Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért nem tudok nyelveken szólni?

Miért nem tudok nyelveken szólni?

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok, keresztény családban nőttem fel. Már egész kiskoromban,kb 9 évesen megtértem saját akaratomból, 18 évesen pedig alámerítkeztem. Igyekszem az Úr irányítása szerint élni, járni istentiszteletre, imádkozni ahányszor csak eszembe jut, Bibliát olvasni, és már évek óta imádkozom, hogy megkapjam én is a nyelveken szólást, de nem kaptam meg. Többször is sírtam már csalódottságomban,nem értem miért nem kapom meg. Az összes létező ismerősöm szinte azonnal megkapta rá ahogy kérte pár napra, vagy csak úgy magától jött nekik még a vízkeresztség előtt. Én meg is tértem már rég, alá is merítkeztem és így sem történt meg amit szerettem volna. Emiatt szörnyen érzem magam,nem tudom hol rontom el. Legalább 3-4 éve kérem... Köszönöm ha tudtok tanácsot adni!

2023. ápr. 21. 18:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/105 anonim ***** válasza:
84%

Hát ha annyira akarsz különféle nyelveken szólni,akkor ez alatt a 4 év alatt többet is megtanulhattál volna.

"Segíts magadon, Isten is megsegít."

2023. ápr. 21. 18:47
 2/105 A kérdező kommentje:
Szerintem nem jól értelmezted a kérdésem lényegét. Nem egy új nyelvet akarok megtanulni mint a spanyol vagy olasz, hanem a bibliai nyelveken szólásra gondoltam, amit a Szent Szellem ad és nem tanulható.
2023. ápr. 21. 18:57
 3/105 anonim ***** válasza:
0%
Valószínűleg azért, mert olyan gyülekezetben vagy, amin nem működik Isten kenete. Melyiknek vagy a tagja?
2023. ápr. 21. 19:12
 4/105 A kérdező kommentje:
Ez a másik dolog, pont hogy kellemetlenül érzem magam a gyüliben amikor körülöttem mindenki nyelveken imádkozik, én pedig csak állok. Hit Gyülibe járok.
2023. ápr. 21. 19:13
 5/105 anonim ***** válasza:
0%

2

Isten ne lenne képes mindenkihez a saját anyanyelvén szólani?Mert szerintem.magyarul szól a magyarokhoz románul a románokhoz..stb.A Bibliából is mindenkihez az szól igazán amit a saját nyelvén megért belőle.

2023. ápr. 21. 19:20
 6/105 anonim ***** válasza:
26%
4 Pásztor előtt voltál már ezzel? Kérted a kenetet? vagy csak vártad?
2023. ápr. 21. 19:22
 7/105 anonim ***** válasza:
100%

Mikor imádkozol hagyd, hogy keresztülfolyjon rajtad, mikor elködösül az elméd ne ijedj meg csak mondd és soha ne érezd magad kellemetlenül, lehet a te nyelveken szólás készséged magyar nyelven van.

https://www.youtube.com/watch?v=QrCc8Ho4YCY

8/105 anonim ***** válasza:
73%

6+

Mt 7,8

Mert a ki kér, mind kap; és a ki keres, talál; és a zörgetőnek megnyittatik

9/105 anonim ***** válasza:
28%

6+ Mindenképpen menj pásztor elé..

Hogy kell átvenni az ajándékokat? Kézrátétel által..

2023. ápr. 21. 19:24
 10/105 anonim ***** válasza:
73%

7

Csel 2,4

És megtelének mindnyájan Szent Lélekkel, és kezdének szólni más nyelveken, a mint a Lélek adta nékik szólniok.

2023. ápr. 21. 19:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!