Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Meg fog valaha bocsátani a...

Meg fog valaha bocsátani a barátnőm?

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőm terhes,és meg akarta tartani hátha így a baba apja visszamegy hozzá. A szüleinek nem akarta megmondani,mert félt h nem engedik meg neki h megtartsa. Arra kért,hogy tartsam titokban.

Én viszont beszéltem az anyukájával,mert úgy éreztem nem hagyhatom hogy így elcsessze az életét. 16 éves,még nem kéne neki gyereket nevelnie! A srác is megmondta neki h neki nem kell a gyerek,barátnőm abba bízott ha meglátja majd nem így vélekedik. Miután én beszéltem a barátnőm anyukájával,ők összeültek egy családi kupaktanácsra és úgy néz ki h szülői ráhatás miatt el fogja vetetni a gyereket.

Mőst nagyon haragszik rám barátnőm. Azt mondja tönkretettem az életét,és nem volt jogom beleszólni az életébe. Én csak aggódtam érte! 16 éves,most fejezte be a 10.et dolgozni se tudna elmenni,miből tartotta volna el? Neki ennyi idősen még élnie kellene

Meg fog valaha bocsátani? kezdem úgy érezni,h lehet h tényleg nem kellett volna szólnom a szüleinek...

2010. júl. 5. 10:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/80 anonim ***** válasza:
37%

09:42

Igazad van! Az egyetlen "megoldás" a kivégzés!

2010. júl. 14. 09:46
 62/80 anonim ***** válasza:
61%
Kezdem azt hinni, te nem tudsz szöveget értelmezni :) Na még egyszer. Azt írtam a szülei valószínűleg akkor is az abortusz mellett döntenek, ha maguktól jönnek rá a dologra. Lett volna más út, de a szülők ezt választották, de erről SEMMIKÉPP SEM A KÉRDEZŐ TEHET!! És képzeld, amíg kiskorú NINCS JOGA dönteni a magzatáról, csak a törvényes gyámjainak, tehát a szüleinek. Így szól a törvény.
2010. júl. 14. 10:23
 63/80 anonim ***** válasza:
93%

Akkor dönthetett volna egyedül erről, ha képes lett volna egyedül, szülői segítség nélkül véghezvinni bármelyik opciót. Mellesleg nézhetjük más szögből is a dolgot: ha valaki gyermeket szeretne örökbefogadni, számtalan követelménynek kell megfelelnie. Megvizsgálják a lakhelyét, az életkörülményeit, a jövedelmét, az előéletét, mindent. És még így is sokszor éveket kell várni. Az állam tehát, nem ad AKÁRKINEK gyermeket. Ezek alapján pedig, egy 16 évesnek NINCS JOGA szülni, és pont. Ha meg az örökbeadást nézitek, hány szülő nélküli gyerek van így is az országban? Vegye el az esélyt olyan gyerekektől, akik már megszülettek, és sz@r életük van az állami gondozásban?

A másik meg, hogy tanuljatok már meg olvasni és szöveget értelmezni, mert mi nem azt mondtuk, hogy az abortusz az egyetlen megoldás, de a SZÜLŐK döntöttek így, amibe senkinek nincs beleszólása. És vannak olyanok, mint pl. én, akik megértik ezt, és nem egy ártatlan lányt gyilkosozunk itt le. Ennyi.

2010. júl. 14. 10:53
 64/80 anonim ***** válasza:
37%

10:53

Nincs igazad!

2010. júl. 14. 11:25
 65/80 anonim ***** válasza:
37%

"egy 16 évesnek NINCS JOGA szülni, és pont"

Ki vagy te, hogy ezt megmondod? Egy nagy okos nő! Mint a kérdező! Beleszólsz mindenbe, amihez nincs közöd. Tipikus nők. Kevernek, kavarnak ész nélkül, aztán azt sem fogják fel mekkorát ártottak. (legjobb feleség a néma, árva. Se duma, se anyós!)

2010. júl. 14. 11:30
 66/80 anonim ***** válasza:
97%
Miért nincs? Csak dobálóztok, de nem hoztok fel észérveket! Írjátok le, miért gondoljátok így!
2010. júl. 14. 11:31
 67/80 anonim ***** válasza:
64%

A válasz megírásának időpontja: ma 11:30

Én hol szólok bele? :) Én csak érvelek a szülők döntése mellett. Próbálok segíteni a kérdezőnek, hogy ne érezze olyan szörnyen magát, amiért ti itt osztjátok! Ígyis elég bűntudata van, és megszenvedi ezt a lépését. Nélkületek is. Azért nincsen joga (szerintem), mert azzal nem csak a saját életét befolyásolja, mivel még függ a szüleitől, és nem ő nevelte volna fel a saját gyerekét. Aki gyereket szül, az nevelje is fel! Amúgymeg aki 16 évesen ezzel akar megtartani egy tiniszerelmet, az szerintetek alkalmas az anyaszerepre? Egyébként meg pont nem érdekel mit döntöttek, mivel semmi közöm hozzá, mint ahogyan azoknak sem, akik linkelgetik itt az abortuszos videókat, meg oltogatják a kérdezőt, hogy kampányoljon az abortusz ellen. Egyszerűen fogjátok fel, hogy ez nem rajtatok, nem a kérdezőn, és nem is a kislányon múlik. hanem a szülein. És semmit nem tudtok tenni. És ezen kívül még számos ilyen eset van, és lesz is!

Majd ha teherbe esik a 16 éves lányod, akkor te is eldöntheted akarsz-e róla tudni, és hogy mihez kezdjetek. De most hiába mocskolódtok!

2010. júl. 14. 12:09
 68/80 anonim ***** válasza:
37%
Hagyjuk!
2010. júl. 14. 12:14
 69/80 A kérdező kommentje:

ma találkoztam barátnőm ex pasijával,mondtam neki h sajnálom ami történt,én nem akartam beleavatkozni,megh csak jót akartam. Azt mondta h ha én nem szólok akkor a szülei mondták volna meg barátnőm szüleinek h mi van. Így is az ő szülei is eléggé ki voltak akadva h a nyakába akarnak tenni egy gyereket,ő meg beijedt h tényleg m,egfoja szülni és ezért szólt otthon

Viszont még mindig nagyon rosszul érzem magam a történtek miatt

2010. júl. 14. 12:58
 70/80 anonim ***** válasza:
37%

"nyakába akarnak tenni egy gyereket"

No Comment...

2010. júl. 16. 00:50
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!