Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A muzulmán népek átkozottak...

A muzulmán népek átkozottak lettek Isten szemében, mert Jézus istenségét megtagadták. A siiták vagy a szunniták ebben a bűnösebbek?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 11. 11:21
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/120 anonim ***** válasza:

"Az iszlám szerint is a Jahve Isten egyik neve a 99-ből, ami egyben tulajdonág is. Az Allah viszont Isten kizárólagos neve és egybefogja a 99 nevet."

Az iszlám szerint, a Biblia szerint pedig nem. Kérdezd meg a zsidókat, hogy mi Isten neve.

[link]

"A legszentebb neve a jól ismert négybetűs név, amit a jud-hé-váv-hé (יהוה – JHVH) betűkkel jelölünk."

2021. ápr. 13. 10:38
 92/120 anonim ***** válasza:
0%

Elég szomorú ez, hogy ilyen hangnemben vagyok kénytelen beszélni bárkivel is. :(

Főként most Ramadan idején.

Ugyanakkor én próbálom normalizálni a beszélgetést, de ezek a "keresztények" itt, semmiféle kompromisszumra nem hajlanak.

2021. ápr. 13. 10:40
 93/120 anonim ***** válasza:
0%

"Igen, tudod a keresztények kicsit érzékenyek arra, ha a muszlimok folyamatosan hazugnak és bálványimádóknak mondják őket."

Mert ez az igazság. Jézus imádata bálványimádás. Az iszlámról pedig folyamatosan hazudoznak a keresztények.

"Mindig hamar lebuktok a kérdéseitekkel a provokatív és gonosz stílusotok miatt. Ha valakikbe folyamatosan belerúgtok, ne csodálkozzatok, hogy néha visszaharap."

Ezt egy kereszténytől hallani érdekes. Keresztények folytatnak iszlámellenes hazug gyülöletkeltést államszinten már évtizedek óta. De ha felteszek egy két jogos és teljesen indokolt kérdést keresztényeknek akkor én vagyok a provokatív és gonosz ? :)))) A linkelt kérdés teljesen rendben van. A Biblián alapul. Gondolom magaadra ismertél és ez nem tetszik neked, de erről nem én tehetek.

2021. ápr. 13. 10:42
 94/120 anonim ***** válasza:

Annyira nem lehet szomorú, láthatóan élvezitek is, nézd meg a következő hozzászólást:

"Mert ez az igazság. Jézus imádata bálványimádás."

Ti a keresztények hitét semmilyen szinten nem tisztelitek, nem unjátok leírni sokadszorra is, hogy a keresztények mennyire bálványimádók, s még nektek áll feljebb, ha a keresztények is akkor meg mernek fogalmazni bármilyen kis kritikát.

Látod, ilyenek vagytok.

2021. ápr. 13. 10:46
 95/120 anonim ***** válasza:
0%

"Igen, tudod a keresztények kicsit érzékenyek arra, ha a muszlimok folyamatosan hazugnak és bálványimádóknak mondják őket. :( De talán ez érthető reakció. Olvasd végig a 88 hozzászólást és nézd meg, hogy ezek a szavak hányszor hangoztak el a keresztények ellen. Majd olvasd el az általatok kiírt provokatív kérdéseket is."

Légyszíves olvasd végig Te is, és nézd meg, hányszor próbáltak meg minket "együgyűnek", ostobának beállítani, akik "képtelenek felfogni" miről van szó.

Értsd meg, az Iszlámot nem az alapján kell megítélned, hogy mi milyenek vagyunk itt. Fordulj a Koránhoz, tefszírekhez (Korán értelmezésekhez), hadíszokhoz, az igaz úton vezérelt kalifák tanításaihoz. (Utóbbiakhoz ha szunnita ág érdekel)

Rengeteg muszlimok ellen uszító hazugság van forgalomban, de ezek olyanokat hazudnak, hogy amikor olvasom NEM ISMEREK RÁ A VALLÁSOMRA.

2021. ápr. 13. 10:51
 96/120 anonim ***** válasza:
0%

#94: Én tisztelem a Te hitedet. Nem az én feladatom, hogy bármiben is ítéljek bárki felett is.

Csak nem veszed/veszitek észre, hogy mennyire kettős mércével mértek.

Mennyivel rosszabb bálványimádásnak titulálni Jézus Istenként való imádását, mint hogy a Prófétánkat "hamis prófétának" hívjátok.

