Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Magyarországon nincs elég...

Magyarországon nincs elég olyan nő, aki szül. Miért nem telepítenek be olyan nemzetet Magyarországra, amely segítségével megoldható lenne a szaporulati probléma?

Figyelt kérdés

Egyszerű a kérdés. Ha IV. Béle élne, akkor most sem teketóriázna. Akkor is megoldotta a lélekszámpótlást, most is megoldaná.

Nem érdemes sokáig kisérletezni kedvezmények adásával, törvények hozásával, ha a termékenységi kedv nem változik bíztató mértékben.

Persze van itt Magyarországon is termékeny nép, de a magyar ifj nemzedéknek valamiért nem jön be a roma lakosság, pedig ők szaporák, ezért jól lehetne velük kooperálni e téren. Szépek lányok és sudár legények akadnak közöttük bőven.

Vezetőink miért nem gondoltak egy efféle megoldásra?

2014. márc. 13. 22:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/107 A kérdező kommentje:

Társadalmi következménye van a káros pszichológiai tanításoknak, amelyek az egyént helyezik vagy túlzottan helyezik a társadalom léte elé.

Tudatosan kialakított káros társadalmi következményt előidéző pszichológiai kezelés (tömegkezelés, tömegre való ráhatás), amely egyénenként végzett, de a társadalom egészére irányul, hatása káros a nemzetre,nevezhető-e bűncselekménynek, társadalom elleni szándékosan elkövetett bűncselekménynek?

2014. márc. 14. 00:08
 22/107 A kérdező kommentje:

Te egy rendkívül érdekes ember vagy. Figyelemre méltó. Ezt írtad:

"Kérdező, te beteg vagy, egy pszichológus érdekes esetnek tartana szerintem."

Lényegtelen lenne kommentálni, mivel te írtad.

Nos. Azt gondolod, hogy a pszichológusod érdekes embernek tartana engem? Lehet. De ő mégúgysem lenne képes válaszolni az eredeti kérdésre, mint te.

Azt gondolod, hogy beteg vagyok. Nem hiszem. Hiszen, akkor nem tettem volna fel ezt az egészséges kérdést. De mivel elfelejtetted hajlamod miatt, ez az elhajlás, újra felteszem neked. Tehát:

Magyarországon nincs elég olyan nő, aki szül. Miért nem telepítenek be olyan nemzetet Magyarországra, amely segítségével megoldható lenne a szaporulati probléma?

2014. márc. 14. 00:19
 23/107 A kérdező kommentje:
Válaszodat előre is köszönöm.
2014. márc. 14. 00:21
 24/107 anonim ***** válasza:

Fogalmad sincs mi is a pszichológia, ha azt hiszed, van bármiféle káros társadalmi következménye. Érveid hibásak, kérdésed abszurd és gondolkodásmódod gyermeki (, illetve engedd, hogy megsúgjam; elmekórban szenvedő emberek ritkán tudják magukról, hogy betegek, hisz számukra a saját viselkedésük a normális).

Ha ennyire féled a jövőt, amennyiben rettegsz Magyarország kezdődő elnéptelenedése miatt, tégy érte valamit! Ajándékozd meg e földet sok-sok egészséges gyermekkel, propagáld Magyarországot külföldi terhes kismamák körében, hátha kedvet kapnak letelepedni, és szaporulatukkal ezen ország népességét növelni…

2014. márc. 14. 07:57
 25/107 anonim ***** válasza:
Helyes, szólj a magyarországi nőknek, legyenek az állam tenyészkancái.
2014. márc. 14. 12:32
 26/107 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak a mennyiség, de a minőség is fontos...azért képzeld már el az országot egy roma többséggel :D
2014. márc. 14. 12:41
 27/107 A kérdező kommentje:

Kedves három válasszal előttem Kommentelő!

Nagyon hasznos tudomást szerezni, abból a nem hétköznapi szempontból teáltalad leadott és kifejtett nézőpontról, véleményezésről, amelyet írtál.

