Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért nem tudok nyelveken szólni?

Miért nem tudok nyelveken szólni?

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok, keresztény családban nőttem fel. Már egész kiskoromban,kb 9 évesen megtértem saját akaratomból, 18 évesen pedig alámerítkeztem. Igyekszem az Úr irányítása szerint élni, járni istentiszteletre, imádkozni ahányszor csak eszembe jut, Bibliát olvasni, és már évek óta imádkozom, hogy megkapjam én is a nyelveken szólást, de nem kaptam meg. Többször is sírtam már csalódottságomban,nem értem miért nem kapom meg. Az összes létező ismerősöm szinte azonnal megkapta rá ahogy kérte pár napra, vagy csak úgy magától jött nekik még a vízkeresztség előtt. Én meg is tértem már rég, alá is merítkeztem és így sem történt meg amit szerettem volna. Emiatt szörnyen érzem magam,nem tudom hol rontom el. Legalább 3-4 éve kérem... Köszönöm ha tudtok tanácsot adni!

2023. ápr. 21. 18:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/105 anonim ***** válasza:
0%

"egyik családtagommal beszéltem erről,aki imádkozott értem és azt mondta, az Úr azt jelentette ki neki,hogy megkaptam csak még nem fogadtam el"

Kérdező, ezt az a hölgy mondta aki azt állította neked, hogy keresztelés előtt kapta meg a nyelvekenszólást?

2023. ápr. 21. 19:51
 22/105 A kérdező kommentje:
Igen.
2023. ápr. 21. 19:53
 23/105 anonim ***** válasza:
22%
Nem ittál még elég sört. Szerintem.
2023. ápr. 21. 19:54
 24/105 anonim ***** válasza:
0%
22 Akkor tudd, hogy hazudott.
2023. ápr. 21. 19:56
 25/105 anonim ***** válasza:
0%

24+ Isten Igéje a tükör, és az Ige nem azt mondja, hogy ez lehetséges lenne, sőt azt mondja, hogy nem lehetséges.

+ a gyümölcsöd is megmutatta, hiszen azóta vársz-és nem történik semmi.

Legközelebb vigyázz, és óvatosabb legyél.

2023. ápr. 21. 19:59
 26/105 A kérdező kommentje:

Az Apcsel 10:44-48ban a pogányok előbb kapták a nyelveken szokást,s utána keresztelkedtek meg.

44Péter még be sem fejezte a beszédet, s a Szentlélek már leszállt mindenkire, aki hallgatta a tanítást.

45 A zsidókból lett keresztények, akik Péterrel érkeztek, ámulatba estek, hogy a Szentlélek ajándéka a pogányokra is kiárad.

46 Mert hallották, hogy megkapták a nyelvek adományát, és magasztalják az Istent. Péter megszólalt:

47„Meg lehetne tagadni a keresztvizet azoktól, akik a Szentlelket éppen úgy megkapták, mint mi?”

48Ezzel elrendelte, hogy Jézus Krisztus nevében kereszteljék meg őket.

2023. ápr. 21. 19:59
 27/105 anonim ***** válasza:
60%
Mondom én, hogy az üres korsó lesz a ludas :)
2023. ápr. 21. 20:01
 28/105 anonim ***** válasza:
0%
23 Sosem iszom sört. Nem szeretem.
 29/105 A kérdező kommentje:
Nem értem, bár azt sem hogy egy Lucifer nevű felhasználó miért ebben a témában akar felémkerekedni.:D
 30/105 anonim ***** válasza:
0%

26 Nem tudtál csőbe húzni a szövegeddel, pedig nagyon készültél rá.

Ha Jézusnak be kellett töltenie a feltételeket,és Keresztelő Jánost megintette, amikor el akart ettől tekinteni, mert felismerte, hogy ki áll előtte, akkor nehogy már a te emberi elgondolásod alapján legyen ....

Lásd:

Máté3-

13.

Akkor eljöve Jézus Galileából a Jordán mellé Jánoshoz, hogy megkeresztelkedjék ő általa.

14.

János azonban visszatartja vala őt, mondván: Nékem kell általad megkeresztelkednem, és te jősz én hozzám?

15.

Jézus pedig felelvén, monda néki: Engedj most, mert így illik nékünk minden igazságot betöltenünk. Ekkor engede néki.

16.

És Jézus megkeresztelkedvén, azonnal kijöve a vízből; és ímé az egek megnyilatkozának néki, és ő látá az Istennek Lelkét alájőni mintegy galambot és ő reá szállani.

17.

És ímé egy égi hang ezt mondja vala: Ez amaz én szerelmes fiam, a kiben én gyönyörködöm.

2023. ápr. 21. 20:05
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!