Magyarországon nincs elég olyan nő, aki szül. Miért nem telepítenek be olyan nemzetet Magyarországra, amely segítségével megoldható lenne a szaporulati probléma?
Egyszerű a kérdés. Ha IV. Béle élne, akkor most sem teketóriázna. Akkor is megoldotta a lélekszámpótlást, most is megoldaná.
Nem érdemes sokáig kisérletezni kedvezmények adásával, törvények hozásával, ha a termékenységi kedv nem változik bíztató mértékben.
Persze van itt Magyarországon is termékeny nép, de a magyar ifj nemzedéknek valamiért nem jön be a roma lakosság, pedig ők szaporák, ezért jól lehetne velük kooperálni e téren. Szépek lányok és sudár legények akadnak közöttük bőven.
Vezetőink miért nem gondoltak egy efféle megoldásra?
Kedves hölgy, próbáld meg a hit útját járni. Találd meg az utat és akkor az Út is meglel téged. Nem akarlak semmilyen felekezetbe beékelni téged. Válassz te. Te dolgod, te életed. Én egyébként konzervatív liberális keresztény vagyok. Keresztség által katolikus. Hiszem az Urat. Ha nincs imakönyved, Bibliát, akkor találsz bőven a neten.
Az Úr mondja Máté által:
"Kérjetek és adatik néktek; keressetek és találtok; zörgessetek és megnyittatik néktek."
Az Úr áldjon!
Odafentről mindig kapok egy szzaaszálat ha nagy gáz van... de ettől még nem fogok csápolni egyik gyülekezetben sem...
Mocskos világnan élünk amire kár volt szülni... ne értsd félre. ..nekem most a gyerekeim akik talpon tartanak...de ez nem élet..max.vegetálás.
Nem akartam hogy a gyerekeim ennyire esélytelenül kezdjék az életet...ma már a tehetség édeskevés. ..
A gyermekeid még nagyon fiatalok, ezért semmiképpen nem mondhatod azt, hogy esélytelenek.
Meg az sem biztos, hogy nem fogsz találni senkit sem, aki veled összeköltözne és együtt élnétek és segítene neked a gyerekek nevelésében. Ilyet találhatsz. Elvált férfi egy-két gyerekkel vagy anélkül. Nem tudom, hogy szoktál-e társkeresőzni. Randihely.hu, egyebek. Szivkuldi.hu.
Én is társkeresőztem sokat, de én nem kellek senkinek. Egyrészt, mert csak egy parasztházam van rónai kies vidéken, másrészt külhonban dolgozom. Így messze vagyok, ritkán találkoznánk, így a hölgy előbb-utóbb félremenne. Hidd így is szenvedés az élet. Gyerekeim nincsenek. Túl jól, de túl rosszul sem keresek. Itteni fizetésekhez képest nem túl jól, de a magyarországi jövedelmi szintekhez viszonyítottan egész jól. Mivel egymagam vagyok, ezért bánatomban gyakran be sörözök, whiskyzek. Na azért nem olyanm sokszor, meg nem sokat. Csak egy kicsit sajnáltatni szeretném magamat. De te rólad van szó, ezért abba hagyom az önsajnáltatást.
Na szerintem a nagyszámok törvénye alapján bizton találnál valakit magad, pontosabban magatok mellé. Türelem. Valaki mindig csendben munkál körülötted. Látja kívánságod. A megfelelő időpontban befog lépni az életedbe.
Szoktál egyébként társkersőzni? Azért mindenféle idegent ne engedj be a házadba, ne hívj meg, ha randizgatsz iy módon.
Baráti kör? Volt osztályítársak, volt munkatársak? Nincs a környéken valami normálisabb agglegény?
Egyébként mindig olyankor toppan be valaki az ember életébe, amikor nem számít rá. Ez általában nagyon igaz, bármennyire is elcsépelt megállapítás.
Azt is írtad, hogy hatvan kilométerre laksz a szüleidtől, rokonoktól. Ha nem is tudod őket meglátogatni, akkor hívd meg őket magadhoz. Biztos, hogy van egy-két hasznos javaslatuk számodra. Nam meg egyszerre több fej kreatívabb, mint egy, hiszen mindannyian többé-kevésbé más szempontok keresztmetszetén látjuk a világot, ezért arról alkotott gondolataink, meglátásaink is mások valamelyest, esetleg homlokegyenest.
Több fej kreatívabb, mint egy, de ezt nem úgy értem, hogy te nem vagy az. Szerintem fantáziadús vagy, ahogy megállapítottam soraidból, pusztán arra gondoltam, arra céloztam, hogy azáltal, hogy helyzetedet állandónak fogod fel, bármennyire is változó, ezért lehet, hogy nem veszed észre azt, ami esetleg már rég meg-megvillantotta magát számodra az életben, mint változás lehetősége, útja.
De ha baj van, akkor mindenképp kérj segítséget. Nem feledd. Ha kell, akkor ezt a lépést mindenképpen tedd meg.
Kedves kérdező!
Elméletben topon vagy...
Ha azon múlna anyum többször is jönne. Tőle inkább csak azt várom el hogy élvezze az unokáit... minden más amit ő gyakorlati segítségnek gondol az inkább visszahúz, hátráltató...
Így alakult...
Ezzel együtt sokat segít, szoktam neki való "feladatokat" adni neki...
Testvéreim még messzebb laknak, Unokahugiktól öröklünk holmikat, ami szintén nagy segítség. ..
Tavaly karácsonyi meglepim megható volt...egyik tesónál(100km) volt a családi közös... nagy készülődés közben tesóm "lenyúlta" a kocsit úgy hogy észre se vettem: tankolt bele és lemosta...karácsonykor. ...
Lehet másnak piti... én megkönnyeztem. Évek óta megállapodtunk hogy csak a gyerekek kapnak tárgyi dolgokat... (Durva lenne mindig 15 ajándék oda-vissza...)
off nem semmi, mit a végtelen türelmes kérdező és az "anyuka " itt levág
"Mocskos világban élünk amire kár volt szülni"
- megtagadod a gyermekeidet? és a hit kérdésében a perselypénzig jutsz? Nagyon gyenge.. szegény gyerekeid!
De nem azért, mert rizst esznek - hanem mert bár kocsid is van, úgy teszel, mintha a szegénység miatt képtelen volnál szeretni őket. "Mocskos világban élünk" -te élsz max abban, ha olyan világot teremtesz magad köré
sokan élnek tisztes szegénységben és szeretetben
Nem tagadom meg Őket!!!!!!
Értük/miattuk tudom tartani magam.
A kocsit nem státuszszimbólumnak tartom. Anélkül még alkalmi munkához se jutok... és csak laza 4,5km séta ha nem jön busz.próbáld ki pl 3 gyerekkel milyen ha egy vérvétel miatt fél napot kell menni stb....ha az kiesik alólam roló lehúz... nem élek meg csak a szociális juttatásokból és a bankot nem érdekli hogyan de fizessem az anno közösen felvett hitelt. Azért hogy legyen meleg fedél megküzdök, eddig aránylag sikeresen..de ez ki is égeti az embert.. vannak nálam rosszabb helyzetben élők is-nem akarok oda jutni
A hit nem azon múlik hogy járok e templomba... a perselypénzt eszerint értelmezd.
Az élet ezt az utat osztotta, a gyerekeimet szeretem, közhely de tényleg értük élek, de biztos bennem van a hiba hogy ezzel együtt nem csápolok a helyzetem miatt. Kérlek ne ítélkezz senki felett amíg nem is tudod mi van mögötte...
Szép derűs napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!