Szoval, egybol a targyra térnék van egy notebookom pontosabban fujitsu s6130, amely 10perc utann leall es kikapcsol, és azt követően egy hibaüzenet fogad, THERMAL SENSOR ERROR, pedig a hutoje mukodik. Mi lehet a probléma?
Mi a probléma?
Megmondom : az, hogy a Fujitsu egy sz@r, "egy-év-után-eldobandó" notebook...
Mi már kettővel megjártuk... 8-[
Az első notebook 2 nappal az 1 éves garancia lejárta előtt csődölt be : alaplapcsere+akkucsere (szerencsére ezt megúsztuk garanciába)...
Ezután pontosan 1 év múlva adta be a kulcsot : szintén alaplapcsere+akkucsere (ez már 130000 Ft-ba fájt.)
A második notebook 1 héttel az éves garancia lejárta után krepált be : alaplapcsere LETT VOLNA (100ezer-ért!), de itt elegem lett és azt mondtam, hogy inkább azon a 100ezren egy asztali gépet veszek!!!
Azóta is azon dolgozom, semmi baja! :D
A férjemnek meg vettünk egy ASUS notebookot, tökéletesen működik.
Pedig mindkét Fujitsu notebook elég drága volt annakidején, nem a legolcsóbb kategóriát vettük, pont azért, hogy ne legyen gagyi sz@r...
(A második pl. 3 évvel ezelőtt 300ezer Ft-ba került!)
Szóval, hallgass rám, gyorsan passzold el valakinek ezt a Fujitsu-t (ne ismerősnek!), és vegyél valami más márkát, ha nem akarod inged-gatyád rákölteni...
Tuti, hogy ennek is alaplapot kell majd cserélni, az minimum 100ezer Ft...
Ja, és milyen érdekes, a barátnőm is pont így járt a Fujitsu notebookjával, mint én! Ő is pont akkor vette, mikor én a másodikat, csak neki hamarabb tönkrement, állandóan vihette a szervízbe, míg végül ő is megunta...
tudom hogy ezzel nem segitek ( le lehet pontozni )
Két éve van fujitsu notebookom és sosem volt rá panaszom, tényleg ennyire gagyi ? :s
Az azt jelenti, hogy tulmelegszik. Szet kell kapni, kifujni belole a port, es jolesz.
Amugy soha sem ertettem azokat akik draga FuSi laptopokat vesznek, mikor azon a penzen kapnanak "normalisat is".
(Vagyis, a FuSi egeszen jo, es megbizhato olcso laptopokat csinal. De annyira nem jok, hogy a draga gepeikbe is megbizzon az ember.)
Szervizben dolgozom.... Rossz hírem van! Nem jó márkát választottál! Nagyon sok a probléma ezekkel, a leggyakrabban ezt javítjuk! Ez valóban túlmelegedési probléma, ami persze lehet téves visszajelzéstől, sőt... de a csere után is elő fog újra fordulni, mert szar!
VEGYÉL BÁRMILYEN MÁSIKAT!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!