Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Pár mohamedán miért gondolja,...

Pár mohamedán miért gondolja, hogy helyes hazudozni a keresztények bemocskolása érdekében?

Figyelt kérdés

Korábban nem annyira ismertem a mohamedán vallást, csak amit történelem órán tanultunk és néha szemem elé akadt egy-egy érdekes cikk, azt elolvastam. (Én például a terrorizmust se közöttem ehhez a valláshoz, hanem ettől függetlenül kezeltem.)

Viszont a fórumot olvasva, látva Mohamed követőinek néhány hozzászólását, teljesen elborzadtam. Szó szerint rossz, s talán fájdalmas volt olvasni azt a sok gyűlöletet, amivel hazug rágalmaikat megfogalmazták. Pedig tényleg olyan egyszerű dolgok tekintetében, amire fél perc alatt rá lehet keresni interneten is, vagy amit gimiben mindenki tanult.

Lényegében ilyen sárdobálást még a legfanatikusabb, keresztényellenes ateistáktól se hallottam, pedig olvastam néhány ilyen kiragadott mondatukat.

Azt gondolják, hogy saját istenük majd jó néven veszi ezt a sok hazudozást?

2021. ápr. 19. 17:24
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯
 191/415 anonim ***** válasza:
96%

"Hogy te Jézus istenségében hiszel és abban hogy a Biblia Isten szava, nem bizonyíték semmire és nem cáfol meg semmit."

Dehogynem, mindazt amivel eddig a Biblia ellen érveltél.

A keresztény hit egyik alapja hogy a Biblia Isten szava, és a Biblia azt állítja, Jézus Isten.

Mivel a te teljes érvelésed azon alapult hogy te ezeket nem hiszed, ez természetesen fals érvelés, mivel csak a te hitetlenségednek mond ellent, semmi másnak.

2021. ápr. 24. 00:27
 192/415 anonim ***** válasza:
0%

"Gyakorlatilag csak leírod hogy te mit hiszel, de ezek egyike sem tény."

Ezek mind tények. A tudomány jelen állása szerint a természeti törvénynek fixek és szintén a tudomány jelen állása szerint egy 3 milliárd hosszúságú müködő programkód nem jöhet létre véletlenül, ennek a valószínűsége nulla. Olyanokba már bele sem megyek hogy a semmiből hogy jöhetett létre az anyag, energia tér idő egy teremtő nélkül. Az ilyen válaszok hogy véletlenül meg magától vicc kategória.

2021. ápr. 24. 00:29
 193/415 anonim ***** válasza:
100%

"A tudomány jelen állása szerint a természeti törvénynek fixek és szintén a tudomány jelen állása szerint egy 3 milliárd hosszúságú müködő programkód nem jöhet létre véletlenül, ennek a valószínűsége nulla."

Ezeket nem ismételgetni kéne, pont ezek várnak bizonyításra. Amíg nincs rájuk bizonyítékod, csak a te szubjektív hitedről van szó, nem tényekről.

2021. ápr. 24. 00:31
 194/415 anonim ***** válasza:
20%

"Dehogynem, mindazt amivel eddig a Biblia ellen érveltél."

Tehát ha azt mondod te Jézus istenségében hiszel és abban hogy a Biblia Isten szava akkor az úgy is van? :)

"A keresztény hit egyik alapja hogy a Biblia Isten szava, és a Biblia azt állítja, Jézus Isten."

És? A szomszédod is állíthatja hogy ő isten. Neki miért nem hiszed el?

"Mivel a te teljes érvelésed azon alapult hogy te ezeket nem hiszed, ez természetesen fals érvelés, mivel csak a te hitetlenségednek mond ellent, semmi másnak."

Nem. A te érvelésed alapul azon hogy te ezekben hiszel akkor az úgy is van:) Az én érvelésem a Biblia szövegének ételmezésén alapul és a történések elemzésén.

2021. ápr. 24. 00:34
 195/415 anonim ***** válasza:
95%

"Tehát ha azt mondod te Jézus istenségében hiszel és abban hogy a Biblia Isten szava akkor az úgy is van?"

Nem, ezt mondom

"A keresztény hit egyik alapja hogy a Biblia Isten szava, és a Biblia azt állítja, Jézus Isten.

Mivel a te teljes érvelésed azon alapult hogy te ezeket nem hiszed, ez természetesen fals érvelés, mivel csak a te hitetlenségednek mond ellent, semmi másnak."

Ezeket természetesen nem kell elhinned, de ha egyszer az ellentmondás csak a te hitetlenséged és a keresztény hit között van, az nem a kereszténységben vagy a Bibliában van.

2021. ápr. 24. 00:37
 196/415 anonim ***** válasza:
0%

"Ezeket nem ismételgetni kéne, pont ezek várnak bizonyításra. Amíg nincs rájuk bizonyítékod, csak a te szubjektív hitedről van szó, nem tényekről."

AÍzzal nem tudok mit kezdeni ha tényekre rávágod hogy nem bizonyíték. Mivel a tényeket letagadod, akkor maradnak a tündermesék mint a "magától" és "véletlenül". Ha ti ateisták mesékben akartok hinni, ti dolgotok de akkor ne keverjétek a tudománnyal.

2021. ápr. 24. 00:39
 197/415 anonim ***** válasza:
100%

"AÍzzal nem tudok mit kezdeni ha tényekre rávágod hogy nem bizonyíték."

Attól lesz valami tény, ha bizonyítják. Te eddig csak állítottál dolgokat, amiket most bizonyítani kéne, hogy elfogadhatóak legyenek tényként.

Tehát, tudsz bármelyik állításodra is bizonyítékot hozni?

2021. ápr. 24. 00:41
 198/415 anonim ***** válasza:
0%

"Mivel a te teljes érvelésed azon alapult hogy te ezeket nem hiszed, ez természetesen fals érvelés, mivel csak a te hitetlenségednek mond ellent, semmi másnak."

Az miért jó neked ha hazudozol? Az én érvelésem a Biblia szövegének ételmezésén alapul és a történések elemzésén. Továbbra is várom hogy mit tudsz felmutatni Jézus Istensége mellett?

2021. ápr. 24. 00:43
 199/415 anonim ***** válasza:
97%

"Az én érvelésem a Biblia szövegének ételmezésén alapul és a történések elemzésén"

Tekintve hogy szimplán semmibe veszed az összes téged cáfoló Bibliaverset, amelyek Jézust leírják istenként, ez elég durva hazugság volt.

2021. ápr. 24. 00:45
 200/415 anonim ***** válasza:
0%

Azt nagyon jól bemutatjátok milyen egy fanatikus keresztény és egy fanatikus ateista. Mindketten tényeket tagadtok, a saját állításotok bizonyítása pedig a nullával egyenlő.

"Tehát, tudsz bármelyik állításodra is bizonyítékot hozni?"

Megtörtént. Be tudod mutatni hogy egy sejt megjelenik a semmiből benne hárommilliárd hosszú programkóddal? Nem? Akkor itt a bizonyíték. Tudsz olyat mutatni hogy egy természeti törvény véletlenül megváltozik? Nem? Akkor itt a bizonyíték.

"Tekintve hogy szimplán semmibe veszed az összes téged cáfoló Bibliaverset, amelyek Jézust leírják istenként, ez elég durva hazugság volt."

A Tízparancsolat kizárja Jézus istenségét, és a bibliai történések szintén kizárják.

2021. ápr. 24. 00:56
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!