Magyarországon nincs elég olyan nő, aki szül. Miért nem telepítenek be olyan nemzetet Magyarországra, amely segítségével megoldható lenne a szaporulati probléma?
Egyszerű a kérdés. Ha IV. Béle élne, akkor most sem teketóriázna. Akkor is megoldotta a lélekszámpótlást, most is megoldaná.
Nem érdemes sokáig kisérletezni kedvezmények adásával, törvények hozásával, ha a termékenységi kedv nem változik bíztató mértékben.
Persze van itt Magyarországon is termékeny nép, de a magyar ifj nemzedéknek valamiért nem jön be a roma lakosság, pedig ők szaporák, ezért jól lehetne velük kooperálni e téren. Szépek lányok és sudár legények akadnak közöttük bőven.
Vezetőink miért nem gondoltak egy efféle megoldásra?
Na meg ráadásul pont egy olyan rasszistázik, aki ellenérzést táplál jámbor keleti népekkel szemben? Ráadásul az ő gyökerei is onnan származnak?
Egyébként nem utolsó sorban egy olyan nemzet is eszembe jutott, amelyet azért hagytam ki a felsorolásból, mert az miatt a fasiszták nekem estek volna.
Rendben, ezek szerint a fogalmazási készségeiddel van gond, bocsánatot kérek nem vagy rasszista. Amennyiben felnőttként is éretlen valaki, intelligenciájában pozitív fejlődést mutatni aligha fog.
Az akkori jobbágyok aligha tudtak a más nemzettségekhez tartozó betelepültekről.
Ha ebből veztted le, hogy "Gondolkodom, tehát vagyok", akkor azzal csak létedet bizonyítod.
Miért? Tehát mi célból? Mi az oka a létednek? Az ok honnét jön? Hová tart? Hogyan vagy te benne? Hogyan van az benned?
Ha megvan a válasz, akkor, itt helyezd bele a létfenntartást, így:
lét-fenn-tartás.
Én meg most elmegyek a létfenntartásomhoz szükséges szombati túrára, hogy visszataláljak egy borral.
Azon okból vagyok, mert a szüleim reprodukciós gyakorlatukat sikerrel vitték véghez, ezáltal születésem oka szüleim céljából eredeztethető. Létem oka, biológiai okból, a faj fennmaradása és biztosítása e kegyetlen földi létben. Ezáltal az ok szüleim cselekedetének megismétlése, így az élet körfolyamának szerves részese lehetek. Miáltal élek, szerves vegyületek kavalkádja vagyok, így a folyamat magát génjeimben őrzöm.
Reménykedek benne, hogy e közhelyes filozófiai gondolatokat a biológia segítségével, várakozásaidnak megfelelően megválaszoltam (filozófiai gondolatokat feleslegesen várnál, nincs szándékom saját vélekedésembe beavatni tégedet).
"Amennyiben felnőttként is éretlen valaki, intelligenciájában pozitív fejlődést mutatni aligha fog. "
Gyík a fejemben.
Nem értesz a hüllőkhöz.
"46Benne élsz, de nem látod. Ez a korszak jelenleg népvándorlási korszak is. A lakosság mindenhol cserélődik, hol kisebb, hol nagyobb mértékben. Ezért erre Magyarországnak is oda kell figyelni. Ez olyan, mint a kerskedelem. ha jó terméket importálsz, akkor fellendül a gazdaság."
Befejeznéd a sakkozást élő, elven, érző emberekkel?
Népvándorlás van, de nem "nemzetek " ide-oda telepítése kinek-kinek kénye kedve szerint.
Újra mondom: TÚLNÉPESEDÉS van - nálunk is.
(42;45voltam)
Szültem volna már kettőt is, ha lenne olyan munkahely, ahol nem 3 hónapos szerződést kapok, vagy, ahol nem rúgnak ki, hogy egy politikus neje a helyemre kerülhessen. Persze sokáig nem várok, szülök 2 éven belül, ha lesz GYED, ha nem. De azért nem nagy motiváció az a 30pár ezer GYES meg családi, ha nem kapok GYED-et... a férjem sem keres vagyonokat. De persze a gyermekvállalási kedv a legnagyobb baj...
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!