Katolikus esküvőn miért csókolnak feszületet?
Kedves #60
A zsidó vagyis helyesen a Yahudim az izraelita, de az izrelita az nem Yahudim(zsidó)!
Tudod ezt értelmezni ?
Erről már több helyen választ adtam, persze az igazság senkit nem érdekel!
A zsidó elnevezés pogány megtévesztő megnevezese a Yahudimnak.
Persze tudom nagyon sokan azzal sincsenekn tisztában hogy mi vagy ki az a Yahudim, eszik vagy isszák, vagy honnan ered!
Továbba a mai úgynevezett "zsidók" nem az Atya szava szerint élnek hanem keverik azt a talmud tanításaival, tehát ők sem külömbek a nagy babiloni parázna többi leányánál(vallások), és ők ezt el is ismerik hogy semmit nem úgy csinálnak ahogy azt az Atya kijelőlte számunkra az Ő szavával ami a Tora!
Sőt ők is egy vallás keretein belül teszik a júdaizmus vallásnak a keretein belül!
Nem külömbek a keresztényektől, és senki mástól a világon!
Kedves #60 az Atya meg mielőtt megteremtette a földet es rá mindent velünk együtt, előbb megalkotta az igét ami az Ő szava , vagyis a Torát.
Tehát mielőtt embert teremtett volna, előbb megalkotta azt a szabályzat rendszert amely alapján az ember helyesen élhet az általa teremtett földön!
Tehát előbb volt a Tora mint az ember
Zsidó(Yahudim) még halvány tervben sem volt még akkor , de még sem Éva sem Ádám sem voltak meg, amikor a Tora ami a vilagosság a mi életünkben, útmutató a helyes igaz élethez az megvolt!
Sőt maga Ábrahám sem volt zsidó, es hogy még érdekesebbé tegyem ezt az egészet, meg csak nrm is beszélt héberül, gyerek vagyis fiatal korában.
Ábrahámnak nem a héber volt az anyanyelve!
Ugye milyen hihetetlen ez ?
Pedig ott rejtőzik minden az Irásokban csak el kellene azokban merülni , kutatni , olvasni és értelmezni ,kedves barátaim.
Mint írtam SOHA, nem fogod megérteni az Atya szavát, ha evilági vallások filozófiáinak tükréből vagy szemszögéből próbálod megérteni, vagy csak abból amit hamisan tanítanak neked a templomban vagy imaházban vagy bárhol ahova jársz, akkor soha nem fogod megtudni.
Csak azt hiszed , hogy tudod, és ez egy durva átverés!
Senki sem izraelita sem más nemzetbeli, aki nem az Atya szabályrendszere szerint él , az nem számít Ábrahám magvának es az ígéret szerint örökösnek!
Tehát leheg egy héber ajkú ember Ábrahám genetikai leszármazottja , rokona vagyis testileg izraelita, de ha nem a Torah szerint él , es a Megváltóba vetett hitben, akkor spirituálisan nem számít izraelitának!
Csak testileg, de a testiéggel nem fog sehova jutni az Atyánál!
Lehet buta vagyok, nem is kell hogy en nagy okos legyek, elég az ha az Atya megérteti velem az Ő szavát, és ha megértem és cselekszem is , akkor a vilag bölcsinek tudása mar semmit nem jelent számomra!
HalleluYah!
"Az nem Krisztus, hanem egy ócska giccs. Paródia. Bizsu."
Tehát az ábrázolt Krisztus szerinted egy ócska giccs. Szép egy "hívő lehetsz". De mint az apostol írta, nektek botrány Krisztus, mi pedig Őt hirdetjük. Egészen sátáni lehet a hitgyüli és a szektavezér Németh Sanya, hogy ilyeneket tanít a sok fanatikusnak.
Németh Sándor Isten igéjét hirdeti.
A mennyben lakozó Krisztust tisztelet és imádat illeti, a vallásos bizsukat pedig nem mindenki szereti. A bálványimádók a szobrokat tisztelik és szolgálják.
A Biblia szerint a bálványimádás ellentétes Isten akaratával.
Az igazi keresztények az igazi Krisztust imádják, nem a szobrokat, az ábrázolásokat, vagy a kivégzőeszközt. Akik a szobrokat tisztelik, azok a bálványimádók.
Nem tudom, érted-e a különbséget?
Néha az az érzésem, hogy valami miatt nehezen érted meg a dolgokat.
"Németh Sándor Isten igéjét hirdeti."
Vagy a sátánét, olvasd el Jézus mit mondott a hamis krisztusokról, akik csalásokkal kísérlik meg követőit félrevezetni.
A sátán inkább azt akarja, hogy feszületeket csókolgass, vagy szobrokat tisztelj.
Isten a mennyben lakozik a Biblia szerint, nem kőtemplomokban!
A Biblia írja, hogy Isten nem kőtemplomokban lakik, tehát ez Istentől való tanítás, és nem a gonosztól származik!
Nyugodtan csókolgasd a feszületeket, ha neked ez jólesik! Nyugodtan sátánozd le azokat, akiknek ez nem tetszik, kedves római katolikus fórumozó.
"Mert ahol ketten vagy hárman összegyűlnek az én nevemben, ott vagyok közöttük."
Nem mondja, hogy templomokra nem vonatkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!