Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A muzulmán népek átkozottak...

A muzulmán népek átkozottak lettek Isten szemében, mert Jézus istenségét megtagadták. A siiták vagy a szunniták ebben a bűnösebbek?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 11. 11:21
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
 111/120 anonim ***** válasza:
0%

#109: Még annyit hozzátennék, hogy ez az Iszlámban általánosan elfogadott nézőpont más vallásokról. Tehát ez nem csupán privát véleményem.

Abdullah

2021. ápr. 13. 12:13
 112/120 anonim ***** válasza:
7%

"Várom a "kardcsapásokat" megint."

Nem tudom milyen kardcsapásokat vársz, keresztények torkát csak ti szoktátok elmetszeni, lásd a francia pap esetét, akire szentmise közben törtetek rá :(

"amíg nem olvastam el a fenti aljas és mocskolódó kérdést, addig is így voltam ezzel."

Látod, itt jön a kettős mérce, mert ti írhattok ki keresztényeket gyalázó és provokáló kérdést, ha egy ilyenre válaszul egy keresztény is ír ki hasonlót, akkor ajtóstul rátörtök. Pedig linkeltem is az általatok kiírt kérdést, furcsa, hogy abban semmi problémát nem válsz felfedezni.

2021. ápr. 13. 12:18
 113/120 anonim ***** válasza:
0%

#112:

A belinkelt kérdést, nem ismerem, nem követem, nem szóltam hozzá. Most ne haragudj, de nem is szeretnék belemélyedni.

Én nem tehetek arról, hogy egyes bűnözők mit követnek el, ezeket én is ugyanúgy elítélem. Én sohasem vagyok erőszakos, és nem vagyok bűnöző.

(Nem mintha ez nem lenne nyílvánvaló persze.)

Szerinted hány millió muszlimot öltek, meg magukat "kereszténynek" hazudó seregek az utóbbi évtizedekben ? Én mégsem tekintek erre, úgy hogy ezt a "keresztények" tették volna. Politikai és gazdasági érdekek miatt zajlottak ezek a háborúk sztem.

Abdullah

2021. ápr. 13. 12:30
 114/120 anonim ***** válasza:
8%

"Szerinted hány millió muszlimot öltek, meg magukat "kereszténynek" hazudó seregek az utóbbi évtizedekben ?"

Hol és melyik sereg ment úgy oda, hogy ők keresztény seregek? Legutoljára ilyen akkor volt, amikor kiűzték a mohamedánokat Magyarországról, mert véletlenül itt maradtak 150 évre. Ott tényleg keresztény seregek gyűltek össze, hogy kiűzzék az agresszor hódítókat. Szent Ligának hívták magukat. De ennek már sok száz éve, egyetlen hasonló eset se rémlik az utóbbi évekből.

"Én nem tehetek arról, hogy egyes bűnözők mit követnek el, ezeket én is ugyanúgy elítélem."

Ők a Korán követői, akik Allah nevében teszik, amit. Amikor a francia lap munkatársát megölték, hatalmas utcai ünnepségek voltak az iszlám világban.

"A belinkelt kérdést, nem ismerem, nem követem, nem szóltam hozzá. Most ne haragudj, de nem is szeretnék belemélyedni."

Nem tart sokáig elolvasni pedig a kérdést, linkeltem is. De ezek alapján téged nem zavar, ha a keresztényeket provokáljátok, csak egyszerűen nem veszel róla tudomást. Fordított esetben pedig hatalmas elánnal háborogsz.

2021. ápr. 13. 12:36
 115/120 anonim ***** válasza:
0%

# 114: Szerintem a nyugati seregeket, követik a tábori papjaik is. Hogy mást ne mondjak. De mégegyszer mondom, én Veled ellentétben nem tartom ezt a kereszténység hibájának.

Én nem tudok azzal, mit kezdeni, hogy Te egyes emberek magatartását kéred rajtam számon. Különböző emberek vannak, akiknek a magatartását, befolyásolják a vallásuk mellett, a helyi szokások, nacionalista eszmék, rezsimek ideológiái, az életkörülményeik, helyi háborúk, gyermek és felnőttkori traumák, az egészségügyi ellátórendszer hiánya stb stb

Az emberi cselekvést egyáltalán nem csupán a vallás határozza meg. Az hogy egyes emberek a világon miért olyan erőszakosak, én döntő tényezőnek a diktatúrák által elkövetett erőszakos cselekedeteket látom például. Tehát hogy éjszaka eljön a családhoz a rendvédelmi szerv, és a fél családot elverik vascsővel például. Tehát vannak emberek, akik így nőttek fel, ilyen diktatúrában. Szerinted milyenek lesznek ha felnőnek ? De hangsúlyozom, hogy megint NEM általánosítanék, csupán egyes emberekről beszélek.

De ehhez az Iszlámnak semmi köze ! Ezek a diktatúrák nem az Iszlám törvényei alapján tettek ilyeneket a saját polgáraikkal. Még akkor sem ha közben ezt hazudták.

Ha ezt nem tudod belátni, akkor tényleg sajnálom. Már tényleg nem tudok mást mondani Neked.

