Jézus Krisztus életére, és halálára miért nincs hiteles bizonyítékok amit mindenki elfogad? Ez olyan mint a holdraszállás.
Na, Petőfi pont jó példa.
Hogy is halt meg ő pontosan? És mikor?
HA foglalkoztak Jézussal - annak
"Szóval szerinted az akkori világ egyáltalán nem foglalkozott Jézussal?"
Valaki olyan okos lett volna mint Jézus nem talált volna ki egy légből kapott Isteni személyt hogy a tudását terjesze ezzel a saját életével játszva.
Te ha feltalálsz valamit azt mondod, hogy az egy másik személy ötlete volt hogy őt Istenitsék? Hogyha egy nem létező emberért kellene kiállnod és a tanításait hirdetned mindent feladnál és kockáratennél mint az apostolok?
Nem érdekel.
Várom a hiteles, kortárs bizonyítékokat.
Nem várok mindenféle mellébeszélést.
Jaaa hogy ez itt már nem érdekel mert nem tudod rá a helyes választ? Ez pedig egy fontos szempont...
"Szóval szerinted az akkori világ egyáltalán nem foglalkozott Jézussal?"
Nyilván mindent megtettek, hogy ne derüljön rá fény. Az ezzel foglalkozik meg féltek.
Nem azért, hanem néhánnyal följebb már leírtam, hogy nem érdekel a mellébeszélés.
Olvass vissza egy kicsit, és erre válaszolj.
"Nem azért, hanem néhánnyal följebb már leírtam, hogy nem érdekel a mellébeszélés.
Olvass vissza egy kicsit, és erre válaszolj."
Én válaszoltam a kérdésedre. Te nem tisztesz meg annyival hogy az enyéimre válaszolsz? Inkább itt személyeskedsz?
Jó, akkor részletesen:
NAGYON SOK ember járt már így, hogy valamiféle tudást vagy elhivatottságot képzelt el magának, és emiatt végezték ki.
Tehát ez NEM BIZONYÍTÉK.
Nem kívánok ennyire komolytalan dolgokkal foglalkozni, unalmas, sokszor válaszoltam már ilyenre.
Ha te nem komolytalan ember vagy, akkor légy szíves, olvasd el az eddigieket, és erre reagálj.
"NAGYON SOK ember járt már így, hogy valamiféle tudást vagy elhivatottságot képzelt el magának, és emiatt végezték ki."
Nem kell ahhoz egy képzelt Isten, hogy miatta feláldozd az életed és a kényelmed. Ha nem létezett volna Jézus az apostolok nem rá hivatkoztak volna és lehet még az életük sem lett volna veszélybe, ha maguknak tulajdonítják azt amit Jézus tanított és úgy áldozzák fel az életüket másokért hogy ez az ő tanításuk.
Mint említettem: EZ NEM BIZONYÍTÉK.
Attól még, hogy esetleg nem létezett Jézus, az apostolok simán hivatkozhattak rá. Főleg az, akinek csak látomása volt róla.
Xenu sem létezik, aztán mégis elég sokan hivatkoznak rá, még üldöztetést is vállalnak.
Szóval, még egyszer: engem nem a feltevések érdekelnek, hanem a BIZONYÍTÉKOK.
Olvass vissza, ezekre válaszolj.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!