Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Magyarországon nincs elég...

Magyarországon nincs elég olyan nő, aki szül. Miért nem telepítenek be olyan nemzetet Magyarországra, amely segítségével megoldható lenne a szaporulati probléma?

Figyelt kérdés

Egyszerű a kérdés. Ha IV. Béle élne, akkor most sem teketóriázna. Akkor is megoldotta a lélekszámpótlást, most is megoldaná.

Nem érdemes sokáig kisérletezni kedvezmények adásával, törvények hozásával, ha a termékenységi kedv nem változik bíztató mértékben.

Persze van itt Magyarországon is termékeny nép, de a magyar ifj nemzedéknek valamiért nem jön be a roma lakosság, pedig ők szaporák, ezért jól lehetne velük kooperálni e téren. Szépek lányok és sudár legények akadnak közöttük bőven.

Vezetőink miért nem gondoltak egy efféle megoldásra?

2014. márc. 13. 22:06
 81/107 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszát Doktor!

És elnézést, ha faragalan voltam Önnel szemben.

Rám nézve méltalannak tartom megjegyzéseimet.

Mégegyszer elnézést.

Csak még egy kérdés.

Lehet-e a pszichológiát vallási alapokra helyezni?

2014. márc. 16. 19:12
 82/107 mustafa33 ***** válasza:
A vallás van pszihológiai alapokra helyezve.
2014. márc. 16. 20:42
 83/107 A kérdező kommentje:

Kedves Doktor, válaszát azóta is alázattal és türelemmel várom, lévén, hogy tudatában vagyok annak, hogy a kérdésem óta eltelt idő azt igazolja, hogy az Ön kegyes válasza igen kimerítő és teljességgel teli lesz, amely megadja a választ arra a fontos dologra, amely napjainkban egyre inkább nyomasztóvá válik, vagyis inkább fog az Önhöz hasonló gondolkodók, nagy gondolkodók számára.

Na meg Mindenki számára.

Hogy miért?

Annak az Ön válaszából kell kiderülne.

Persze, ha Ön képes e válasz leegyszerűsítésére.

Maradok tisztelettel.

2014. márc. 22. 20:51
 84/107 A kérdező kommentje:

Kedves Doktor!

Kérem, hogy vegye figyelembe azt, hogy egy laikus számára kell választ adnia. Ezért kérem, hogy a válaszként adott tudományos esszéjét redukálja hétköznapi nyelven érthető formába.

Alázattal várottak az Ön népszerű sorai.

2014. máj. 4. 09:20
 85/107 anonim válasza:

Nem olvasom végig a válaszokat...

3 gyerekes nőként vagyok itt... a franc se szül a semmire.... a jövőkép reménytelen, a hangzatos jóléti rendeletek csak szűk rétegnek kedveznek, és ma luxus ha csak egy ember tart el tud tartani egy családot. Ennyi. Mai tapasztalatommal nem is lenne gyerekem...hozzáteszem nekem most velük teljes az élet de a létbizonytalanság miatt semmi jövőkép. ..

2015. okt. 23. 21:39
 86/107 A kérdező kommentje:
Egyedül neveled a gyerekedet?
2015. okt. 24. 06:27
 87/107 A kérdező kommentje:
Miért érzel akkora létbizonytalanságot? Egyedül neveled a gyarmekeidet?
2015. okt. 24. 06:29
 88/107 anonim válasza:

Egyedül. És ha időben tudom milyen válság lesz 2009-ben nem vállalom az ikreket társsal együtt se 2008-ban .

Válságtól függetlenül rossz apajelöltem volt.A gyártáson túl sokat nem tett utána. .. viszont kuppogott az előéletéről.pont.

Most elmondhatom hogy 2006 óta otthon vagyok és a kutyának nem kellek. Se mint adót fizetni akaró munkavállaló aki ellátná a családját, se mint ember, mint nő, mint érző élőlény...

