Csak keresztények! Isten elítél ha vámpírrá változtatnak?
Ha átváltoztatnak az elég ahhoz, hogy pokolra küldjön vagy csak akkor ha ennek hatására ártok másoknak?
Amennyiben az átvoltázás után az áldozat öngyilkos lesz, akkor az bűnnek számít? Beszélhetünk egyáltalán ilyenkor öngyilkosságról?
Kezdjük ott hogy miért nem lehet csak a kérdésre válaszolni? Aztán folytathatjuk ott hogy a logikus ellenérvek vagy érvek hiányi nem indok arra hogy értelmetlen és logikátlan érvekkel dobálózzatok.
Az hogy valami létezik-e vagy sem nem logikus állítás önmagában de lehet rá logikus állításokkal igazolni vagy cáfolni. Például van egy ló a szobában. Erre mondhatom azt hogy én nem láttok a szobában lovat és a ló méretéből adódóan ha lenne itt egy akkor látnom kéne. Következés képen az a logikus hogy itt nincsen ló.
De kezdem egyre inkább azt érezni hogy pont bele akadtam egy csapat kisgyerek válaszolóba.
Egy szóval nem írtam hogy mindenki hülye lenne. Én sem hittem előtte abban amit láttam. Nőj fel. Rettentően gyerekes az ahogyan viselkedsz.
Csak megjegyzem pont a lapos föld volt amiről sokáig mindenki megvolt győződve majd kiderült róla hogy téves. A hozzád hasonlók voltak azok akiknek le lehetett vezetni hogy a föld nem lapos de a hozzád hasonlók a végsőkig ragaszkodtatok ahhoz amiben hitek hogy a föld már pedig lapos. De ha az összes ember hiszi is azt akkor sem lesz lapos.
Azt nem tudom hogy én épelméjű vagyok-e. Ha nem lennék se tudnám magamról.
De arra nagyon gyanakszom hogy te nem vagy az. Amiket itt műveltél nagyon azt mutatják hogy valami nincs rendben nálad.
Szöveget értelmezni egyáltalán nem tudsz. Bele képzelsz mindenfélét. Felfogni nem vagy képes amit írnak neked. A gondolat meneteid pedig annyira értelmesek mint ahogyan az a=b -ből következik az hogy sajt.
Ezek után a diagnózisod nem jelent sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!