Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Meg fog valaha bocsátani a...

Meg fog valaha bocsátani a barátnőm?

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőm terhes,és meg akarta tartani hátha így a baba apja visszamegy hozzá. A szüleinek nem akarta megmondani,mert félt h nem engedik meg neki h megtartsa. Arra kért,hogy tartsam titokban.

Én viszont beszéltem az anyukájával,mert úgy éreztem nem hagyhatom hogy így elcsessze az életét. 16 éves,még nem kéne neki gyereket nevelnie! A srác is megmondta neki h neki nem kell a gyerek,barátnőm abba bízott ha meglátja majd nem így vélekedik. Miután én beszéltem a barátnőm anyukájával,ők összeültek egy családi kupaktanácsra és úgy néz ki h szülői ráhatás miatt el fogja vetetni a gyereket.

Mőst nagyon haragszik rám barátnőm. Azt mondja tönkretettem az életét,és nem volt jogom beleszólni az életébe. Én csak aggódtam érte! 16 éves,most fejezte be a 10.et dolgozni se tudna elmenni,miből tartotta volna el? Neki ennyi idősen még élnie kellene

Meg fog valaha bocsátani? kezdem úgy érezni,h lehet h tényleg nem kellett volna szólnom a szüleinek...

2010. júl. 5. 10:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/80 anonim válasza:
81%
Pár hónap vagy év múlva a barátnőd is rá fog jönni, hogy mennyire nagy hülyeséget akart csinálni, és hálás lesz neked, hogy így cselekedtél.
2010. júl. 5. 10:44
 12/80 anonim ***** válasza:
*veled
 13/80 anonim ***** válasza:
81%

Bár a barátnőd akarta ellenére cselekedtél, de mégis helyesen. Ekkora terhet nem lehet cipelni egyedül, mint amit ő vállalt.Tulajdonképpen adtál neki még egy esélyt.

Ha igazi barátnő, akkor idővel, mikor ő is belátja a szitut meg fog bocsátani.Ha nem, akkor meg mosolyogva nézd később, hogy boldog. Akkor is, ha ő nem látja be soha, hogy neked köszönheti.

14/80 anonim ***** válasza:
93%
Te jót tettél. Legyen ennyi elég.
2010. júl. 5. 10:52
 15/80 A kérdező kommentje:
én nem mondtam az anyukájának h vetessék el. És neki sem. Mikor elmondta h terhes és nem akar szólni otthon,csak akkor mikor már nem tehetnek semmit,akkor mondtam neki h ez nem jó ötlet,és próbáltam rábeszélni h szóljon a szüleinek. Mikor nagyon hajthatlan volt,akkor beszéltem az anyukájával,és mondtam h terhes. Úgy mondtam neki h össze van 7zavarodva,és nem igazán tudja mit is tegyen. Mondtam az anyukájának azt is h ő nem akar szólni,azt mondtam azért mert nem tudja hogyan mondja meg,és igaz h engem arra kért h tartsam titokban,de ez sztem nem olyan dolog.
2010. júl. 5. 11:13
 16/80 anonim ***** válasza:
94%
Elég érdekes gondolkodása van itt egyeseknek! Jobb lett volna ha tartotta volna száját? Talán elfelejtettétek hogy egy 16 éves GYEREKről van szó, aki még teljes mértékben a szüleitől függ? Biztos nagyon jó lett volna, ha már csak akkor derül ki amikor látható jelei vannak, és a SZÜLEI lettek volna kénytelenek felnevelni. Akinek ahhoz van esze hogy gyereket csináljon, igenis vállalja be a felelősséget, és avassa be a szülőket, mert ha tetszik ha nem, van beleszólásuk a dologba. Kérdező, a lehető legjobb dolgot tetted, a barátnőd pedig, ha emiatt haragszik, akkor nem kellett volna rád ekkora terhet raknia azzal hogy beavat!
2010. júl. 5. 13:03
 17/80 anonim ***** válasza:
30%

hát én nem bocsájtanék meg annak, aki megöli a gyerekemet

te közvetve ezt tetted

2010. júl. 5. 13:49
 18/80 anonim ***** válasza:
84%

Ehhez annyit fűznék hozzá:

1. Itt most nem arról van szó, hogy füvezett, vagy madárpókot tart, vagy esetleg megpuszilta vkinek a kukiját (már bocsi). Ez annál komolyabb. Ez nem az a titoktartásos titok.

2. Szerintem jól cselekedtél.

3. Itt nem csak a saját életéről van már szó. A szülei életéről is. És ha van testvére, akkor valószínű, hogy az övé is. Nem is beszélve szegény gyerekről...

4. Aki egy gyereket eszközként használ annak van 1 kis beütése.

u.i.:

Nem érdekel, ha parasztnak tartatok.:)

2010. júl. 5. 22:35
 19/80 anonim ***** válasza:
96%
én is elmondtam volna, így volt jó, majd rá jön ő is.
2010. júl. 6. 00:15
 20/80 anonim ***** válasza:
100%

"hát én nem bocsájtanék meg annak, aki megöli a gyerekemet

te közvetve ezt tetted"

- Olvasd már el, amit kérdező írt. Ő egyáltalán nem erőltette az abortuszt. Vagy ha Te lettél volna a szülő, nem éreznéd azt, hogy neked is tudnod kell erről? Hazudsz, ha azt mondod, hogy nem.

2010. júl. 6. 07:40
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!