Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Pár mohamedán miért gondolja,...

Pár mohamedán miért gondolja, hogy helyes hazudozni a keresztények bemocskolása érdekében?

Figyelt kérdés

Korábban nem annyira ismertem a mohamedán vallást, csak amit történelem órán tanultunk és néha szemem elé akadt egy-egy érdekes cikk, azt elolvastam. (Én például a terrorizmust se közöttem ehhez a valláshoz, hanem ettől függetlenül kezeltem.)

Viszont a fórumot olvasva, látva Mohamed követőinek néhány hozzászólását, teljesen elborzadtam. Szó szerint rossz, s talán fájdalmas volt olvasni azt a sok gyűlöletet, amivel hazug rágalmaikat megfogalmazták. Pedig tényleg olyan egyszerű dolgok tekintetében, amire fél perc alatt rá lehet keresni interneten is, vagy amit gimiben mindenki tanult.

Lényegében ilyen sárdobálást még a legfanatikusabb, keresztényellenes ateistáktól se hallottam, pedig olvastam néhány ilyen kiragadott mondatukat.

Azt gondolják, hogy saját istenük majd jó néven veszi ezt a sok hazudozást?

2021. ápr. 19. 17:24
❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯
 261/415 anonim ***** válasza:
36%

Abdullah azóta van lepontozva amióta a vallás és valláskritika rovatba kommentel, bevallva hogy muszlim. :) Azelőtt tök más témákhoz szóltam hozzá, mint egy ember a sok közül, és akkor nagyon szimpi voltam mindenkinek.

De ezzel nem azt akarom mondani, hogy mindenki lepontoz, de azért sokan.

Igazából meghallják, hogy muszlim vagyok, és ehhez hozzá társítanak dolgokat, amiket a médiában hallottak, ahol szervezett uszítás folyik az Iszlám világ ellen Magyarországon.

Igen, voltak itt akik nagyon kedvesek voltak velem, és ezt ezúton is nagyon szépen köszönöm. És azt is amikor felértékelték néhány hozzászólásom :)

Abdullah

2021. ápr. 27. 23:38
 262/415 anonim ***** válasza:
0%

"Utólag már hiába beszélsz mellé, amit kiírtál kérdésnek az a magyar nyelven nem ezt jelenti"

Ez egy vallási kérdés nem nyelvtani. A valláshoz nem értsze, így hiába próbálsz nnyelvészkedni. A keresztények pontosan értették a kérdés lényegét, te pedig egyre csak mélyebbre sűllyedsz.

"Ha tény, akkor mutasd, hol van a bizonyítás!"

Ott van a bizonyítás hogy nincs semmi ami arra utal hogy lett volna bármi is előtte.

"Más kérdések alatt nem láttam még, így csak az itteni válaszai alapján tudok értékelni. Itt viszont következetesen jóval magasabb értékeléseket kap a tieidnél, ergo cáfolva a mártírkodásod."

Éppen az imént írta Abdullah hogy szinte mindenki lepontozza ha megtudják hogy muszlim. Szóval továbbra is magadat járatod le. Szerintem fogad meg a tanácsom, nyugod meg és majd később folytatjuk azt a vitát.

2021. ápr. 27. 23:50
 263/415 anonim ***** válasza:
96%

"Ez egy vallási kérdés nem nyelvtani"

Hogy mást kérdezel mint amit belemagyarázol, az igencsak nyelvtani kérdés.

"Ott van a bizonyítás hogy nincs semmi ami arra utal hogy lett volna bármi is előtte."

Egyrészt ez nem bizonyítás.

Másrészt mivel a semmiből nem lesz valami, ez pont arra utal hogy minden anyag és energia az univerzumban valamilyen formában kellett hogy létezzen előtte is.

"Éppen az imént írta Abdullah hogy szinte mindenki lepontozza ha megtudják hogy muszlim."

Mondom, csak nézd vissza ezt a kérdést! A te kommentjeid értékelései rendszerint sokkal rosszabbak, pedig mindketten muszlimok vagytok. Ez elég látványos tény, ami téged cáfol.

2021. ápr. 28. 00:00
 264/415 anonim ***** válasza:
77%

Oké gyanítom, hogy ateisták között, több a toleráns személy az Iszlámmal kapcsolatban, mint keresztény körökben. Voltam már olyan istentiszteleten ahol a tiszteletes az Iszlám ellen prédikált ... :O

Lehet szólnom kellett volna neki, hogy itt vagyok ám én is... :D

Az a fő probléma hogy sokan az "Egri csillagok" szintjén gondolkodnak az Iszlámról... illetve a médiából ami gyűlöletet kellt.

Abdullah

2021. ápr. 28. 00:01
 265/415 anonim ***** válasza:
0%

"Hogy mást kérdezel mint amit belemagyarázol, az igencsak nyelvtani kérdés."

Szóval másba nem tudsz belekötni, csak a nyelvtanba? :) Értem. Mint mondtam a kérdés lényege hogy az iszlám szerinti Jézus a valós vagy a keresztény vallás szerinti, és hogy a Biblia bizonyítja hogy az iszlám szerinti a valós. Majd legközelebb mielőtt kiirok egy kérdést, átdobom neked hogy ellenőrizd nyelvtanilag. Rendben?

