Meg fog valaha bocsátani a barátnőm?
A legjobb barátnőm terhes,és meg akarta tartani hátha így a baba apja visszamegy hozzá. A szüleinek nem akarta megmondani,mert félt h nem engedik meg neki h megtartsa. Arra kért,hogy tartsam titokban.
Én viszont beszéltem az anyukájával,mert úgy éreztem nem hagyhatom hogy így elcsessze az életét. 16 éves,még nem kéne neki gyereket nevelnie! A srác is megmondta neki h neki nem kell a gyerek,barátnőm abba bízott ha meglátja majd nem így vélekedik. Miután én beszéltem a barátnőm anyukájával,ők összeültek egy családi kupaktanácsra és úgy néz ki h szülői ráhatás miatt el fogja vetetni a gyereket.
Mőst nagyon haragszik rám barátnőm. Azt mondja tönkretettem az életét,és nem volt jogom beleszólni az életébe. Én csak aggódtam érte! 16 éves,most fejezte be a 10.et dolgozni se tudna elmenni,miből tartotta volna el? Neki ennyi idősen még élnie kellene
Meg fog valaha bocsátani? kezdem úgy érezni,h lehet h tényleg nem kellett volna szólnom a szüleinek...
No comment, vagy sem, egy 16 évestől nem várható el, hogy érett, felelős apaként gondolkodjon, hiszen még csak egy éretlen gyerek.
Kérdező, beszéltél azóta a barátnőddel?
"A SZÜLŐK úgy döntöttek a legjobb megoldás az abortusz. Én nem így gondolom"
Ez a lényeg! Viszont mivel a kérdező azzal a szándékkal köpte be a szülőknél, hogy abortusz legyen... No comment
Most már vágod?
Kérdező! Azzal a szándékkal mentél a szülőkhöz hogy daráló legyen?
Válaszolj! Kösz!
nem azzala szándékkal mentem oda h küldjék abortuszra!
Azért szóltam mert féltettem őt! Ő csak akkor akart szólni amikor már látszik is és nem tehetnek semmit! Attól félt h a szülei nem fogják megengedni h megtartsa és ha nem lessz baba akkor a fiú se megy vissza hozzá. nagyon ki volt bukva,nem akartam rosszat azzal h szólok a szüleinek,csak ugy gondoltam joguk van tudni róla. Nem tudtam h abortuszra kell majd mennie.
ma sírva elmentem beszélni az anyukájával h nem e lehetne h mégis megtartsa a babát barátnőm,de azt mondta nem. Nagyon kedves volt,és próbált nyugtatni h nem az én hibám ami történik. Mondta h a fiú szülei is voltak náluk és mondták h nem akarnak unokát meg h ezzel tönkretegye a barátnőm a fiú életét,meg ha megszüli nem fogják támogatni sem. És mondta h ők sem engedhetik meg maguknak h egy gyereket neveljenek,mert barátnőm nagynénje nagyon beteg és minden pénzük a kezelésre megy el,mert csak ő és a férje van a hugának. Meg így talán a barátnőm is megtanulja h tetteknek következménye van.
nekem mégis nagyon bűntudatom van :(
ha nem szóltál volna, lehet sikerült volna eltitkolnia...
de megpróbáltad jóvá tenni, ennyi elég...zárd le a témát!
"ha nem szóltál volna, lehet sikerült volna eltitkolnia... "
És azzal mit ér, ha sikerül eltitkolnia? Nagy valószínűséggel kidobják otthonról, vagy illegális abortuszra küldik, amibe belehal... Az eltitkolás sohasem old meg semmit. Én még mindig azt mondom, hogy 3 hónapon belül észrevették volna, és akkor abortuszra küldik. Viszont minél későbbi az abortusz annál többet árt. Kérdező! NE LEGYEN BŰNTUDATOD! Nincs miért. Azt tetted, ami ebben a nehéz helyzetben a leghelyesebb volt, tájékoztattad a szüleit, hogy a kiskorú lányuk terhes. NEM MIATTAD KÜLDIK ABORTUSZRA!
tegnap este anyukámmal sokat beszélgettem,és sikerült megnyugtatnia. Mondta h tényleg nem az én hibám ami történt,és ha én nem szólok akkor se tudta volna eltitkolni barátnőm h terhes mert a sréc szülei is jelentkeztek barátnőm szüleinél. Ha én nem szólok,akkor is mindenképp megtudták volna.
Bárcsak barátnőmmel is meg tudnám értetni h nem akartam rosszat! Most azért is utál mert azt hiszi ha fiú szüleit is én rángattam bele ebbe az egész. Anya mondta ha srác szülei elég keményen beszéltek vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!