Magyarországon nincs elég olyan nő, aki szül. Miért nem telepítenek be olyan nemzetet Magyarországra, amely segítségével megoldható lenne a szaporulati probléma?
Egyszerű a kérdés. Ha IV. Béle élne, akkor most sem teketóriázna. Akkor is megoldotta a lélekszámpótlást, most is megoldaná.
Nem érdemes sokáig kisérletezni kedvezmények adásával, törvények hozásával, ha a termékenységi kedv nem változik bíztató mértékben.
Persze van itt Magyarországon is termékeny nép, de a magyar ifj nemzedéknek valamiért nem jön be a roma lakosság, pedig ők szaporák, ezért jól lehetne velük kooperálni e téren. Szépek lányok és sudár legények akadnak közöttük bőven.
Vezetőink miért nem gondoltak egy efféle megoldásra?
A kérdés nem motiváció.
A kedv legyen termékenység.
Szülj, ha termékenységed a kérdés.
...ha ő nem akar, akkor keress olyat aki akar.
Itt van mag.
25N-nek:
Itt vagyok két éven belül,
Maradok távol, célod lett.
Innen figyelek
Örökre feledlek, emlékezek,
Legalább két gyermek született.
Ezt írtad barátom:
Azon okból vagyok, mert a szüleim reprodukciós gyakorlatukat sikerrel vitték véghez, ezáltal születésem oka szüleim céljából eredeztethető. Létem oka, biológiai okból, a faj fennmaradása és biztosítása e kegyetlen földi létben. Ezáltal az ok szüleim cselekedetének megismétlése, így az élet körfolyamának szerves részese lehetek. Miáltal élek, szerves vegyületek kavalkádja vagyok, így a folyamat magát génjeimben őrzöm.
Reménykedek benne, hogy e közhelyes filozófiai gondolatokat a biológia segítségével, várakozásaidnak megfelelően megválaszoltam (filozófiai gondolatokat feleslegesen várnál, nincs szándékom saját vélekedésembe beavatni tégedet).
Válasz:
Figyu. Ennyi elég is. Ugyanis ezt is írtad:
„Létem oka, biológiai okból, a faj fennmaradása és biztosítása e kegyetlen földi létben.”
Tudott, hogy érzékeny vagy.
Más. Mindentől függetlenül.
A pánik paranoiához vezethet.
Pláne:
„e kegyetlen földi létben.”
Ezt írtad:
„Reménykedek benne, hogy e közhelyes filozófiai gondolatokat a biológia segítségével, várakozásaidnak megfelelően megválaszoltam (filozófiai gondolatokat feleslegesen várnál, nincs szándékom saját vélekedésembe beavatni tégedet).”
Vagyis nem választoltál, csupán hiszed, mivel beképzeled.
(Vagyis elkerülöd a filozófiát.)
Jó éjt huncutka.
(Később jövök...)

Egyértelmű, hogy vannak érzéseim, mint minden egészséges embernek.
A paranoia kialakulásának okai, illetve a szó jelentése számodra ismeretlen, mielőtt efféle „nagy” szavakkal próbálnád jellemezni személyiségemet, javaslom, olvass el figyelmesen (!) több pszichológiai témájú szakkönyvet.
A retorikai eszközök felismerése is problémát jelenthet (segítek; a természetes szelekciót felhasználva költői túlzással éltem, bár úgy látszik hiába, gondolkodásmódod nem túl rugalmas)
Kérdésedre válaszoltam, sajnálatos, hogy nem veszed észre…
Te ezt gondolod.
És azt, hogy válaszoltál a kérdésre.
Válaszoltál, igen, arra a kérdésre, amelyet te olvastál.
Igen, de arról senki nem tud.
A kérdés és az olvasó között túl rugalmas értelem húzódik meg.
Azt úgy kell olvasni, ahogy van.
Kérlek, hogy semmibe ne képzelj bele semmit.
Próbálj meg a földön élni.
Túl intelligens vagy.
Vállalj közhasznú munkát.
Bontsd le az IQ-felhőt,
Hogy felderengjen valóságod.

A pszichológiai tanulmányok során az elsők között tanuljuk meg mi a különbség az érzékelés és az észlelés között, illetve azt, hogy az észlelés konstruktív, mely objektív nem lehet (közvetett észlelés elmélet). E tudás birtokában kijelenthetem, hogy minden ember csak arra képes válaszreakciót adni, melyet a saját egyéni tapasztalatokból és elvárásokból építkező tudata észlel.
Utolsó mondatod magadra is éppúgy vonatkoztatható, elvégre te hívtál engemet (hibásan) paranoidnak.

Még nem is hallottam árnyalt realitásról.
Hm.
Árnyalt realizmus.
Ez nagyon tetszik. Afféle illuzórikus valóság.
Miért gondolod abszurdnak az ötleteimet? Nem biztos, hogy mindenkinek az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!