Milyen alapon állitják a muszlimok, hogy a több száz évvel az iszlám megjelenése előtt irt Biblia hamisitás?
Tessék, elég egyértelmű eme förtelmes tévedése a Koránnak:
"116. És mikor Allah azt mondta:
„Jézus, Mária fia! Vajon azt mondts
tad-e az embereknek: „Vegyetek
engem és az anyámat két istenként
Allah mellé!”? Azt mondta (Jézus):
„Dicsőség Neked! Nem volt való
nekem, hogy olyat mondjak, amihez
nem volt jogom. Ha ezt mondtam
volna, akkor Te bizonnyal tudtad
volna! Te tudod, hogy mi van benns
nem, de én nem tudom, hogy mi van
Benned. Bizony, Te, csak Te vagy a
Láthatatlan Tudója!"
Sőt Mária kapcsán még van egy hatalmas baklövés, Mohamed Szűz Máriát egyik helyen Mózes testvérével, Mirjammal azonosítja. Valószínűleg egy borgőzős pillanatában írta, vagy egy jó disznósültet evett közben.
Ehhez viszont már több verset is kéne idéznem, hogy jól látható legyen, de neten könnyen megtalálod majd.
#192: Ha adsz nekem forrásokat, hogy lássam nem pusztán a levegőbe beszélsz, akkor szívesen beszélgetek veled a Kertről, ahová az igaz muszlimok kerülnek a Feltámadás Napját követően. Ahol a hurik is lesznek.
Nem nézlek hülyének, bizonyítsd azt amit állítasz. Te vagy az aki úgy jöttél, mint amikor a süket betöri a budi ajtót :D Egyből mindenféle ostobának elhordtál.
A többiek pedig mikor óhajtanak már rátérni a Bibliájuk védelmére ?
Abdullah
204 abdullahhahahahh nem kell a bibliát megvédeni mert nincs szüksége ellenben a koránnal :P
De igazából nem is érdekel egyik sem
Nézz utána te magad ezek több források ugy sem hinnél nekem mert egy vak követő vagy csak ha a saját szemed del nézed meg
Amugy ja hurik az mindjárt van? Az előbb nem az volt hogy nincsen? 😅😂😅 a nők mit kapnak férfi szuzeket kérlek ezt válaszold meg ha már annyira ismered a vallásodat mert ez egy elég fontos kérdés! Vagy csak a muszlim férfiak az igaz muszlimok a nők akkor meg hova kerülnek? Nem a kertbe? Ja akkor biztos a pokolba? Várj a hurikok is nők akkor ők miért vannak ott? Az egész egy zagyvaság ez kb az a szint amikor a középkorban mondtak hogy terj át különben a keresztény pokolra kerülsz! Jó látni hogy az iszlám tényleg le van maradva legalább 500 evvel (ennyivel is kesobb lett meg alkotva kb szoval nem csoda hogy a középkori keresztény szinten állnak...) de amigy ha a muszlimság olyan igaz lenne akkor miért nem a muszlim kultúra a legfejlettebb? Akkor miért van az hogy az észak afrikai muszlim ország zöme még 3. Világ valamint a közel kelet nagyja is! És miert van az hogy pl Spanyolország Franciaország Olaszország Németország Az UK illetve Görögország és az európai országok illetve keresztény berendezésű országok mind gazdagok és fejlettek?!?
#205: Ha nem kapok forrásokat, nem lesz beszélgetés sem.
Miért lennék én fanatikus ? Mert őszintén hiszek Istenben ? Mert elfogadom Allah kinyilatkoztatásait ?
Lehet, hogy a Tűzbe kerülök igen, de erről kizárólag Allah a Világok Ura fog dönteni.
Abdullah
"Miért lennék én fanatikus ?"
Pl mert a korábban említett ellentmondásokkal szemben egyszerűen felvetted a szemellenzőt és tudomást sem vettél róluk. A fanatizmus egyik jellemzője hogy ha a fanatizmus tárgyát bárki negatív színben tünteti fel, akár teljesen megalapozott tények alapján is, akkor a fanatikus vagy túlzott érzelmi reakciótól fűtve támadásba kezd, vagy szimplán gondolkodás nélkül ignorál és tagad mindent.