Nos. Az, hogy káros-e a pszichológia korábban említett, feltételezett hatása, az csak akkor fog kiderülni, ha azt vizsgálják. Talán egynémely független és hiteles statisztikai szervezet képes lenne erre a kérdésre választ adni. Tehát nem értem, hogy mi alapján itéltél.

Utaltál bizonyos érvekre, de nem konkretizáltad, hogy melyek azok, mi a hiba velük és arra sem tértél ki, hogy mivel támsztod alá véleménykülönbségedet, amelyek nyilván a témával kapcsolatos ellenreakciódra alapot szolgáló információk.

Utaltál olyan elmebetgre, aki normálisnak hiszi magát. Visszanéztem a beszélgetést, de nem találtam olyat, aki ezt állította volna magáról. De az ellenkezőjével sem találkoztam.

Egyébként a kérdésből levonható, hogy alapvető erkölcsi probláma tüneteként jelentkező társadalmi jelenségre utal a kérdés. Tehát nem értem, hogy arról miért rám terelted a figyelmet? Ugyanis, ha még nem értenéd gyerekes és számodra alaposan leegyszerűsített gondolatmenetemet, akkor elárulom Neked azt a titkot, amelyet mindenki tud, aki olvassa beszélgetésünket, hogy: ITT ARRÓL VAN SZÓ, HOGY EGYESEK ÁLLAMILAG OLYAN VISELKEDÉSFORMÁT FOGATTATNAK EL KEZELTJEIKKEL, AMELYEK - ÉS EZT ITT ALÁHÚZOM - EGYÁLTALÁN NEM NORMÁLISAK A JELEN, A JÖVŐ, DE MÉG A MÚLT SZÁMÁRA SEM.

Arra gondolsz, hogy én félem a jövőt. Te mégjobban. Nekem nincsenek pánikrohamaim.

A megoldást, melyet javasoltál, mely egy kis gúnnyal tetézett kisebbségi érzettünet, tulajdonképpen nem más, mint a tükröd leköpése, összemocskolása. Miért a szemrehányás? Nemcsoda, ha a külföldi nők hamarabb ideérnek, mint te.

A másik észrevétel az pedig az, hogy gusztustalanul beszélsz a hazádról.

2014. márc. 14. 20:52
 28/107 A kérdező kommentje:

Kedves kommentelő, aki ezt írtad:

"Helyes, szólj a magyarországi nőknek, legyenek az állam tenyészkancái."

Hát, nem mondom, te aztán aztán belecsapod a pörköltbe bikacsípős paprikát.

De tévedsz. De amit írtál, az átfabrikálható, hovatovább egy kis helyrekurtítással ékesszólássá tehető.

Mindenesetre a felfogásod kifogást alkot, hiszen a magyar nő nem az állam tulajdona, hanem a nemzet felelős egyéne, aki tudja, hogy az előtte élt hű és becsületes szülő nőknek köszönheti létét. És nem zavarja, hogy éppen ki a miniszterelnök, mely párt van hatalmon, mert csak a kötelességét akarja tenni és teszi, amely Ősanyáink felé érzett tiszteletükből fakad, mert él bennük az ősi Anyakép, amely Örök Példaként folyamatosan szűzi szemük előtt lebeg. Magyarul leírtam a Magyar Nő személyiség és jellemrajzát.

2014. márc. 14. 21:19
 29/107 A kérdező kommentje:
Vagyis élethivatásának tekinti a szülést.
2014. márc. 14. 21:22
 30/107 A kérdező kommentje:

Nem értelek. Zavar, hogy itt vannak? e hát ők is itt élnek, itt szölettek. Remek emberek vannak közöttük.

Gondolj bele, hogy milyen lenne a lakosság kétszáz év múlva, ha a roma és a magyar összébb haverkodna.

Nagyon sok jó tulajdonságuk van. Nekünk is. A kettő együtt főnyeremény lenne. Ne rövidtávon gondolkozz. A jövő legyen fontosabb tenmagadnál számodra. Gondolkozz el rajta. Ha akarod, akkor bővebben is kifejtem meglátásomat. Végül is ez egy beszélgetés. Nemde?

2014. márc. 14. 21:30
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!