Ha higgadtan végig gondolod, a kettő egy súlyban van.

2021. ápr. 13. 10:56
 97/120 anonim ***** válasza:
21%

"Ti a keresztények hitét semmilyen szinten nem tisztelitek, nem unjátok leírni sokadszorra is, hogy a keresztények mennyire bálványimádók, s még nektek áll feljebb, ha a keresztények is akkor meg mernek fogalmazni bármilyen kis kritikát."

Abban hiszel amit jónak látsz. Ebben senki nem akar bármire is kényszeríteni. Viszont amit tesztek az bálványimádás. Ezt kimondani nem tiszteletlenség. A Bibliai szerint is ez bálványimádás. Egyszerűen csak szembesítünk az igazsággal. Ti keresztények viszont nem kritikát fogalmaztok meg az iszlámról hanem hazudoztok. Ha az iszlám tanít valamit és te ezt nem fogadod el, oké ez a te döntésed. De az hogy mindenféle hazugságokat kreáltok az iszlámról, majd tényként közlitek és ez alapján rágalmazzátok az iszlámot, most hadd ne mondjam milyen ember aki ilyet tesz.

2021. ápr. 13. 10:57
 98/120 anonim ***** válasza:
0%

"Mennyivel rosszabb bálványimádásnak titulálni Jézus Istenként való imádását, mint hogy a Prófétánkat "hamis prófétának" hívjátok."

Nevezhetik hamis prófétának, de akkor indokolják meg. Mivel tudják ezt alátámasztani? Semmivel csak hazudoznak. Mert amikor én azt mondom hogy Jézus Istenként való imádásá bálványimádás, alá is támasztom, és még csak nem is Koránnal, hanem a Bibliával is be tudom bizonyítani.

2021. ápr. 13. 11:01
 99/120 anonim ***** válasza:

"Légyszíves olvasd végig Te is, és nézd meg, hányszor próbáltak meg minket "együgyűnek", ostobának beállítani, akik "képtelenek felfogni" miről van szó."

Elnézést, de az együgyű, ostoba, szerencsétlen, stb a leggyakoribb szavatok, felénk keresztények felé. Még láthatóan egymást is így hívtátok mohamedán barátoddal, akire figyelnünk kell. Olvasd el a már 95 hozzászólást és nézd meg hányszor használjátok keresztényekre ezeket a jelzőket barátoddal, akire figyelni kell. Miért csodálkozol akkor, ha néha ti is kaptok vissza ezekből a jelzőkből.

"Értsd meg, az Iszlámot nem az alapján kell megítélned, hogy mi milyenek vagyunk itt."

Dehogy nem, hiszen jól mutatjátok, hogy milyen az iszlám igazi természete. Különösen barátod, akire figyelni kell szerinted. Naponta teszi fel a keresztények elleni provokatív kérdését. S ezen a fórumon ezt nem a keresztények kezdték, egyszerűen csak ilyenek vagytok, hogy szerettek belekötni a keresztények hitébe, szeretitek a keresztényeket folyamatosan bálványimádónak hívni, stb...

"Rengeteg muszlimok ellen uszító hazugság van forgalomban, de ezek olyanokat hazudnak, hogy amikor olvasom NEM ISMEREK RÁ A VALLÁSOMRA."

Jó, én egy ilyet se olvastam, ezek általában szélsőjobbos körökben terjednek, én ráadásul baloldali vagyok. Viszont barátod, akire figyelni kell, már olyan mértékben visszataszító, hogy az irántatok érzett ellenszenvhez nincs szükség semmilyen uszító hazugságra.

Már számos különböző hozzászólótól láttam ezt a véleményt, ti magatok hergelitek az embereket az iszlám ellen, nem pedig az uszító írások. Ti magatok vagytok az uszítás, ami az iszlám ellen hangol minden normális, jó érzésű embert, különösen a barátod, akire figyelnünk kell.

100/120 anonim ***** válasza:
0%

#97: Tökéletesen egyetértek !

Én megértem, hogy fájdalmas Nektek, hogy kritizáljuk a vallásotokat. De ezt most sem mi kezdtük, és Ti ugyanezt teszitek.

Nektek miért szabad megdobálni minket sárral ??? Mi miért vagyunk rosszabbak ha visszadobjuk azt amivel megdobáltok minket ???

Abdullah

❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!