Csak keresztények! Isten elítél ha vámpírrá változtatnak?
Ha átváltoztatnak az elég ahhoz, hogy pokolra küldjön vagy csak akkor ha ennek hatására ártok másoknak?
Amennyiben az átvoltázás után az áldozat öngyilkos lesz, akkor az bűnnek számít? Beszélhetünk egyáltalán ilyenkor öngyilkosságról?
Na megint ez van. Láttod, hogy igazam van és gyerek módjára rágalmazól mindennel. Voltam már másik kérdésnél anonim válaszoló másik kérdező Anjutca most pedig hazug vagyok.
Kicsit sem feltünő az hogyan kapcsoltok át a nem vagy logikusról a hazug vagyra.
Ha olvastad volna amit írtam tudhatnád hogy nem hiszek a vámpírokban. Találkoztam párral és tudom hogy vannak. De hogy megnyugodjon a másik válaszoló is. Démonokkal találkoztam akik olyanok voltak mint a vámpírok.
Kérdező, én meg a medvedisznóemberről tudom, hogy létezik, mert már láttam is.
Elhiszed?
Elhiszem hogy Isten képes teremteni medvedisznóembert és meg is teszi ha úgy akarja.
Nem vártam el senkitől sem hogy higgye el nekem a vámpírok létezését. Csak a kérdésre akartam választ kapni.
Feltettem 1 kérdést. Nem pörgök ezen és már 10 válasz után vége lett volna ha képesek lettetek volna a kérdésre válaszolni vagy békén hagyni.
Haverjaim bevonták a viccbe a rendörséget szerveztek egy kamu temetést bevontak valakit aki segített nekik abban hogy a természetesnél gyorsabbak és erösebbek lehesenek és csináltattak maguknak nagyon jó mű fogakat. Mindezt azért hogy átverjenek.
Az hogy nem tapasztaltál vagy nem ismersz valamit nem bizonyítja azt hogy nincs. De ehhez kéne egy kis logika hogy megértsed.
A 130. válaszban nem tudom mi zavar téged ennyire.
Igen, ilyen az a téveszme, csúnya és súlyos betegség...
130.-ban pedig olvasd vissza, miket írtál! Elárulom, hogy óvatosan a gyakorival azért, mert egy dolog a trollkodás, a poénkodás, de volt rá precedens, hogy valaki a bíróságon kötött ki miután már tettlegességet akart elkövetni, és erről írt nyilvánosan! Menj pszichiáterhez segítségért inkább, itt nem velünk van a baj!
Láttom a logika mellett a szövegértéssel is bajod van. Én pont hogy nem akartam és elleneztem azt hogy bármifélé erőszakos cselekedetet tegyen bárki is.
De ez téged nem érdekel. Annyira félsz attól hogy az valósnak vélt világod téves lehet hogy a logikát és mindent félredobsz csak azért hogy tagadj és zsigerből elutasíts mindent. Pont az ilyen embereket akartam el kerülni mikor kiírtam a kérdést akik képtelenek belegondolni hogy a világ nem biztos hogy olyan amilyennek ők gondolják.
Ha Isten megjelenne neked égő csipkebokor formájában, elküldenéd meleg éghajlatra hogy ne szórakozzon veled. Ilyen nem létezik.
De biztos könnyebb őrültnek ki kiáltani a másikat ha nincsenek érveid. Logikus érveid meg még nem is voltak.
Ti jöttetek azzal hogy logikátlan vagyok majd mikor rávilágítok hogy tévedtek és az a logikátlan amit ti állítatok akkor meg hagyjuk. Megint csak kifogytál az érvekből és elkezdtél gyerekesen viselkedni.
Az autópályásnál megint nem ment a logikus gondolkodás. Az hogy a többiek merre mennek nem add egyértelmű információt a helyes irányról vagy a valóságról. A történelem során többen is voltak akik szembe mentek a forgalommal és ők mentek a jó irányba. Ez van ha kényszeresen ragaszkodsz az igazadhoz. A gondolkodást mintha valahol messze elhagytad volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!