Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Csak keresztények! Isten...

Csak keresztények! Isten elítél ha vámpírrá változtatnak?

Figyelt kérdés

Ha átváltoztatnak az elég ahhoz, hogy pokolra küldjön vagy csak akkor ha ennek hatására ártok másoknak?

Amennyiben az átvoltázás után az áldozat öngyilkos lesz, akkor az bűnnek számít? Beszélhetünk egyáltalán ilyenkor öngyilkosságról?

2022. nov. 18. 12:00
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/192 anonim ***** válasza:
57%

Ohh.. részvétem. Ezt nem tudtam. De.

Akkor fogadd el a segítséget egy bosszúban.

2022. dec. 11. 11:20
 122/192 anonim ***** válasza:
0%

122

Sajnos ez könnyen lehet valós.

2022. dec. 11. 11:50
 123/192 anonim ***** válasza:
72%
123.: Mi? :O Hogy vámíorok elvették a barátját?
2022. dec. 11. 11:52
 124/192 anonim ***** válasza:
0%

124

Igen

2022. dec. 11. 11:56
 125/192 anonim ***** válasza:
27%
Forduljatok elmeorvoshoz, minden sértés nélkül!
2022. dec. 11. 11:57
 126/192 anonim ***** válasza:
0%

126

Elnézést, hogy nem úgy gondolkodok mint te, valamint hogy nem zárom ki az ilyen dolgoknak a lehetőségét. Ha tippeltem kéne, kettőnk közül több élettapasztalattal rendelkezem. És még így se eléggel

2022. dec. 11. 12:01
 127/192 anonim ***** válasza:
78%

De amúgy kérdező fejtsd már ki hogy te mit értesz vámpír alatt? Mert a köztudatban ilyenek szerepelnek mint a Lugosi Béla meg a többi színész által eljátszott drakula aki köpenybe öltözve harapdálta az embereket meg hasonlók. Ezek nagyrészt csak a filmipar hülyeségei.

Viszont ha azokra a sátánistákra gondolsz akik gyerekeket rabolnak el hogy aztán megerőszakolják, megkínozzák, megcsonkítsák őket meg esetleg egyenek és igyanak belőlük olyanok sajnos létezhetnek, a Bibliából tudjuk. Ők voltak akik molochnak meg baalnak meg mindenféle hamis istennek “áldozatul” adták ezeket a gyerekeket. Nos ha akkor léteztek és nyilvánosan tevékenykedtek, akkor ma miért ne létezhetnének? Igaz ma nem nyiltan mert a törvény őket is elítélné, de szerintem még a legbefolyásosabb emberek között is akad ilyen.

2022. dec. 11. 13:18
 128/192 A kérdező kommentje:

121

Nem lenne értelme.

2022. dec. 13. 07:58
 129/192 anonim ***** válasza:
100%
129.: Miért ne lenne értelme? Vagy tényleg felsültél a linkelt kérdés miatt, hogy te vagy az az ateista kérdező, aki magát kereszténynek kiadva ilyen marhaságokat tesz fel?
2022. dec. 13. 17:05
 130/192 A kérdező kommentje:

Több okból sem lenne értelme. Kezdjük ott hogy a barátom jelenleg köztük van. Így ha bosszút állva mészárlásba kezdenénk ami nem is sikerülne akkor csak megint elveszteném a barátomat. Arról nem is beszélve hogy fogalmam sincs hogyan lehet őket megölni. Ha bosszút próbálnánk állni akkor az egyenlő lenne valami öngyilkossághoz hasonlóval.

Szervezetileg sem tudom hogy hol lehetnek jelen. Ezért ilyen téren sem tudnánk nekik ártani. Nagyon kevés az információm róluk.

Reméltem hogy a kérdés eredménye egyöntetűen az lesz hogy Isten nem ítéli el őket. Így az ő lelke és sajátom miatt kevésbé kellett volna aggódnom.

A másik kérdés pedig nem érdekel. Ha erre akarod verni a nyáladat akkor csak azt tudom mondani amit eddig is. Ne írj, nem neked szól a kérdés. Eddigi válaszaitok is csak egy rakás zagyvaság volt most meg még azzal is idejöttök hogy egy jött ment ateista írt a kérdésemről és az biztosan én vagyok.

2022. dec. 13. 17:33
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!