Meg fog valaha bocsátani a barátnőm?
A legjobb barátnőm terhes,és meg akarta tartani hátha így a baba apja visszamegy hozzá. A szüleinek nem akarta megmondani,mert félt h nem engedik meg neki h megtartsa. Arra kért,hogy tartsam titokban.
Én viszont beszéltem az anyukájával,mert úgy éreztem nem hagyhatom hogy így elcsessze az életét. 16 éves,még nem kéne neki gyereket nevelnie! A srác is megmondta neki h neki nem kell a gyerek,barátnőm abba bízott ha meglátja majd nem így vélekedik. Miután én beszéltem a barátnőm anyukájával,ők összeültek egy családi kupaktanácsra és úgy néz ki h szülői ráhatás miatt el fogja vetetni a gyereket.
Mőst nagyon haragszik rám barátnőm. Azt mondja tönkretettem az életét,és nem volt jogom beleszólni az életébe. Én csak aggódtam érte! 16 éves,most fejezte be a 10.et dolgozni se tudna elmenni,miből tartotta volna el? Neki ennyi idősen még élnie kellene
Meg fog valaha bocsátani? kezdem úgy érezni,h lehet h tényleg nem kellett volna szólnom a szüleinek...
Bár a barátnőd akarta ellenére cselekedtél, de mégis helyesen. Ekkora terhet nem lehet cipelni egyedül, mint amit ő vállalt.Tulajdonképpen adtál neki még egy esélyt.
Ha igazi barátnő, akkor idővel, mikor ő is belátja a szitut meg fog bocsátani.Ha nem, akkor meg mosolyogva nézd később, hogy boldog. Akkor is, ha ő nem látja be soha, hogy neked köszönheti.
hát én nem bocsájtanék meg annak, aki megöli a gyerekemet
te közvetve ezt tetted
Ehhez annyit fűznék hozzá:
1. Itt most nem arról van szó, hogy füvezett, vagy madárpókot tart, vagy esetleg megpuszilta vkinek a kukiját (már bocsi). Ez annál komolyabb. Ez nem az a titoktartásos titok.
2. Szerintem jól cselekedtél.
3. Itt nem csak a saját életéről van már szó. A szülei életéről is. És ha van testvére, akkor valószínű, hogy az övé is. Nem is beszélve szegény gyerekről...
4. Aki egy gyereket eszközként használ annak van 1 kis beütése.
u.i.:
Nem érdekel, ha parasztnak tartatok.:)
"hát én nem bocsájtanék meg annak, aki megöli a gyerekemet
te közvetve ezt tetted"
- Olvasd már el, amit kérdező írt. Ő egyáltalán nem erőltette az abortuszt. Vagy ha Te lettél volna a szülő, nem éreznéd azt, hogy neked is tudnod kell erről? Hazudsz, ha azt mondod, hogy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!