Csak keresztények! Isten elítél ha vámpírrá változtatnak?
Figyelt kérdés
Ha átváltoztatnak az elég ahhoz, hogy pokolra küldjön vagy csak akkor ha ennek hatására ártok másoknak?
Amennyiben az átvoltázás után az áldozat öngyilkos lesz, akkor az bűnnek számít? Beszélhetünk egyáltalán ilyenkor öngyilkosságról?
2022. nov. 18. 12:00
71/192 anonim válasza:
Hat a vampirba kerul. Lenyeli. Abbol lesz az ereje.
72/192 anonim válasza:
És kinek a hatalmából megy át a fizikai világból a másikba?
73/192 anonim válasza:
Mi kinek a hatalmából megy át? Egy kicsit pontosítsd kérlek.
74/192 anonim válasza:
Én el tudnám intézni, hogy ha valakinek kiszívom a vérét, akkor az ne maradjon ebben a világban (az én testemben), hanem átmenjen a túlvilágba? Ha én nem, akkor ki?
75/192 anonim válasza:
Milyen vér, milyen túlvilágba? A vámpír lenyeli és ebből lesz az ereje, ettől erősödik meg. Ha nem fogyaszt vért, akkor legyengül, ennyi. Nem megy a vér semmilyen túlvilágba.
76/192 anonim válasza:
De ő nem fizikai lény. Vagy igen? A vér meg fizikai létező valami egészen addig, amíg a vámpírba nem jut.
77/192 anonim válasza:
A vámpír az fizikailag nagyon is létezik. Másként hogyan tudna megharapni pl? A testük fizikai.
78/192 anonim válasza:
Valaki azt írta, hogy
"A vámpírok sem élőlények."
79/192 anonim válasza:
Nem is élőlény, hiszen nem élő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!