Jöttök holnap a melegfelvonulásra sokan?
Remélem botrány nélküli klassz buli lesz !
Ez üzenet is a kődobálóknak! Inkább bulizzatok ti is!
19:40
nem tudod akkor mi ezeknek a melegfelvonulásoknak az eredete ... nem a felvállalás ünneplése, bár az se rossz, de nem arról van szó, ennek történelmi okai vannak
Én nekem nincs bajom a melegekkel. De minek reklámozzák így? Miért kell a Bibliát kicsit átszínezni meg azt mondnai, hogy Jézus is meleg volt? Az ilyen reklámozós résszel vagyok gondban. A heterók miért nem rendeznek felvonulást? Természetesen tőlem vonulhat bárki bárhol, hiszen szabad ország vagy mi van.
Van egy ötletem. Heterók jöttök felvonulást szervezni? Hozzul létre a heteró büszkeség napját mi is.
Én azt nem értem ,hogy ha felvonulnak akkor mi a jó büdös.... ért kell úgy viselkedni meg olyan ruhákba lenni ..egyszerűen undorító! NEkem csak az ilyen bu.zikkal van bajom. Egyébként ha normális akkor lesz@rom mit szeret szeresse az ő dolga.
de hogy még ezek fel is vonulnak, és kiprovokálják az egészet, egyéb undorító dolgokkal...Egymáshoz buzulnak,fogdossák egymást stb... Hát nem csodálkozok,hogy így reagált a közönség!!! Na meg ott van a többi ember, a kisgyerekek.-Őket miért kell ilyennel megrontani?Jó lehet fel se fogják, de azért biztos van olyan gyerek akire hatással van.
hát felőlem .... lehet hetero büszkeségi nap :9
amúgy ez a Jézus tényleg gyanús nekem már régóta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!