20 éves lány vagyok, keresztény családban nőttem fel. Már egész kiskoromban,kb 9 évesen megtértem saját akaratomból, 18 évesen pedig alámerítkeztem. Igyekszem az Úr irányítása szerint élni, járni istentiszteletre, imádkozni ahányszor csak eszembe jut, Bibliát olvasni, és már évek óta imádkozom, hogy megkapjam én is a nyelveken szólást, de nem kaptam meg. Többször is sírtam már csalódottságomban,nem értem miért nem kapom meg. Az összes létező ismerősöm szinte azonnal megkapta rá ahogy kérte pár napra, vagy csak úgy magától jött nekik még a vízkeresztség előtt. Én meg is tértem már rég, alá is merítkeztem és így sem történt meg amit szerettem volna. Emiatt szörnyen érzem magam,nem tudom hol rontom el. Legalább 3-4 éve kérem... Köszönöm ha tudtok tanácsot adni!
Kedves kérdező.Te abban a megtiszteltetésben részesültél hogy Mária országában születtél tehát egy katolikus országba.A te nyelved a magyar nyelv és ezen a nyelven tudod lélekben isten igéjét szivedbe zárni.Isten érteni fogja gondolataidat és ehez nem szükségesek szavak.Minden más megtévesztés mert bizony a letaszitott angyal is képes hamis szeretettel illúzióval csapdába csalni.
2023. ápr. 22. 22:21
52/105 anonim válasza:
#47-50
Egyszerűbb lett volna leírni, hogy sehol nem tanít ilyet a Biblia, csak néhány karizmatikus szekta saját tanítása.
Amúgy még amire hivatkoztál az Apcsel-ből olyat egyik szektátokba se láttam. A hablaty mindenhol megy és a gügyögés, de igazi nyelveken szólás, hogy mindenki saját nyelvén érti, nincs nálatok.
2023. ápr. 23. 13:18
53/105 anonim válasza:
Mert megalazo egy magyar számára az idegen nyelv. A Biblia a magyar tortelemrol szól. Az eredeti csak a magyaroknak szól.
2023. ápr. 23. 15:43
54/105 anonim válasza:
Ez pont olyan mintha azt állitanánk, hogy William J. Seymour (Azusa utca) és késöbb Oral Roberts (karizmatikus egyetem) elött nem lettek volna igaz megtért és újjászületett hivő keresztények Jézus Krisztus óta.
Ez pont olyan mint a Jehova tanúi vallás. Charles Taze Russell előtt nem léteztek igazhitű megtért és újjászületett keresztények Jézus óta. Akkor mi volt azelőtt mielőtt ezek az önjelölt emberek megalkották a saját nézetű hitvallásukat???
2023. ápr. 23. 22:57
55/105 anonim válasza:
Magyar törvények az egész világon. Jézus előtt is.
2023. ápr. 24. 00:31
56/105 anonim válasza:
Én is voltam így sokáig imadkozram érte és türelmesen vártam, sokáig nem kaptam meg mert nem ertettem meg valamit! Meg pedig azt hogy nekem kell megtenni az első lépést hitből. Isten csak olyan kocsit tud kormányozni ami már mozgásban van, vagyis ne várd hogy a Szent Szellem fog megszolalni benned! Neked kell elkezdened ,akár úgy hogy kitalálod az első szót és a témát is amiért imádkozni akarsz nyelveken. Elkezded értelemmel a kitalált szóval és utána veszi át a Szent Szellem és akkor már nem az elmeddel mondod! Nekem így működött! Én kezdtem el hittel és utána vette át a Szent Szellem
2023. ápr. 24. 02:25
57/105 anonim válasza:
56 ez nem igaz.
2023. ápr. 24. 05:36
58/105 anonim válasza:
Talán azért nem kaptad meg mert Istennek más tervei vannak veled, ismerd fel mihez van tehetséged.
Különben négy év alatt bármelyik nyelvet meg lehet tanulni.
2023. ápr. 24. 06:41
59/105 anonim válasza:
58 Ez sem igaz.
2023. ápr. 24. 06:43
60/105 anonim válasza:
Az 51esnek van igaza, téged az igaz lelked nem enged hogy értelmetlenül szólj más nyelveken.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!