Miért nem tudok nyelveken szólni?
"egyik családtagommal beszéltem erről,aki imádkozott értem és azt mondta, az Úr azt jelentette ki neki,hogy megkaptam csak még nem fogadtam el"
Kérdező, ezt az a hölgy mondta aki azt állította neked, hogy keresztelés előtt kapta meg a nyelvekenszólást?
24+ Isten Igéje a tükör, és az Ige nem azt mondja, hogy ez lehetséges lenne, sőt azt mondja, hogy nem lehetséges.
+ a gyümölcsöd is megmutatta, hiszen azóta vársz-és nem történik semmi.
Legközelebb vigyázz, és óvatosabb legyél.
Az Apcsel 10:44-48ban a pogányok előbb kapták a nyelveken szokást,s utána keresztelkedtek meg.
44Péter még be sem fejezte a beszédet, s a Szentlélek már leszállt mindenkire, aki hallgatta a tanítást.
45 A zsidókból lett keresztények, akik Péterrel érkeztek, ámulatba estek, hogy a Szentlélek ajándéka a pogányokra is kiárad.
46 Mert hallották, hogy megkapták a nyelvek adományát, és magasztalják az Istent. Péter megszólalt:
47„Meg lehetne tagadni a keresztvizet azoktól, akik a Szentlelket éppen úgy megkapták, mint mi?”
48Ezzel elrendelte, hogy Jézus Krisztus nevében kereszteljék meg őket.
26 Nem tudtál csőbe húzni a szövegeddel, pedig nagyon készültél rá.
Ha Jézusnak be kellett töltenie a feltételeket,és Keresztelő Jánost megintette, amikor el akart ettől tekinteni, mert felismerte, hogy ki áll előtte, akkor nehogy már a te emberi elgondolásod alapján legyen ....
Lásd:
Máté3-
13.
Akkor eljöve Jézus Galileából a Jordán mellé Jánoshoz, hogy megkeresztelkedjék ő általa.
14.
János azonban visszatartja vala őt, mondván: Nékem kell általad megkeresztelkednem, és te jősz én hozzám?
15.
Jézus pedig felelvén, monda néki: Engedj most, mert így illik nékünk minden igazságot betöltenünk. Ekkor engede néki.
16.
És Jézus megkeresztelkedvén, azonnal kijöve a vízből; és ímé az egek megnyilatkozának néki, és ő látá az Istennek Lelkét alájőni mintegy galambot és ő reá szállani.
17.
És ímé egy égi hang ezt mondja vala: Ez amaz én szerelmes fiam, a kiben én gyönyörködöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!