A leges legjobb barátnőm holnap reggel utazik Németországba, oda költözik, már most hiányzik, sírok/sírunk, mit tegyek?
a legeslegjobb barátnő nem költözik másik országba ha te nem mész vele...
az embereknek mindig is többet ért a pénz mint a kapcsolat
első válaszoló:közönöm szépen,csak az a baj,hogy most ballagtam el..nehéz minden.új osztály.... stb
2.: mégis mit tudna ellenkezni 16 évesen amikor az egész család elutazott?????
A 2. válaszolónak sajnos kicsi igaza van... Az ilyen családokat rühellem, akik csak úgy hipp-hopp kiköltöznek az országból, leszarva, hogy a gyerek mit érez. Na mindegy, nem is ez a lényeg.
Nem nagyon tudsz javítani a dolgon. Örökre biztos nem fog kint maradni, ha fontos vagy neki, még visszatér. Nekem is kiment tavaly nyáron a legjobb barátom (aki mellesleg 19 éves volt, de az anyja magával ráncigálta, hogy az új férjecskéje mellett ne maradjon egyededül, persze ezt nem mondta ki), de idén nyárra visszajött, jövőre meg hazaköltözik, mert utál ott lenni.
2. vagyok
sajnos ha meg se próbálja, akkor megint nem igazi barát. miért? mit tud tenni valaki, akit meg akarnak erőszakolni? foggal körömmel tiltakozik. ilyen egyszerű.
csak a barátság általában nem a hűségről szól, hanem az unaloműzésről. avagy az nem is barátság.
ott a példa az utánalévőnél
eleve aki hagyja hogy a a szülei irányítsák az egész életét, az bolond ember. nem igaz, hogy nem lehetett volna megoldani a dolgot, mert ha valaki nagyon akar valamit, azt eléri. ez az érzések próbája. itt nem ment át a teszten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!