyelmeztetem a még nagyobb veszélyre. Remélem, te is??

Nagyon csúnya mellébeszélést csinálsz, ami azért is szomorú, mert eléggé értelmesnek és erkölcsösnek ismertelek.

De akkor általában ilyen egy kiemelkedő muszlim, mint te?

Mert a másfél pipás agresszív, elborult agyú elvtársadat már ismerjük. Volt már olyan helyzet, ahol őt védted.

Hát ez nagyon szomorú.

Pedig biz' isten, nem akarok ennyire általánosítani.

2023. aug. 24. 23:38
 25/238 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
0%

Én beszélek mellé? Mondja ezt az aki egy kifejezetten kevés esélyű veszélyt úgy ábrázól mintha bármikor lecsaphatna, és országokon át ivelő itéletet hirdetnének rá hitehagyásért...

Hazudsz, és nagyzolsz.

Hány embert végeztek ki hite hagyásért összesen az utóbbi húsz évben?

2023. aug. 24. 23:52
 26/238 anonim ***** válasza:
76%

Jól van, haver.

Mostantól elkönyvelhetjük, hogy ilyen egy felvilágosult, jó jellemű muszlim.

Minek is figyelmeztetni a másikat a veszélyre?

Ez ugye általános jellemvonás nálatok.

2023. aug. 25. 08:44
 27/238 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
15%

Minek fenyegetni a valószinütlen veszélyre?

Ne egyél szílvát, mert előfordulhat hogy lenyeled a magot.

Ne menj ki, mert egy meteor fejbe vághat.

Amit te teszel az nem figyelmeztetés, hanem félelem keltés. Úgy állitod be, mintha országokon át veszélyeztetve lenne, ha egyszer elhagyja a hítét. Mintha a teokratista bíróságok foglalkoznának egy magyarországon áttért, és ott kitért muszlimmal.

Ez nem figyelmeztetés, csak aljas ijesztgetés. Viselkedhetsz úgy, mint ha én lennék a rossz fiú, de a hülyének is le esik valóság ha olvassa amit írsz.

2023. aug. 25. 09:03
 28/238 anonim ***** válasza:
39%

További mellébeszélés?

Ha rajtad múlna, nem is tudna erről.

2023. aug. 25. 09:24
 29/238 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
21%

Tőled meg rosszul tudja.

És igen, ha elhiteted vele hogy országokon át veszélyeztetve lenne, egy olyan gyakorlat miatt, amit még a legdíktatúrább teokrácíában is keveset használják, vagyis szaúd arábiában, akkor te mellébeszélsz vagy hazudsz ha így jobban tetszik.

Ennyi erővel ne legyyen keresztény, mert néhány muszlim fanatikus úgy gondolja hogy ezért meg kell hallnia, és esetleg meg is ölik. Miért nem figyelmezteted arra hogy ne legyen keresztény?

2023. aug. 25. 09:47
 30/238 anonim ***** válasza:
76%

Na, ahogy gondoltam: jön a további mellébeszélés.

"néhány muszlim fanatikus"

Na igen. Van ilyen is. Vagy egy ország, és a hivatalos bírósága.

Folytasd.

2023. aug. 25. 10:10
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!