Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Magyarországon nincs elég...

Magyarországon nincs elég olyan nő, aki szül. Miért nem telepítenek be olyan nemzetet Magyarországra, amely segítségével megoldható lenne a szaporulati probléma?

Figyelt kérdés

Egyszerű a kérdés. Ha IV. Béle élne, akkor most sem teketóriázna. Akkor is megoldotta a lélekszámpótlást, most is megoldaná.

Nem érdemes sokáig kisérletezni kedvezmények adásával, törvények hozásával, ha a termékenységi kedv nem változik bíztató mértékben.

Persze van itt Magyarországon is termékeny nép, de a magyar ifj nemzedéknek valamiért nem jön be a roma lakosság, pedig ők szaporák, ezért jól lehetne velük kooperálni e téren. Szépek lányok és sudár legények akadnak közöttük bőven.

Vezetőink miért nem gondoltak egy efféle megoldásra?

2014. márc. 13. 22:06
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/107 anonim válasza:

Nos nem sajnáltatásnak szántam...

2006-ban született a fiam azóta vagyok itthon. Alig több mint 2év tesóproject, 2 lett belőle. ..

2006-ban feladtam lakóhelyem, lakásom egy közösért, apuka egy szatyorral jött, meg sok hazugsággal ami túl későn derült ki... most itt vagyok a legközelebbi rokontól 60km-re. Bizony sokszor csak a családi pótlék meg a gyes a fix, apuka már támogat valamennyire de az a hitelt se fedezi... alkalmi itthoni munkák néha akadnak... ha neked ez kánaán próbáld ki milyen mikor hó végén üres rizst adsz a gyereknek ketchup feltéttel-mindezt mosolyogva.szerencsére nem gyakori de volt ilyen.

Normál munka esélytelen... reggel vinni kell az oviba a gyerekeket, délután legkésőbb 5-kor hozni...nem nagyvárosban élünk...egy munkahely se jóléti intézmény. ..közben meg tele az ovi suli extra kiadásokkal ami ugyan nem kötelező de nem maradhat ki a gyerek... arról nem beszélve hogy remeg az ember hogy semmi ne romoljon el mert az utóbbi 1 évben aki tehette csak lehúzott... már úgy szervezek bármi férfias dolgot hogy mindig a nem létező uramra hivatkozom :) most épp a kazán jön...

kifelé takargatni mi a pálya az se egyszerű. ..

2015. okt. 25. 21:50
 92/107 A kérdező kommentje:
Senki nincs, aki segítsen? Biztos, hogy nehéz a helyzeted, már látom. Merre laksz, hol? Ha szeretnél inkognitóban maradni, mert ha leírod a helységet felismerhetnek, akkor írj privit. Biztos, hogy van megoldás. Várom válaszod. :)
2015. okt. 25. 23:12
 93/107 A kérdező kommentje:
Az ikrek fiúk, lányok? Akkor az első már suliba jár.
2015. okt. 25. 23:15
 94/107 anonim válasza:
Az eredeti kérdésre visszatérve sok keétkeresős családban se jobb. .
2015. okt. 26. 00:40
 95/107 anonim válasza:
vagyunk páran kik nem a szociális hálóra akartunk gyereket. Az értelmes roma se teszi.
2015. okt. 26. 00:54
 96/107 A kérdező kommentje:

Remélem, hogy azért nem tartasz még ott, hogy megbántad azt hogy szültél három gyereket.

De sok helyen még rosszabb a helyzet.

Meg úgyis változnak a dolgok. Jobb lesz később, hidd el.

A gyerekek fel fognak nőni. Téged is felnevelt valaki. Nemde?

2015. okt. 26. 02:02
 97/107 A kérdező kommentje:

Megkérdezhetem-e hogy vallásos vagy-e? Hidd el a hit és a remény sokat segít. Lehet, hogy az Úr így tesz téged próbára.

Az én életem sem matyóhímzés, hidd el, de ennek ellenére, hogy olyan vagyok amilyen az Úr nagyon sokszor megsegített.

Ha az Úrba fekteted bizodalmadat, akkor könyebb lesz az életed. Szoktál templomba járni?

2015. okt. 26. 02:09
 98/107 anonim válasza:

Majd ha lesz perselypénzre valóm elmegyek....

Addig is megköszönöm az égieknek hogy kiemelten toörődnek velem, de inkább kihagy

2015. okt. 26. 08:11
 99/107 A kérdező kommentje:
Csak de gondolod úgy, hogy megfeledkezik (kihagy) téged. Pedig folyamatosan munkál körülötted. Senki nem mondta, hogy kell a perselybe dobnod. A persely azért van, hogy abból hasznos és emelkedett célokra fordítsanak. De aki nem ad, annak az imája is fontos. Ha csak azt adja, akkor azzal is nagyon sokat tett a világ jobbátételéért.
2015. okt. 26. 17:54
 100/107 A kérdező kommentje:
Imakéréssel fordulok minden keresztény hittársamhoz, hogy imádkozzanak ezért a hölgyért és családjáért.
2015. okt. 26. 17:58
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!