Te az utóbbi kategória vagy, a másik muszlim az előbbi.
"Kivéve hogy se az agyag, se a por nem földet jelent. Még be is linkeltem neked az értelmező szótár szócikkeit, vagyis épp ténteket próbálsz meghazudtolni."
Még mindig itt tartasz? :) Ha annyi eszed van hogy nem tudod felfogni hogy az agyag a por és a sár is föld, ennyi magyarázat után sem, akkor vagy hazudsz vagy értelmileg nem vagy azon a szinten hogy bezélgessünk.
"Arról is van fotó, ez itt egy már fejlődésnek indult, megtermékenyített petesent a szedercsíra állapotban. És ahogy látod, semmiben nem hasonlít egy vérrögre."
Amit linkeltél egy lombikban készült :) Amit én mutattam az a méhfalra tapadt. Színben, méretben, alakjában is totál lehet egyforma a vérröggel, szóval teljesen jó a hasonlat.
"Nem sokáig jutottál, ha még ezt sem sikerült megtalálnod:"
"Luther 1534-es bibliakiadásában a deuterokánonikus könyveket függelékbe tette,[3] azaz hét ószövetségi könyvet áthelyezett az apokrifok közé, amelyek nem tekinthetők egyenlőnek a Szentírás többi könyvével, de hasznos és jó olvasni őket."
Te zseni vagy. Belinkeltél egy szöveget ami ugyanazt írja amit én mondtam az 1-es pontban. A protestáns Biblia 7 könnyvel kevesebet tartalmaz. Ez szerinted válasz? :) Ez maga a probléma te észlény :) Na akkor fuss neki mégegyszer.
"Miért, melyik mit jelent?"
Kérted mutassak példát a 750 ezer eltérésre. Hoztam egy kilóméter hosszú példákat. Külön megmutattam hogy még Jézus egyik legismertebb mondasá is eltérően szerepel a különböző Evangélimokban tehát még Jézus utolsó szavait sem tudták a kerestzények lejegyezni és továbbadni hitelesen. Erre annyi a reakciód hogy melyik mit jelent? :)))
"Még mindig itt tartasz?"
Hogy a szavakat úgy használjuk, amit jelentenek? Igen, mert ezen bukott el a Korán.
"Amit linkeltél egy lombikban készült "
Nyilván. És amint látod, sem színében, sem semmi másban nem hasonlít egy vérrögre.
Hogy nagy ritkán akadhat olyan vérrög aminek pont hasonló alakja van, az nem teszi semmissé hogy a legtöbb teljesen máshogy néz ki, vagyis semmilyen párhuzam nem vonható a kettő között. Legfeljebb ha valaki teljesen tudatlan a témában.
"Ez szerinted válasz?"
A válasz az, hogy miért.
"Erre annyi a reakciód hogy melyik mit jelent? "
Igen, mivel ez a lényege az egésznek. Az "egy esztendő alatt értem el a célomat" és az "egy év alatt sikerült elérnem a célomat" például pontosan ugyanazt jelenti.
Ha nincs jelentésbeli eltérés, akkor nem semmi nem lett meghamisítva.
"Pl mert a korábban említett ellentmondásokkal szemben egyszerűen felvetted a szemellenzőt és tudomást sem vettél róluk. A fanatizmus egyik jellemzője hogy ha a fanatizmus tárgyát bárki negatív színben tünteti fel, akár teljesen megalapozott tények alapján is, akkor a fanatikus vagy túlzott érzelmi reakciótól fűtve támadásba kezd, vagy szimplán gondolkodás nélkül ignorál és tagad mindent.
Te az utóbbi kategória vagy, a másik muszlim az előbbi."
Tegnap délután és este, volt szerencsém átélni, ahogyan az összes felhozott állítólagos "ellentmondást" megcáfoltuk. Magam is meggyőződtem, hogy nincs ellentmondás Koránjaim segítségével.
Azonban hiába van hétvége, nem szentelhetem az időmet, kicsinyes rágalmak végtelen cáfolására.
Abdullah
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!