Pár mohamedán miért gondolja, hogy helyes hazudozni a keresztények bemocskolása érdekében?
Korábban nem annyira ismertem a mohamedán vallást, csak amit történelem órán tanultunk és néha szemem elé akadt egy-egy érdekes cikk, azt elolvastam. (Én például a terrorizmust se közöttem ehhez a valláshoz, hanem ettől függetlenül kezeltem.)
Viszont a fórumot olvasva, látva Mohamed követőinek néhány hozzászólását, teljesen elborzadtam. Szó szerint rossz, s talán fájdalmas volt olvasni azt a sok gyűlöletet, amivel hazug rágalmaikat megfogalmazták. Pedig tényleg olyan egyszerű dolgok tekintetében, amire fél perc alatt rá lehet keresni interneten is, vagy amit gimiben mindenki tanult.
Lényegében ilyen sárdobálást még a legfanatikusabb, keresztényellenes ateistáktól se hallottam, pedig olvastam néhány ilyen kiragadott mondatukat.
Azt gondolják, hogy saját istenük majd jó néven veszi ezt a sok hazudozást?
"Valláskárosult szektásokkal amúgy se tudok sokat kezdeni, nektek hiába írna az ember bármit is."
A valláskárosul szektás sokkal inkább rád igaz. Kértem hogy mutass rá, a kérdéseimben hol jelnik meg a gyülölet, de persze semmit nem tudtál felmutatni. Marad az hogy te és a többi keresztény nem akartok szembenézni az igazsággal.
"Az a bizonyíték hogy nem utal semmi arra hogy bármi lett volna az ősrobbanás előtt. Itt tart jelenleg a tudomány. Ezen mit értesz?"
Ja, csak ez még bizonyításra vár, ami még nem történt meg.
"Fejezd be a rágalmazást. Mélyebbre sűlyedsz mint a fanatikus keresztények. Szó szerint nem mondtad hogy hazuodott, de amit írtál abból az következik hogy hazugnak nevezted."
Aki itt rágalmaz, az te vagy, te fejezd be. Nem azt kérdeztem hogy te milyen jelentést akarsz beleerőszakolni abba amit írtam, hanem azt kértem, hogy mutasd meg, hol írtam olyat, hogy Hawking hazudott.
"Most akkor megmutatom neked milyenek a keresztények akiket védesz:
https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__.. "
Most láthatod, mit hoz ki a ténykedésed a gyakori felhasználóiból. Ha megnyugtat, jelentettem azt a nagyon csúnya fröcsögést, amit a #12 írt. A pontozásából pedig láthatod, hogy az ilyen megnyilvánulásokat többségében még a keresztények is elítélik.
Egyébként, azt nem tudod véletlenül, hogy annak a #12-es válaszírónak miért van pont ugyanannyi pipája, mint neked?
"Ja, csak ez még bizonyításra vár, ami még nem történt meg."
A tudomány jelen állása szerint nem volt semmi az ősrobbanás előtt. Ha nincs semmi nyoma hogy lett volna valami hiába írod hogy bizonyításra vár.
"Aki itt rágalmaz, az te vagy, te fejezd be. Nem azt kérdeztem hogy te milyen jelentést akarsz beleerőszakolni abba amit írtam, hanem azt kértem, hogy mutasd meg, hol írtam olyat, hogy Hawking hazudott."
Nem erőszakolok bele semmit. Ha te azt állítod hogy mást mond egy beszélgetős műsorban mint egy tudományos munkában akkor ezzel hazugnak nevezed.
"Most láthatod, mit hoz ki a ténykedésed a gyakori felhasználóiból."
Szerinted ez miattam van? :) Akkor neked fogalmad nincs mi történik, esetleg nem vagy képes felfogni hogy Magyarországon iszlámellenes gyülöletkeltés megy. Bármilyen iszlámmal kapcsolatos cikk vagy forum alatt ilyen gusztustalan fröcsögést, rágalmazást, úszítást fogsz látni. Én például benne vagyok a Magyar Iszlám Közösség FB csoportjában és látom hogy napi szinten töménytelen mennyiségű ilyen gyölölködő üzenetet írnak. És szerinted mindez azért mert feltetetm néhány kérdést a keresztény vallásról? :)
"Egyébként, azt nem tudod véletlenül, hogy annak a #12-es válaszírónak miért van pont ugyanannyi pipája, mint neked?"
Remélem nem arra célzol hogy én írtam. Aki ezt írta valami nagyon primitív szektás agymosott keresztény. Egyébként meg ha muszlimok hozzászólnak bármihez a GYK-n, automatikusan lepontozzák. Abdullahnak is másfél pipája van.
"Aki ezt írta valami nagyon primitív szektás agymosott keresztény."
Jogos, a keresztény szót le kell cserélni muszlimra és már igaz is.
"A tudomány jelen állása szerint nem volt semmi az ősrobbanás előtt"
Semmi ilyesmit nem állít a tudomány. Nem elég hogy más vallások nevében hazudozol, még hazug tudományos állításokat is találsz ki?
"Jogos, a keresztény szót le kell cserélni muszlimra és már igaz is."
Amit írtam rád is igaz. A hozzászólásaid alapján egy szinten vagytok.
"Semmi ilyesmit nem állít a tudomány. Nem elég hogy más vallások nevében hazudozol, még hazug tudományos állításokat is találsz ki?"
Pontosan ezt állítja a tudomány, ezért mondta Hawking is.
Kértem hogy fejezzétek be a rágalmazást. Kértem hogy mutassátok hol tartalmaznak gyülöletkeltést a kérdéseim, de nem tudtatok ilyet mutatni. Most meg behazud hogy más vallások nevében állítok valótlant? Egyre mélyebbere süllyedsz.
"Amit írtam rád is igaz. A hozzászólásaid alapján egy szinten vagytok."
Mármint te vele, amit igazol a kicsit még mindig felülértékelt másfél pipád. Amikor veled beszélek, mindig olyan érzés fog el, mintha valami fanatikus hitgyülissel vitáznék.
"Pontosan ezt állítja a tudomány"
Bizonyítsd! Mert ugye tudományos állítás csak az, ami a tudományos módszertan követelményeinek megfelelően bizonyítva lett. Szóval ki, mikor és mivel bizonyította hogy az ősrobbanás előtt semmi nem volt?
"Mármint te vele, amit igazol a kicsit még mindig felülértékelt másfél pipád. Amikor veled beszélek, mindig olyan érzés fog el, mintha valami fanatikus hitgyülissel vitáznék."
A fanatikus hitgyülis mint látod csak gyülölködik, hazudozik, semmiféle bizonyítékot nem tud felmutatni. Az állításinak vagy semmi köze az iszlámhoz vagy bizonyalan forrásból származó dologkat állít tényként. Ez egyébként rád is igaz, meg úgy általában sok keresztényre, mert ugye nem tudtok mit felmutatni az iszlámmal szemben, ezért hazudoztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!