Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért nem tudok nyelveken szólni?

Miért nem tudok nyelveken szólni?

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok, keresztény családban nőttem fel. Már egész kiskoromban,kb 9 évesen megtértem saját akaratomból, 18 évesen pedig alámerítkeztem. Igyekszem az Úr irányítása szerint élni, járni istentiszteletre, imádkozni ahányszor csak eszembe jut, Bibliát olvasni, és már évek óta imádkozom, hogy megkapjam én is a nyelveken szólást, de nem kaptam meg. Többször is sírtam már csalódottságomban,nem értem miért nem kapom meg. Az összes létező ismerősöm szinte azonnal megkapta rá ahogy kérte pár napra, vagy csak úgy magától jött nekik még a vízkeresztség előtt. Én meg is tértem már rég, alá is merítkeztem és így sem történt meg amit szerettem volna. Emiatt szörnyen érzem magam,nem tudom hol rontom el. Legalább 3-4 éve kérem... Köszönöm ha tudtok tanácsot adni!

2023. ápr. 21. 18:41
 61/105 anonim ***** válasza:
43%
60 Miért vezetitek félre?
2023. ápr. 24. 07:34
 62/105 anonim ***** válasza:
73%

Szóval Hit gyülekezete...Oké..

Tehát ha ennek a nyelveken szólásnak ez a meghatározása:

"olyan jelenség, amelyben az érintett egyének idegen nyelveken beszélnek, amelyet ismeretlen nyelveknek tartanak. Az Újszövetségben a Lélek általi elragadtatás nyelve. Nem idegen nyelven beszélést jelent, hanem semmilyen nyelvből ki nem mutatható hangsoroknak"

Akkor te honnan tudod,hogy valóban ezt élték át az ismerőseid? Mi van ha csak megjátsszák a közösségi nyomás hatására;esetleg maguk is elhiszik de valójában csak beléjük beszélték,hogy megadatott nekik?

Ha valaki elkezd neked így beszélni nagy átéléssel,akkor az valódi vagy sem,meg tudod ezt állapítani?

hamnam sivaj haram si har hitam hiraj huru kiruly...

2023. ápr. 24. 08:39
 63/105 anonim ***** válasza:
76%

62 Nem tudod megjátszani-mert nem te írányítasz és vannak gyümölcsei.

Nekem pár éve a Jahn Ferenc éjszakai ügyeletén kellett imádkoznom nyelveken, hangosan, mindenki előtt kézrátétellel (infarktussal vitték be) ott álltam és nem volt idő semmire, mert a teste kezdte feladni (elkezdett szürkülni) ott, akkor abban a pillanatban kellett érte imádkoznom. Úgy néztek rám mint egy UFO-ra az ott várakozó emberek.

Később kiderült, hogy hátsófali infartusa volt az édesanyámnak-ami halálos az ő korában. Amikor a főorvos már lábadozás után megnézte az eredményét nem akart hinni a szemének. Azt mondta neki a főorvos: Asszonyom, ha maga ezt túlélte, maga 100 évig fog még élni.

Ott sem én írányírtottam az eseményeket, csak hagytam, hogy a Szent Lélek tegye azt amit akart.

2023. ápr. 24. 08:49
 64/105 anonim ***** válasza:
44%

63+

Anyám, még ha betegen is-de él.

2023. ápr. 24. 08:51
 65/105 anonim ***** válasza:
51%
63+ És volt még pár ilyen.. meg másmilyen is:)
2023. ápr. 24. 08:54
 66/105 anonim ***** válasza:
44%

62 Ha a Szent Lélek keresztséget megkapod-első jele nyelvekenszólás, utána bárhol vagy a világon: otthonodba, munkahelyeden, buszon, villamoson, bárhol-bármikor használ a Szent Lélek. Nem helyfüggő, nem személyfüggő hanem a Szent Lélek akaratától függ.

Akár éjjel-nappal.

Balesetet is úsztam meg így-még mielőtt bekövetkezett volna. És nem volt ember aki ne hitte volna el, hogy hatalmas "csatt" lesz. Amikor az esemény történt a mögöttem menő taxis megállt, kiougrott a kocsijából és nem hitt a szemének, hogy épp bőrrel megúsztam és a kocsi 1 cm-re állt meg keresztbe az oszlop mellett(!) pedig telibe kellett volna kapnom a fizika törvényei szerint..

2023. ápr. 24. 09:00
 67/105 anonim ***** válasza:
26%

Végidők vannak emberek, és a Szent Lélek nélkül nem lehet bejutni Isten országába.

Az egész világ Itélet alatt áll. Térjetek meg amíg tudtok..

2023. ápr. 24. 09:02
 68/105 anonim ***** válasza:
40%
Minek kellene arámiul imádkoznod? Teljesen értelmetlen előre nem vivő dolog.
2023. ápr. 24. 13:10
 69/105 anonim ***** válasza:
55%

"Végidők vannak emberek, és a Szent Lélek nélkül nem lehet bejutni Isten országába.

Jézus azt mondja, aki hisz és megkeresztelkedik, az üdvözül. Akkor ő nem mondott igazat, vagy te hazudsz?

Azt pedig nem mondta, hogy hablatyolni kell, mint valami megzakkant.

2023. ápr. 24. 18:16
 70/105 A kérdező kommentje:
Update: mentem az üggyel ki a pásztorhoz,imádkozott értem és így sem történt semmi. :/
2023. júl. 16. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!