Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Csak keresztények! Isten...

Csak keresztények! Isten elítél ha vámpírrá változtatnak?

Figyelt kérdés

Ha átváltoztatnak az elég ahhoz, hogy pokolra küldjön vagy csak akkor ha ennek hatására ártok másoknak?

Amennyiben az átvoltázás után az áldozat öngyilkos lesz, akkor az bűnnek számít? Beszélhetünk egyáltalán ilyenkor öngyilkosságról?

2022. nov. 18. 12:00
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/192 A kérdező kommentje:

"90., megint egy kalap alá veszel két különböző válaszolót."

Két válaszolónak válaszoltam egyszerre. Nem vettem őket egy kalap alá.

Ezeket a válaszokat tulajdonítottam neked, ezek alapján írtam azt amit:

82,83,88

De ha csak az egyik tartozik hozzád is érvényes az amit írtam.

"folyamatos, izzadságszagú, kényszer vezérelt érvelés próbálkozásod"

Ez pedig csak arra jó, hogy fárassz vele. Érvelés tekintetében teljesen súlytalanok.

2022. dec. 4. 10:10
 102/192 anonim ***** válasza:
32%

"Ezeket a válaszokat tulajdonítottam neked, ezek alapján írtam azt amit: 82,83,88"

Erről beszélek: az nem mind én voltam.

""folyamatos, izzadságszagú, kényszer vezérelt érvelés próbálkozásod"

Ez pedig csak arra jó, hogy fárassz vele. Érvelés tekintetében teljesen súlytalanok."

Ez megint nem én voltam. :)

De ne azzal foglalkozz, hogy megpróbáld beazonosítani, hogy mit ki írhatott, hanem arra reagálj, ami le van írva.

2022. dec. 4. 10:15
 103/192 A kérdező kommentje:

"Erről beszélek: az nem mind én voltam."

Tehát 1 legalább.

"De ha csak az egyik tartozik hozzád is érvényes az amit írtam."

"De ne azzal foglalkozz, hogy megpróbáld beazonosítani, hogy mit ki írhatott, hanem arra reagálj, ami le van írva."

Meg volt. Leírtam miért súlytalanok rendszeresen az érvek amiket írtatok.

Ha valamelyik konkrét válaszra nem reagáltam akkor írd le melyikre szeretnél választ kapni amire még nem írtam.

2022. dec. 4. 11:08
 104/192 anonim ***** válasza:
26%
A 94 és 98-as válaszomra reagálhatnál valamit kérdező.
2022. dec. 4. 11:59
 105/192 A kérdező kommentje:

A 94-es esetén nem tudom pontosan mire szeretnéd, hogy reagáljak, de azért reagálok pár dologra.

"A vámpírokban jelenleg kevesen hisznek, mert nincs rá bizonyítékunk, csak ellene és láthatóan te félelemben élsz, ezért ajánlanak neked pszichológust."

Régen azokat is bolondnak nézték akik szerint a föld nem volt lapos. Attól még, hogy egy nézet szembe megy azzal amit a többség képvisel még nem lesz hamis. Erre alapozni valaminek az elvetését rettentően téves érvelés.

"Ha nem akarod elmondani hol találkoztál vámpírokkal, mert úgy se hisznek neked vagy esetleg mások is félni fognak, akkor ezt a kérdést se tetted volna fel."

Már leírtam miért tettem fel.

A 98. válaszod pedig nem is nekem szól. Miért kéne reagálnom rá?

Mint írtam egyébként én nem hiszek a vámpírokban. Tudom, hogy vannak. Az, hogy te még nem találkoztál valamivel nem jelenti, hogy nincs vagy hogy őrült lennék.

Háborúval még nem találkoztam. Akkor küldjek mindenkit elmegyógyintézetbe akiknek ártott a háború?

Ez nem egy olyan dolog, amire rá keresel a google-n és kidobb 200 bizonyítékot arra, hogy léteznek. Amilyen bizonyítékokat találtam az interneten azokat azért tudtam megtalálni mert célzottan tudtam keresni. Majd ha te is személyesen érintett leszel egy ilyen helyzetben akkor neked is lesz egy kis támpontod, hogy merre is keress.

2022. dec. 4. 12:24
 106/192 anonim ***** válasza:
100%
Azt azért értékelem a kérdezőben, hogy továbbra sem próbál meggyőzni senkit arról, hogy márpedig vámpírok léteznek, hanem egyszerűen csak azt akarja elfogadtatni, hogy attól, hogy szerinte léteznek, még nem kéne őt bolondnak tartani. (Bár mondjuk ha bolondnak tartanánk, akkor nem csak pszichológust javasoltunk volna.)
2022. dec. 4. 12:56
 107/192 anonim ***** válasza:
100%
107, nem szándékozom védeni a kérdezőt, azt elég jól tudja önmaga is abszolválni. De az érkezett válaszoknak kb. 95%-a nem volt releváns a témában, nem a kérdésre válaszolt (mint ahogy ez sem az). Ha ezeket leszámítjuk, akkor kb. 5 válasz marad, ami ténylegesen a kérdező kérdésére válaszolt, vagy próbált választ adni.
2022. dec. 4. 13:26
 108/192 anonim ***** válasza:
86%

Igen, vannak olyan nagy felfedezők, akiket régen bolondnak néztek és később kiderült, hogy igazuk volt. Akartam is mondani.

Akkor üdvözöllek téged is közöttük, majd talán 200 év múlva rólad is a történelemkönyvben fognak olvasni, ha okos vagy és továbbadod másoknak is a tudásodat.

Amúgy meg definiálni kell, hogy szerinted mi a vámpír.

2022. dec. 4. 13:43
 109/192 anonim ***** válasza:
57%
108.: Épp ezért, nem csak a kérdezőre, hanem az összes fingreszelőre vonatkozott a kommentem. Sebaj, legyen akkor a GYK egy viccoldal, csak akkor illenék átnevezni végre, mert megtévesztő így... A komoly kérdéseket lesz.rja szinte mindenki, csak a kamuknak, a poénosaknak, vagy ami a legalja, a fétiseseknek van keresetük már. Bő tíz éve nagyon nem ezen a szinten mozgott ez az egész.
2022. dec. 4. 14:21
 110/192 anonim ***** válasza:
100%

"A komoly kérdéseket lesz.rja szinte mindenki"

Nézd, az, hogy mi fontos és mi nem, az mindenkinek az egyéni preferenciája alapján működik. Nekem lehet fontos olyan dolog, ami számodra semmi jelentőséggel sem bír, és vice versa. A kérdező számára ez szerintem elég fontos kérdés lehet, elvégre hite szerint az üdvössége múlhat rajta adott esetben, az pedig azért elég komoly dolog. Számodra lehet hogy nem az, nem vagyunk egyformák. De ha ennyire haszontalannak látod a kérdést, akkor miért irkálsz alá? No offense, tényleg felkeltetted a kíváncsiságom.

2022. dec. 4. 14:26
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!