Csak keresztények! Isten elítél ha vámpírrá változtatnak?
Ha átváltoztatnak az elég ahhoz, hogy pokolra küldjön vagy csak akkor ha ennek hatására ártok másoknak?
Amennyiben az átvoltázás után az áldozat öngyilkos lesz, akkor az bűnnek számít? Beszélhetünk egyáltalán ilyenkor öngyilkosságról?
"Úgyhogy nem kell izgulni a vámpírok miatt (sem)."
Kelleni kellene. De úgy sem fogsz mert egy szót nem hittél el abból amit írtam. Ez így is van jól. Remélhetőleg sosem lesz velük dolgod és akkor majd csak túlvilágon jössz rá, hogy igazam volt.
Mert ha te még nem láttad, akkor szerinted nem is léteznek. Akkor biztosan csak valami agybaj lehet, vagy tévedés.
Nem is értem miért, merült fel bennem, hogy ateista vagy.
Hát én sem.
Mert ha valaki, akiről tudjuk, hogy hisz Istenben, emellett hisz X dologban is, egy másik emberről meg csak annyit tudunk, hogy nem hisz abban a bizonyos X dologban, abból sehogyan sem következik, hogy ez a második ember Istenben vajon hisz-e vagy sem.
"tituláltatok engem őrültnek, míg téged normálisnak"
Nem rólad meg rólam van szó, hanem a vámpírok meg Isten létezéséről. Attól, hogy az egyik létezik, és el is hiszi valaki, még nem biztos, hogy automatikusan a másik is létezik (akár elhiszi, akár nem).
"Attól, hogy az egyik létezik, és el is hiszi valaki, még nem biztos, hogy automatikusan a másik is létezik (akár elhiszi, akár nem)."
Az sem következik, hogy a másik nem létezik. Te mégis egyből a nem létezőbe sorolod és ilyeneket írsz "ki tudja, hogy éppen mennyire beszámítható állapotban levő tagjának a megszólalásából",
"Pontosabban: épeszű ember (függetlenül attól, hogy keresztény-e vagy sem) nem hisz a vámpírok létezésében.
Kérdező, fordulj pszichológushoz!".
Tehát mi különböztet meg téged, azoktól az ateistáktól akik az Isten hit, miatt küldenék pszichológushoz az embereket?
Annyi mutat arra, hogy nem vagy ateista, hogy abba nem kötöttél bele, hogy Istenben hiszek. De ez is betudható annak, hogy volt "nagyobb" célpontod.
"Mert ha te még nem láttad, akkor szerinted nem is léteznek"
Ha semmi nem utal a létezésükre, plusz eleve a tények is ellentmondanak a létezésüknek, akkor jelenthető ki, hogy valami nem létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!