Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Csak keresztények! Isten...

Csak keresztények! Isten elítél ha vámpírrá változtatnak?

Figyelt kérdés

Ha átváltoztatnak az elég ahhoz, hogy pokolra küldjön vagy csak akkor ha ennek hatására ártok másoknak?

Amennyiben az átvoltázás után az áldozat öngyilkos lesz, akkor az bűnnek számít? Beszélhetünk egyáltalán ilyenkor öngyilkosságról?

2022. nov. 18. 12:00
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/192 anonim ***** válasza:
100%
90 Ne becsülj le ;D. Te jelen pillanatban egy olyan emberrel beszélsz, aki még a halálra is nyugodtan készenállna. De nem fogok még meghalni se. Eskü. Soha nem jön össze XD. Minek nekem boldog élet, ha közben eltitkolnak egy ilyen szintű dolgot? Ha közben emiatt is csak emberek szenvednek? Szeretek a dolgok végére járni, bár ennek kb másfél év kutakodással sem sikerült, ami pech.. Tehát pls megsegíthetnél pár információval, de amennyiben nem, úgyis tovább fogok keresgélni, csak lehet rámegy úgy az egész életem. Ebben az esetben remélem, igaz, hogy "aki keres az talál".
2022. dec. 4. 08:40
 92/192 anonim ***** válasza:
Mert ha nem, az megint pech
2022. dec. 4. 08:41
 93/192 anonim ***** válasza:
XD
2022. dec. 4. 08:41
 94/192 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező...

Isten létezése nem bizonyítható és nem is cáfolható, de vannak róla iratok, tanítások (nem tudni, hogy igaz-e) ezért sokan hisznek benne és elfogadhatónak mondható.

Régebben a boszorkányokban is sokan hittek, meg napistenben, stb. Ma már aki ilyenben hisz, azt bolondnak nézik, mert sok bizonyítékunk van rá, hogy ezek nem léteznek.

A vámpírokban jelenleg kevesen hisznek, mert nincs rá bizonyítékunk, csak ellene és láthatóan te félelemben élsz, ezért ajánlanak neked pszichológust.

Ha nem akarod elmondani hol találkoztál vámpírokkal, mert úgy se hisznek neked vagy esetleg mások is félni fognak, akkor ezt a kérdést se tetted volna fel.

2022. dec. 4. 09:04
 95/192 anonim ***** válasza:
73%
94. Ebből csak egyet cáfolnék. Boszik (nem repülnek seprűn még főznek békát, de varázsolni tudnak.) Vannak. Én találkoztam már ilyennel :D. Egész boszorkány szekták léteznek
2022. dec. 4. 09:10
 96/192 anonim ***** válasza:
90., megint egy kalap alá veszel két különböző válaszolót.
2022. dec. 4. 09:14
 97/192 anonim ***** válasza:
0%

De 96, télleg kezd kissé fárasztó lenni.. Nektek itt mind, akik magyaráztok: miért fáj nektek, hogyha a kérdező hisz a vámpírokban? Most kom, bajotok vagy fáj? Mert nagyon közötök nem kéne legyen hozzá, hogy X felnőtt ember miben hisz, hanem pedig meg kéne próbálni választ adni, vagy kussolni. De nem, ti itt kotnyeleskedtek. Hát figyu, ez PONT NEM a ti dolgotok.

Már én is felhúztam magam. Nem kérek elnézést. Véletlen sem.

2022. dec. 4. 09:23
 98/192 anonim ***** válasza:
100%

95. Igen, valamilyen fajta boszorkány tényleg létezik. :D

Lehet hinni amúgy bármiben, amíg az nem kórházi eset...

Ha én hiszek a Mikulásban, de nincs különösebb negatív hatása az életemre és környezetemre, meg valaki hisz Istenben, aki embereket áldoz fel neki az "isteni sugallatra", akkor nem engem fognak bolondkórházba vinni...

2022. dec. 4. 09:36
 99/192 anonim ***** válasza:
60%

"Nektek itt mind, akik magyaráztok: miért fáj nektek, hogyha a kérdező hisz a vámpírokban? Most kom, bajotok vagy fáj? Mert nagyon közötök nem kéne legyen hozzá, hogy X felnőtt ember miben hisz, hanem pedig meg kéne próbálni választ adni, vagy kussolni. De nem, ti itt kotnyeleskedtek. Hát figyu, ez PONT NEM a ti dolgotok."

Nem nekünk fáj, hanem neki, ezért próbálunk segíteni neki. Mivel tudunk a problémájáról, hiszen leírta, máris közünk van hozzá valamilyen szinten. Egy ilyen oldalon meg amúgy is mindenhez az szól hozzá, aki csak akar, úgyhogy nem tudom, miért kell ilyesmin felhúznod magad. :) Ha nem tetszik a rendszer, ne használd az oldalt és kész.

2022. dec. 4. 09:49
 100/192 anonim ***** válasza:
100%
100
2022. dec. 4. 09:56
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!