Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Magyarországon nincs elég...

Magyarországon nincs elég olyan nő, aki szül. Miért nem telepítenek be olyan nemzetet Magyarországra, amely segítségével megoldható lenne a szaporulati probléma?

Figyelt kérdés

Egyszerű a kérdés. Ha IV. Béle élne, akkor most sem teketóriázna. Akkor is megoldotta a lélekszámpótlást, most is megoldaná.

Nem érdemes sokáig kisérletezni kedvezmények adásával, törvények hozásával, ha a termékenységi kedv nem változik bíztató mértékben.

Persze van itt Magyarországon is termékeny nép, de a magyar ifj nemzedéknek valamiért nem jön be a roma lakosság, pedig ők szaporák, ezért jól lehetne velük kooperálni e téren. Szépek lányok és sudár legények akadnak közöttük bőven.

Vezetőink miért nem gondoltak egy efféle megoldásra?

2014. márc. 13. 22:06
 51/107 A kérdező kommentje:

Na meg ráadásul pont egy olyan rasszistázik, aki ellenérzést táplál jámbor keleti népekkel szemben? Ráadásul az ő gyökerei is onnan származnak?

Egyébként nem utolsó sorban egy olyan nemzet is eszembe jutott, amelyet azért hagytam ki a felsorolásból, mert az miatt a fasiszták nekem estek volna.

2014. márc. 15. 12:17
 52/107 anonim ***** válasza:

Rendben, ezek szerint a fogalmazási készségeiddel van gond, bocsánatot kérek nem vagy rasszista. Amennyiben felnőttként is éretlen valaki, intelligenciájában pozitív fejlődést mutatni aligha fog.

Az akkori jobbágyok aligha tudtak a más nemzettségekhez tartozó betelepültekről.

2014. márc. 15. 12:19
 53/107 anonim ***** válasza:
Nem érzek ellenszenvet egy nép iránt sem, kérlek máskor figyelmesebben olvass
2014. márc. 15. 12:21
 54/107 A kérdező kommentje:

Ha ebből veztted le, hogy "Gondolkodom, tehát vagyok", akkor azzal csak létedet bizonyítod.

Miért? Tehát mi célból? Mi az oka a létednek? Az ok honnét jön? Hová tart? Hogyan vagy te benne? Hogyan van az benned?

2014. márc. 15. 12:24
 55/107 A kérdező kommentje:

Ha megvan a válasz, akkor, itt helyezd bele a létfenntartást, így:

lét-fenn-tartás.

Én meg most elmegyek a létfenntartásomhoz szükséges szombati túrára, hogy visszataláljak egy borral.

2014. márc. 15. 12:29
 56/107 anonim ***** válasza:

Azon okból vagyok, mert a szüleim reprodukciós gyakorlatukat sikerrel vitték véghez, ezáltal születésem oka szüleim céljából eredeztethető. Létem oka, biológiai okból, a faj fennmaradása és biztosítása e kegyetlen földi létben. Ezáltal az ok szüleim cselekedetének megismétlése, így az élet körfolyamának szerves részese lehetek. Miáltal élek, szerves vegyületek kavalkádja vagyok, így a folyamat magát génjeimben őrzöm.

Reménykedek benne, hogy e közhelyes filozófiai gondolatokat a biológia segítségével, várakozásaidnak megfelelően megválaszoltam (filozófiai gondolatokat feleslegesen várnál, nincs szándékom saját vélekedésembe beavatni tégedet).

2014. márc. 15. 12:33
 57/107 A kérdező kommentje:

"Amennyiben felnőttként is éretlen valaki, intelligenciájában pozitív fejlődést mutatni aligha fog. "

Gyík a fejemben.

Nem értesz a hüllőkhöz.

2014. márc. 15. 12:34
 58/107 anonim ***** válasza:
Még szerencse, hogy az emberekhez annál inkább
2014. márc. 15. 12:38
 59/107 anonim ***** válasza:

"46Benne élsz, de nem látod. Ez a korszak jelenleg népvándorlási korszak is. A lakosság mindenhol cserélődik, hol kisebb, hol nagyobb mértékben. Ezért erre Magyarországnak is oda kell figyelni. Ez olyan, mint a kerskedelem. ha jó terméket importálsz, akkor fellendül a gazdaság."

Befejeznéd a sakkozást élő, elven, érző emberekkel?

Népvándorlás van, de nem "nemzetek " ide-oda telepítése kinek-kinek kénye kedve szerint.

Újra mondom: TÚLNÉPESEDÉS van - nálunk is.

(42;45voltam)

2014. márc. 15. 17:24
 60/107 anonim ***** válasza:

Szültem volna már kettőt is, ha lenne olyan munkahely, ahol nem 3 hónapos szerződést kapok, vagy, ahol nem rúgnak ki, hogy egy politikus neje a helyemre kerülhessen. Persze sokáig nem várok, szülök 2 éven belül, ha lesz GYED, ha nem. De azért nem nagy motiváció az a 30pár ezer GYES meg családi, ha nem kapok GYED-et... a férjem sem keres vagyonokat. De persze a gyermekvállalási kedv a legnagyobb baj...

25N

2014. márc. 15. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!