Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Meg fog valaha bocsátani a...

Meg fog valaha bocsátani a barátnőm?

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőm terhes,és meg akarta tartani hátha így a baba apja visszamegy hozzá. A szüleinek nem akarta megmondani,mert félt h nem engedik meg neki h megtartsa. Arra kért,hogy tartsam titokban.

Én viszont beszéltem az anyukájával,mert úgy éreztem nem hagyhatom hogy így elcsessze az életét. 16 éves,még nem kéne neki gyereket nevelnie! A srác is megmondta neki h neki nem kell a gyerek,barátnőm abba bízott ha meglátja majd nem így vélekedik. Miután én beszéltem a barátnőm anyukájával,ők összeültek egy családi kupaktanácsra és úgy néz ki h szülői ráhatás miatt el fogja vetetni a gyereket.

Mőst nagyon haragszik rám barátnőm. Azt mondja tönkretettem az életét,és nem volt jogom beleszólni az életébe. Én csak aggódtam érte! 16 éves,most fejezte be a 10.et dolgozni se tudna elmenni,miből tartotta volna el? Neki ennyi idősen még élnie kellene

Meg fog valaha bocsátani? kezdem úgy érezni,h lehet h tényleg nem kellett volna szólnom a szüleinek...

2010. júl. 5. 10:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/80 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem jól tetted, hogy szóltál a szüleinek, bár ha meg akarta tartani... De abban igazad van, hogy elcseszte volna az egész életét. Rokonságban is van egy fiatal anyuka, 16 évesen szült. A gyerek bánja. A nagymamája neveli, mert az anyja rá se néz, apja ugye nincs...
2010. júl. 5. 10:25
 2/80 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem a legjobban tetted, hogy szóltál. Majd a barátnőd is belátja.
2010. júl. 5. 10:26
 3/80 A kérdező kommentje:

úgy fáj h barátnőm szóba se akar állni velem :(

anyukája mondta h kb 2 múlva lesz meg a műtét,mert papírmunka meg orvosi vizsgálatok is vannak elötte. Ott szeretnék lenni mellette,de ő látni sem akar engem

2010. júl. 5. 10:28
 4/80 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem jól tetted és ne is pájázz a barátságára mert nem érdemel meg. Az egy ostoba liba! Nem azért mert terhes lett (nem tudom, hogyan védekezett) hanem mert ocsm@nyúl csak egy "eszköz" volt neki a baba, hogy ő megfogjon egy pasit.

Ráadásúl ha a szüleinek se mondta volna meg (csak mikor késő) akkor nekik kellett volna eltartaniuk mert a lány gondolom dolgozni nem ment volna. Amikor meg nem jött be a fiú megfogása s lelki zsarolása akkor meg mit csinált volna a babával? Talán ráun és kidobja egy kukába?

Az ilyen nem való anyának, elöbb fel kéne nőnie és elgondolkoznia mit tesz ezzel másokkal.

2010. júl. 5. 10:31
 5/80 A kérdező kommentje:
ő nagyon szerelmes (volt) a barátjába,szóval valahol megértem h fájt neki a szakítás és megpróbálta minden eszközzel visszaszerezni. Ki volt bukva a szakítás és a terhesséág miatt,sztem nem is gondolkodott h mi lesz később. Nagyon haragszik rám,szeretném ha megbocsátana,de meg se hallgat :(
2010. júl. 5. 10:34
 6/80 anonim ***** válasza:
28%

Itt mindketten hibáztatok. Ő hülye módon egy gyerekkel akar megfogni magának egy pasit 16 évesen - még ő is gyerek szinte -, nekd viszont (legjobb barátnőség ide vagy oda) nem kellene a háta mögött az ő sorsáról intézkedned. Mi lenne, ha egy kedves "jóakaród" a te hátad mögött fecsegné ki a te titkaidat másoknak, aztán meg azzal takarózna, hogy "ő csak a javadat akarja, így meg úgy"?

Mindkettőtök viselkedését elítélem, mindketten igen gyerekesen gondolkodtok. Ezzel együtt azt mondom, hogy az abortusz ebben az esetben tényleg jobb választás. Te viszont lakatot tehetnél néha a szádra, mert így igen hamar eléred azt, hogy ne legyenek barátaid. Ilyen viselkedéssel nem hiszem, hogy sokan rád bíznák a titkaikat.

2010. júl. 5. 10:37
 7/80 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem ezzel a csajjal abszolút nem veszítettél semmit.Én egy percig nem bánkódnék a barátsága miatt,egye meg.Te egy igazi,jólelkű,és gondoskodó barátnő voltál,Ő meg egy önző,éretlen kis liba.Nem érdemli meg,hogy mellette legyél.Egyébként helyesen cselekedtél,n elegyen egy percig sem lelkiismeret furdalásod!
2010. júl. 5. 10:37
 8/80 anonim ***** válasza:
94%
Ne hallgass azokra,akik szidnak,mert jól tetted,amit tettél!
2010. júl. 5. 10:39
 9/80 anonim ***** válasza:
56%

Azt jó tetted, hogy szóltál, viszont abba nincs beleszólásod, hogy tartsa meg vagy sem. Én sem beszélnék veled többet! Amiért te úgy véled, hogy nem kellene megtartsa nem biztos, hogy neki az a legjobb. Gondolj arra, hogy te biztattad őt és a szüleit a gyerekének meggyilkolására!

20/L

2010. júl. 5. 10:43
 10/80 anonim ***** válasza:
33%

Én se állnék vele szóba.

A napokban vetéltem el, nem volt tervezett baba, de megakartam tartani, és nem jó érzés, egy kicsit sem, hát még egy abortusz. Sajnálom a barátnődet, hogy a családja miatt kell elvetetnie.

18/L

2010. júl. 5. 10:43
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!