Csak keresztények! Isten elítél ha vámpírrá változtatnak?
Ha átváltoztatnak az elég ahhoz, hogy pokolra küldjön vagy csak akkor ha ennek hatására ártok másoknak?
Amennyiben az átvoltázás után az áldozat öngyilkos lesz, akkor az bűnnek számít? Beszélhetünk egyáltalán ilyenkor öngyilkosságról?
"Titeket és a következő ateistákat is jelenteni foglak a moderátornál."
Ateisták is használhatják a gyk-t, nem?
152
Nem vettem támadásnak egyik ellen véleményt sem. Pusztán a logikátlanságuk zavart és jó lenne ha megírnád azokat a részeket ahol logikátlanul érveltem és ahol nem fogadtam el a logikus érveket. De az is jó lenne, ha az ellenem felhozott logikus érveket beidéznéd mert ilyen sem nagyon volt.
Akkor szerinted azok a fajoka amiket az ember még nem fedezet fel sem léteznek. Régen sem létéztek és nem fedeztek fel új fajokat az emberek. Csak az létezik ami a Bibliában szerepel és amit az ember ismer. Ez ám a logika.
Egy olyan fajról vagy akármiről beszélünk ami feltehetően rejtőzni akar. Az hogy te mint mindent ismerő nem ismered nem jelenti hogy nem létezik.
A bibliás érved is maga a logika. Képzeld (kapaszkodj meg, vegyél nagy levegőt) a wifi és a számítógépek sincsenek benne a bibliában, mégis léteznek.
De ezt is már át rágtuk.
Amúgy ha ennyire nem tetszik a vámpír megnevezés akkor beszéljünk démonokról. Azért írtam vámpírt mert ha valaminek olyan a kinézete mint egy krumplinak, olyan az íze mint egy krumplinak, olyan a szaga és minden tulajdonsága mint egy krumplinak akkor miért ne nevezném krumplinak?
157
dehat hazugsag az egesz, mar a kerdes is az volt, mit magyarazol, hogy racionalis erv meg nem?, mikor nem hiszel vampirokban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!