Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A Korán Isten szava lenne?

A Korán Isten szava lenne?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 21. 23:27
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/229 anonim ***** válasza:
0%

"Mondjuk a provokatív mocskolódás igencsak egy gyűlöletes viselkedés..."

A mocskolódás valóban igencsak gyűlöletes viselkedés de távol áll tőlem. Keresztényekre nagyon is jellemző, ahogy itt is bizonyítják.

2020. ápr. 22. 21:50
 52/229 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Én magam nem vagyok muszlim (még hívőnek sem tartom magan), ettől függetlenül tettem fel a kérdést.

Örülök, hogy ennyi válasz érkezett, és jó, hogy írt egy muszlim válaszoló. Így legalább több szemszögből meg lehet vizsgálni ezt a kérdést.

2020. ápr. 22. 21:50
 53/229 anonim ***** válasza:
100%

"A mocskolódás valóban igencsak gyűlöletes viselkedés de távol áll tőlem"

A hazudozás sem épp egy pozitív erény, tekintve hogy az első kommentedben mocskolódással kezdtél.

2020. ápr. 22. 21:51
 54/229 anonim ***** válasza:
0%

"Amúgy az iszlámban ez hogy megy?

A buzulás bűn, a tulvilágon mégis szűzeket farkaltok, és fiatal fiúkban turkáltok...

Nem gáz és szégyenletes ez picit, de leginkább önnelentmondádos?"

Ez a te fantáziád szüleménye. Az iszlámban nincs ilyesmi. Mindig öröm ilyen kulturált keresztényekkel vitatkozni :)

2020. ápr. 22. 21:51
 55/229 anonim ***** válasza:
0%

"A hazudozás sem épp egy pozitív erény, tekintve hogy az első kommentedben mocskolódással kezdtél."

Idéznéd?

2020. ápr. 22. 21:52
 56/229 anonim ***** válasza:
100%

"Már megtettem"

Nem egészen. Hogy azt írod, a szituációból kiderül, ebből pont nem derül ki. Ez csak vágyvezérelt gondolkodás, amikor valamit belelátsz egy szövegbe amit az sehol sem ír, csak mert bele akarod látni.

2020. ápr. 22. 21:52
 57/229 anonim ***** válasza:
100%

"Idéznéd?"

Máris elfelejtetted? Lol :D

Tessék:

"Itt a válaszolók többsége fanatikus keresztény akik kapásból elutasítják az iszlám vallást, de biztos lehetsz benne hogy sosem olvasták a Koránt, de valószínüleg a Bibliába is csak beleolvastak.

Hogy a kérdésre is válaszoljak, a Korán és a Biblia jól összehasonlítható. Sok esetben nagyjából ugyanazok a nevek, történetek olvashatóak de jelentős eltérésekkel. A Koránban olvasható változat sokkal logikusabb érthetőbb, hihetőbb kb minden esetben. Csak egy példa. Biblia szerint Noé részegen meztelenül fentrengett sátrában, akit aztán a fia megerőszakolt. A Korán szerint viszont Noé erkölcsös példamutató próféta. Már csak ebből egyértelműen kiderül hogy a Korán Isten szava. Persze a Biblia is az volt, de meg lett hamisítva. Többek között az ilyen részek bizonyítják."

2020. ápr. 22. 21:53
 58/229 anonim ***** válasza:
100%
Nem mellesleg az én kérdésemre azóta sem válaszoltál. Azt hogyhogy csak így szőnyeg alá söpörted?
2020. ápr. 22. 21:55
 59/229 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk a korán szerint nem erkölcstelen hitetleneknek hazudni....

Egyébként nem vagyok hívő keresztény, és a krisztusi tanításokon kívül van jópár kivetni való a bibliában, csak pont nem az, amit magyarázol.

2020. ápr. 22. 21:55
 60/229 anonim ***** válasza:
100%
44%-os,tehát ha a Korán szó szerint verést említ,azt nem úgy kell értelmezni,de ha a Biblia sehol nem említ megerőszakolást,abba mégis belelátod. Világos...
2020. ápr. 22. 21:59
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!