2015. okt. 24. 15:45
 89/107 A kérdező kommentje:

Biztos, hogy nem könnyű a helyzeted. Csak nem értek egy-két dolgot. Például azt, hogy 2006 óta otthon vagy, de nem kellesz senkinek, de 2008-ban ikreket vállaltál. Tehát volt valakid, akitől a gyermekeid születtek. Ja, értem, mint munkavállaló voltál hanyagolva. 2006-óta otthon voltál, de honnét?

Gondolom, hogy vannak szüleid, rokonaid, valaki csak segít neked. Annyira azért nem kilátástalan a helyzeted. Gondolom, hogy most sem vagy egyedül, nemde?

Három gyermeked van, ez nayon szép, és azt kell, hogy mondjam, te egy példaértékű nő vagy.

Na és miből tudod nevelni a gyerekeket? Kapsz valahonnét támogatást? Egyedül teszed? Hol laksz? Szülőkkel vagy külön élsz a geyerekekkel egy másik lakásban?

Van most élettársad vagy férjed aki segít? Hány évesek a gyerekek?

Szereintem nem kéne ilyen pesszimistának lenned.

Nyilván nem könnyű a helyzeted. Soraidból kiveszem azt, hogy nem átlagos csaj vagy. Érzek némi önsajnáltaást is. Ezért azt is tudom, hogy nem vagy elveszett menyecske. Tehát nem volna számodra gond valakit találni még három gyekőccel sem.

Megértem, hogy ha úgy érzed, hogy nem kellesz otthon, azaz Magyarországon senkinek sem, mint adófizető állampolgár. Én sem kellettem. Ezért vagyok máshol, de haza megyek. Úgy érzem, hogy a magyarországi munkahelyeken nem bántak velem úgy, ahogy kellene egy érző lénnyel... Itt jobban kezelnek. Nem a munkáltatókkal volt a gond, azok csak keveset fizettek. Hanem a munkatársak, nem mind, hanem egynémely, de az elég volt, mentalitásával volt gond. Ha a magyar mentalitás, legalábbis a bugrizmus része megszűnik otthon, akkor haladni fog az ország. Ennek ellenére is visszaköltözök, mert nem vagyok hazátlan érzületű, mint az a sok hálátlan magyar fiatal, akik a magyar államtól, tehát a magyar néptől ingyen kapott diplomájukkal külföldön keresnek munkát, dolgoznak.

Visszatérve rád. Van -e valaki, aki segít neked most? Ha nem dolgozol, akkor miből van jövedelmed?

Nagyon várom válaszod. :)

2015. okt. 25. 06:13
 90/107 A kérdező kommentje:

Biztos, hogy vannak nők, akiknek nehéz lehet a helyzete egyedül a gyerekeivel.

Ismertem egy hölgyet.Nagyom szép volt. Biztos, hogy most is az. Egy pestszenterzsébeti kocsmában volt pultos. Vendége voltam. Besztélgettünk egyszer-kétszer. Elmondta, hogy három gyereke van és albérletben lakik velük. Abban a kocsmában szerintem tizenkét órázhatott. És mondta, hogy máshol is dolgozik.

Egyedül nevelte a gyerekeit. Szerintem nem semmi.

Életvidám volt, de láttam benne egy kis csalódottságot a világban. De a SZEREPE legyőzte a világot. Anya volt, az.

Ha akkor nem vagyok albérletben lakó és keveset kereső budapesti mezei eladó, akkor lehet, hogy, megcsípem. De az voltam.

Ő nem adta fel. Volt benne valami életvidámság. Nem tudom, hogy honnét, de alaptermészete volt. Talán azért volt ilyen, hogy legyen munkája? Imádták a vendégek. Ne értsd fére. Elfogadtatta őt a természete. Ezért mindig volt munkája. Tehát sosem volt munkanélküli. Nagyon szép nő volt.

Ha neki volt, van reménye, akkor kinek nincs?

2015. okt. 25. 06:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!