"Másrészt mivel a semmiből nem lesz valami, ez pont arra utal hogy minden anyag és energia az univerzumban valamilyen formában kellett hogy létezzen előtte is."

Semmi nem utal arra hogy anyag és energia vagy bármi a világunkból létezett volna előtte. Semmiből pedig úgy lesz valami hogy létezik egy teremtő aki létrehozza.

"Mondom, csak nézd vissza ezt a kérdést! A te kommentjeid értékelései rendszerint sokkal rosszabbak, pedig mindketten muszlimok vagytok. Ez elég látványos tény, ami téged cáfol."

Látom nem zavar hogy Abdullah az imént írta hogy azóta pontozzák le mióta muszlimként kommentel. Vagy gondolod hogy te jobban tudod mint ő? Amit most művelsz az a fanatikus szektás keresztények szintje.

2021. ápr. 28. 00:18
 266/415 anonim ***** válasza:
56%

Egyébként csak bekísértem az ismerőseimet a templomba, és ilyenkor természetesen sem énekelni, sem keresztény imákat sem szoktam mondani a többiekkel. Szóval csak néző voltam a padsorok között.

Abdullah

2021. ápr. 28. 00:21
 267/415 anonim ***** válasza:
96%

"Szóval másba nem tudsz belekötni, csak a nyelvtanba?"

Mivel a hazugságaidról vilt szó, mit vártál, mire mutatok rá? Persze hogy arra, mint amikor mást állítasz, mint amit aztán hazug módon belemagyarázol.

"Semmi nem utal arra hogy anyag és energia vagy bármi a világunkból létezett volna előtte."

Pont annyira, mint amennyire arra sem utal semmi, hogy semmi nem létezett volna. Éppen ezért nincs tudományos álláspont a kérdésben, ellentétben a te hazugságaiddal ugye.

"Látom nem zavar hogy Abdullah az imént írta hogy azóta pontozzák le mióta muszlimként kommentel"

Nem, mivel a te lepontozásaidról volt szó, annak pedig már régóta semmi köze ahhoz, hogy muszlim vagy. A lepontozásokat a provokációid, hazudozásaid, stb miatt kapod.

2021. ápr. 28. 00:28
 268/415 anonim ***** válasza:
0%

"Mivel a hazugságaidról vilt szó, mit vártál, mire mutatok rá? Persze hogy arra, mint amikor mást állítasz, mint amit aztán hazug módon belemagyarázol."

Semmire nem mutattál rá, csak arra hogy nem tudod túltenni magad a vitánkon. Kicsit sem érdekel téged mit írok a keresztény vallásra vonatkozóan. Nyelvatani kérdést próbálsz csinálni ebből de még így sem fogsz tudni belekötni mert egyes keresztények pontosan így gondolják.

"Pont annyira, mint amennyire arra sem utal semmi, hogy semmi nem létezett volna."

Csak éppen egy teremtő létezésre sok minden utal, de a te véletlenen alapuló mindig is létező világodra semmi sem. Szóval a teremtővel, teremtett világgal szép kerek lesz a történet és teljesen elfogadható tudományos szempontból is, mig a te világképed ellentmond a tudománynak. És azt is megbeszéltük hogy az ateista világképed pszichológiai, etikai, társadalmi szempontból pedig katasztrófa.

"Nem, mivel a te lepontozásaidról volt szó, annak pedig már régóta semmi köze ahhoz, hogy muszlim vagy. A lepontozásokat a provokációid, hazudozásaid, stb miatt kapod."

Szóval a többi muszlimot azért pontozzák le mert muszlimok, engem meg azért mert szerinted másokat provokálok :)

2021. ápr. 28. 01:09
 269/415 anonim ***** válasza:
96%

"Semmire nem mutattál rá"

Csak egy hazugságodra a sok közül.

"Csak éppen egy teremtő létezésre sok minden utal"

Bizonyítsd!

"Szóval a többi muszlimot azért pontozzák le mert muszlimok, engem meg azért mert szerinted másokat provokálok"

Nem egészen. Vannak, akik lepontoznak minden muszlimot. Téged viszont mindenki más is lepontoz a tűrhetetlen megnyilvánulásaid miatt.

2021. ápr. 28. 07:14
 270/415 anonim ***** válasza:
0%

Az utóbbi időben elég sok ateista-materialista vs Istenhívő vitàt làttam...

A Teremtő létezésére filozófiai-logikai úton lehet következtetni. A "hagyományos" emberi logika szerint Istennek léteznie kell. Ezek nem természettudományos módszerek, hanem logikai következtetések.

Ezeket a legjobb fizikusok sem tudtàk càfolni, csak annyival intézik el, hogy az emberi logika nem alkalmas az univerzum megismerésére.

Én hiszem hogy létezik a Teremtő Allah.

Abdullah

2021. ápr. 28. 22:33
❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!