Jézus Krisztus életére, és halálára miért nincs hiteles bizonyítékok amit mindenki elfogad? Ez olyan mint a holdraszállás.
"csak senki üknagyapjáról nem akarják elhitetni/lenyomni az emberek torkán, hogy füleket ragasztott vissza, meg borrá változtatta a vizet és ehez hasonló gyerekmesék."
Mivel senki ükapja nem az Isten Igéjének megtestesülése. Azt mondtad, hogy amit nem láttál, az nem létezik. Tehát nem volt ükapád. Ügyes:)
"Had ne higgyek el ekkora f@s*ságokat."
Ki mondta, hogy hidd el? Sőt, kérlek, hogy soha ne hidd el! Isten ments, hogy egy öröklétben együtt legyünk :)
"Ha jézus olyan mindenható és k*r*a jó, mint ahogy ti állítjátok akkor miért nem tett a népirtások ellen semmit? Miért nem védte meg az ártatlanokat a kínhaláltól a máglyán stb, stb."
Én utána tudtam ennek nézni, és megértettem. Nézz utána te is. De inkább ne, nehogy itt nekem megtérj még a végén:)
"Az, hogy messze bőven Jézus után éltek."
Tehát jobban szeretnél Jézus élete előttiektől hallani Jézusról?:) Mellesleg ez is létezik. Előre prófétálták Jézust.
A Rómaiaknak és a zsidóknak is nagy blama volt Jézus, nyilván nem írták le, hogy mekkora hülyék voltak. El akarták tüntetni a nyomait, de nem sikerült
Jézus létezését az is bizonyítja, hogy máig izgulnak ezen az ateisták:)
"Jézus létezését az is bizonyítja, hogy máig izgulnak ezen az ateisták:)"
Az ateisták nem izgulnak a jézuskádon. Az ateistáknak a magad fajta, magát nagyon okosnak hívő emberekkel van tele a tökük. Akik egy mesebeli figurára hivatkozva okítanak ki másokat, sőt mi több vannak olyanok akik törvényeket hoznak a kisjézuskára hivatkozva (Lásd:Lengyelország) és mert a tetvedék egyházban a papjaitok éppen kisfiúkat molesztálnak a kisjézuska égisze alatt.
..Jézus létezését az is bizonyítja, hogy máig izgulnak ezen az ateisták:)...
Sokan izgulnak a yeti, a gnómok vagy a medvedisznóember létezésén is, de ettől még nem lesz bizonyítva a létezése. Miért is lenne, nem látom a logikát ebben, úgy ahogy a vallásban sem :D
"Sokan izgulnak a yeti, a gnómok vagy a medvedisznóember létezésén is, de ettől még nem lesz bizonyítva a létezése."
Linkeld kérlek ezeket a fórumokat, ahol ezeken izgulnak ilyen szinten, mint itt ti!
"Miért is lenne, nem látom a logikát ebben, úgy ahogy a vallásban sem :D"
Akkor engedd ezt el és várd méltósággal a kárhozatot.
Ha nem izgatna a dolog, nem trollkodnátok itt minden nap:)
tehát te megtaláltad a választ arra, hogy istenke miért hagy embereket meghalni (tehát ergo kész akarva csinálja, ha válasza van rá) és ennek ellenére még mindig követed őt és a tanításait.
zárt osztályt javaslom.
"tehát te megtaláltad a választ arra, hogy istenke miért hagy embereket meghalni"
Neked ez a párszor 10 év számít, nekem az örökkévalóság. Akkor ki a hülye? :)
"zárt osztályt javaslom."
Javasold. Senkit nem érdekel
"Vannak hiteles írók akik tanúsították Jézus létezését: Tacitus, aki az ázsiai provincia kormányzója volt, az ifjabb Plinius, Bithünia proconsulja a II. század elején, és valamivel később Suetonius, Hadrianus császár levéltárosa."
Az a gond, hogy egyikük se Jézus létét tanúsítja, csak hogy hallottak a bibliai sztoriról. Ebből még nem következik, hogy igazak is ezek a sztorik.
Csak tudod, itt egy gond van:
ha csak EGYETLEN forrás említi Jézust, és az ÖSSZES TÖBBI forrás erre hivatkozik - az még egy kicsit kevés bizonyítéknak.
És itt sajnos már mindegy, hogy 5, 50, vagy 5000 forrás hivatkozik arra az egyre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!