Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Magyarországon nincs elég...

Magyarországon nincs elég olyan nő, aki szül. Miért nem telepítenek be olyan nemzetet Magyarországra, amely segítségével megoldható lenne a szaporulati probléma?

Figyelt kérdés

Egyszerű a kérdés. Ha IV. Béle élne, akkor most sem teketóriázna. Akkor is megoldotta a lélekszámpótlást, most is megoldaná.

Nem érdemes sokáig kisérletezni kedvezmények adásával, törvények hozásával, ha a termékenységi kedv nem változik bíztató mértékben.

Persze van itt Magyarországon is termékeny nép, de a magyar ifj nemzedéknek valamiért nem jön be a roma lakosság, pedig ők szaporák, ezért jól lehetne velük kooperálni e téren. Szépek lányok és sudár legények akadnak közöttük bőven.

Vezetőink miért nem gondoltak egy efféle megoldásra?

2014. márc. 13. 22:06
 61/107 A kérdező kommentje:

A kérdés nem motiváció.

A kedv legyen termékenység.

Szülj, ha termékenységed a kérdés.

2014. márc. 15. 22:04
 62/107 A kérdező kommentje:

...ha ő nem akar, akkor keress olyat aki akar.

Itt van mag.

2014. márc. 15. 22:20
 63/107 A kérdező kommentje:

25N-nek:

Itt vagyok két éven belül,

Maradok távol, célod lett.

Innen figyelek

Örökre feledlek, emlékezek,

Legalább két gyermek született.

2014. márc. 15. 22:39
 64/107 A kérdező kommentje:

Ezt írtad barátom:

Azon okból vagyok, mert a szüleim reprodukciós gyakorlatukat sikerrel vitték véghez, ezáltal születésem oka szüleim céljából eredeztethető. Létem oka, biológiai okból, a faj fennmaradása és biztosítása e kegyetlen földi létben. Ezáltal az ok szüleim cselekedetének megismétlése, így az élet körfolyamának szerves részese lehetek. Miáltal élek, szerves vegyületek kavalkádja vagyok, így a folyamat magát génjeimben őrzöm.

Reménykedek benne, hogy e közhelyes filozófiai gondolatokat a biológia segítségével, várakozásaidnak megfelelően megválaszoltam (filozófiai gondolatokat feleslegesen várnál, nincs szándékom saját vélekedésembe beavatni tégedet).

Válasz:

Figyu. Ennyi elég is. Ugyanis ezt is írtad:

„Létem oka, biológiai okból, a faj fennmaradása és biztosítása e kegyetlen földi létben.”

Tudott, hogy érzékeny vagy.

Más. Mindentől függetlenül.

A pánik paranoiához vezethet.

Pláne:

„e kegyetlen földi létben.”

Ezt írtad:

„Reménykedek benne, hogy e közhelyes filozófiai gondolatokat a biológia segítségével, várakozásaidnak megfelelően megválaszoltam (filozófiai gondolatokat feleslegesen várnál, nincs szándékom saját vélekedésembe beavatni tégedet).”

Vagyis nem választoltál, csupán hiszed, mivel beképzeled.

(Vagyis elkerülöd a filozófiát.)

Jó éjt huncutka.

(Később jövök...)

2014. márc. 15. 23:41
 65/107 anonim ***** válasza:

Egyértelmű, hogy vannak érzéseim, mint minden egészséges embernek.

A paranoia kialakulásának okai, illetve a szó jelentése számodra ismeretlen, mielőtt efféle „nagy” szavakkal próbálnád jellemezni személyiségemet, javaslom, olvass el figyelmesen (!) több pszichológiai témájú szakkönyvet.

A retorikai eszközök felismerése is problémát jelenthet (segítek; a természetes szelekciót felhasználva költői túlzással éltem, bár úgy látszik hiába, gondolkodásmódod nem túl rugalmas)

Kérdésedre válaszoltam, sajnálatos, hogy nem veszed észre…

2014. márc. 16. 10:28
 66/107 A kérdező kommentje:

Te ezt gondolod.

És azt, hogy válaszoltál a kérdésre.

Válaszoltál, igen, arra a kérdésre, amelyet te olvastál.

Igen, de arról senki nem tud.

A kérdés és az olvasó között túl rugalmas értelem húzódik meg.

Azt úgy kell olvasni, ahogy van.

Kérlek, hogy semmibe ne képzelj bele semmit.

2014. márc. 16. 10:38
 67/107 A kérdező kommentje:

Próbálj meg a földön élni.

Túl intelligens vagy.

Vállalj közhasznú munkát.

Bontsd le az IQ-felhőt,

Hogy felderengjen valóságod.

2014. márc. 16. 10:45
 68/107 anonim ***** válasza:

A pszichológiai tanulmányok során az elsők között tanuljuk meg mi a különbség az érzékelés és az észlelés között, illetve azt, hogy az észlelés konstruktív, mely objektív nem lehet (közvetett észlelés elmélet). E tudás birtokában kijelenthetem, hogy minden ember csak arra képes válaszreakciót adni, melyet a saját egyéni tapasztalatokból és elvárásokból építkező tudata észlel.

Utolsó mondatod magadra is éppúgy vonatkoztatható, elvégre te hívtál engemet (hibásan) paranoidnak.

2014. márc. 16. 10:51
 69/107 anonim ***** válasza:
Emberek megsegítése a köz hasznára való, így leendő pszichológiai pályafutásommal, iménti kérésedet teljesíteni fogom tudni. A valóságot nálad reálisabban, árnyaltabban látom, elvégre nem én tettem fel az eredeti, abszurd ötletekkel teli kérdést.
2014. márc. 16. 10:55
 70/107 A kérdező kommentje:

Még nem is hallottam árnyalt realitásról.

Hm.

Árnyalt realizmus.

Ez nagyon tetszik. Afféle illuzórikus valóság.

Miért gondolod abszurdnak az ötleteimet? Nem biztos, hogy mindenkinek az.

2014. márc. 16. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!