Én talán megtettem mindent amit tehettem... nekem semmi problémám sincs a kereszténységgel továbbra sem.

Abdullah

2021. ápr. 13. 12:56
 116/120 anonim ***** válasza:
10%

"Egyébként eszembe jutott még egy dolog, mégpedig a francia szatíra lap ügye. Ez a lap évek óta gúnyolta a keresztényeket, szatirikus rajzok jelentek meg Jézusról, a pápáról benne, a keresztények legfeljebb hangot emeltek ellene. Egy karikatúra megjelent benne Mohamedről (még csak nem is Allahot gúnyolta, hanem csak egy embert), az egész iszlám világ felhördült, vérdíjat tűztek ki az készítők fejére, majd meg is ölték őt.

Na ez a példa jól mutatja a különbséget kereszténység és iszlám között."

Azt a terrorszervezetet akik megölték a karikatúrák készítőit valójában keresztények hozták létre ami része az iszlámellenes gyűlöletkeltésnek. Csak hogy értsd, keresztények létrehoznak ilyen hamis muszlim szervezeteket úgy beállítva mintha ilyen lenne az iszlám, majd ezekre hivatkozva támadják az iszlámot és a muszlimokat.

"Hol és melyik sereg ment úgy oda, hogy ők keresztény seregek? Legutoljára ilyen akkor volt, amikor kiűzték a mohamedánokat Magyarországról, mert véletlenül itt maradtak 150 évre. Ott tényleg keresztény seregek gyűltek össze, hogy kiűzzék az agresszor hódítókat. Szent Ligának hívták magukat. De ennek már sok száz éve, egyetlen hasonló eset se rémlik az utóbbi évekből."

Ez is tipikus keresztény hazugság. Az USA és más keresztény országok már a sokadik muszlim országot támadják meg amivel eddig 2-3 millió muszlim halálát okozták közben pedig olyan terrorszervezteket hoznak létre mint az ISIS majd pedig a muszlimokat rágalmazzák ezzel.

2021. ápr. 13. 13:13
 117/120 anonim ***** válasza:
10%

"Én nem tudok azzal, mit kezdeni, hogy Te egyes emberek magatartását kéred rajtam számon. Különböző emberek vannak, akiknek a magatartását, befolyásolják a vallásuk mellett, a helyi szokások, nacionalista eszmék, rezsimek ideológiái, az életkörülményeik, helyi háborúk, gyermek és felnőttkori traumák, az egészségügyi ellátórendszer hiánya stb stb"

Azért kéri számon mert így van kitalálva. Ez része az iszlámellenes gyülöletkeltésnek. Az ilyen ISIS-hez hasonló terrorszervezeteket az USA hozza létre majd ezekre hivatkozva a médiában támadják a muszlimokat és próbálják úgy beállítani mintha ilyen lenne az iszlám és a muszlimok.

"Ha ezt nem tudod belátni, akkor tényleg sajnálom. Már tényleg nem tudok mást mondani Neked."

Ezt a keresztény válaszoló is pontosan tudja hogy így van, de továbbra is hazudozik mert mással nem tudja az iszlámot támadni csak ilyen hazugságokkal meg általuk létrehozott terrorszervezetekkel,

2021. ápr. 13. 13:24
 118/120 anonim ***** válasza:
0%

#117: Naivan még bízom abban, hogy sikerül megbékélnie az Iszlàmmal. Ő is jobban érezné magát.

Mellesleg megjegyzem hogy a fasiszta ideológiàk is "keresztény" alapúak voltak. Talàn még soha annyi ember nem halt meg, mint a fasizmus idején.

2021. ápr. 13. 13:37
 119/120 anonim ***** válasza:
67%

73#

Ezt Jahve-n kívűl bárki mondhatta, szólhatott bárki a csipkebokorból: egy ufónauta, időutazó, bluetooth hangszóró, elbújt törpe, sátán, dzsinn...

Ellenőrizte Mózes a hang hitelességét, megbízhatóságát? Későbbiekben még a Biblia is felhívja a figyelmet a csalókra, akik Isten nevében szólnak az emberekhez!

2021. ápr. 14. 09:14
 120/120 anonim ***** válasza:
60%

58#

A világteremtő Isten, gagyi csodákat nem csinál! A felsoroltakra még egy mai ember is képes, s a fejlettebb teremtmények még csodásabbakra.

Miért hadakozott volna Isten egy nevetséges fáraóval, vagy Heródessel. A világ ura, aki az idő felett áll, napokon, heteken át, hadakozik emberkékkel, nem számít a gyermekáldozat sem? Egyetlen kacsintással törölhette volna őket a történelemből, de ő inkább beavatkozott az időjárásba a haarp-jával???

Jézus nevetséges csodácskáiról már ne is beszéljünk. Egy mai orvos naponta több csodát végez, mint ő. Egy 2500-ban élő orvos csodáitól, még neked is ketté állna a füled, attól az még tehnológia, és ő csak egy teremtmény.

2021. ápr. 14. 09:27
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!