Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Meg fog valaha bocsátani a...

Meg fog valaha bocsátani a barátnőm?

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőm terhes,és meg akarta tartani hátha így a baba apja visszamegy hozzá. A szüleinek nem akarta megmondani,mert félt h nem engedik meg neki h megtartsa. Arra kért,hogy tartsam titokban.

Én viszont beszéltem az anyukájával,mert úgy éreztem nem hagyhatom hogy így elcsessze az életét. 16 éves,még nem kéne neki gyereket nevelnie! A srác is megmondta neki h neki nem kell a gyerek,barátnőm abba bízott ha meglátja majd nem így vélekedik. Miután én beszéltem a barátnőm anyukájával,ők összeültek egy családi kupaktanácsra és úgy néz ki h szülői ráhatás miatt el fogja vetetni a gyereket.

Mőst nagyon haragszik rám barátnőm. Azt mondja tönkretettem az életét,és nem volt jogom beleszólni az életébe. Én csak aggódtam érte! 16 éves,most fejezte be a 10.et dolgozni se tudna elmenni,miből tartotta volna el? Neki ennyi idősen még élnie kellene

Meg fog valaha bocsátani? kezdem úgy érezni,h lehet h tényleg nem kellett volna szólnom a szüleinek...

2010. júl. 5. 10:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/80 anonim ***** válasza:
37%

javítok:

Ha megpróbálod akkor, még ha nem sikerült, akkor is jóvátetted a hibádat!

2010. júl. 13. 14:59
 42/80 anonim ***** válasza:
91%

""nem tudnák felnevelni az új jövevényt"

Aztán mért nem, te nagy okos?

Ne legyél már primitív! "

Mondjuk mert nincs rá pénz, és a szülőknek dolgozni kell, nincs lehetőség, hogy valamelyik otthon maradjon a babával? Nagyon sokba kerül egy gyermek, és mivel nem ismered a családi hátterüket, nem a te tiszted eldönteni, hogy fel tudnák-e nevelni. Mivel az abortusz mellett döntöttek, feltételezem erre nincs lehetőség.

2010. júl. 13. 14:59
 43/80 anonim ***** válasza:
40%

"nincs rá pénz"

Szűklátókörűség!!!

Magyar norma! Nincs pénz!

Nem pénz kell, hanem szeretet, meg gondoskodás. Elhiszed, hogy nem fog éhen halni???

2010. júl. 13. 15:03
 44/80 anonim ***** válasza:
91%
Elhiszed, hogy nem ismered a lány családi hátterét? Szeretettel nem tudod pelenkázni... Sajnálom az abortált magzatokat, de ettől még nem a kérdező vette rá a szülőket, hogy legyen abortusz...
2010. júl. 13. 15:05
 45/80 anonim ***** válasza:
37%

"Sajnálom az abortált magzatokat"

Ezt mond meg nekik is.

----

Az igaz, hogy nem ő vette rá őket, de ha nem szól bele máshogy is alakulhatott volna. De mivel beleártotta magát... sajnos...bukta van.

----

Ne idegelj a pénzügyi dolgokkal, mert szinte "semmi" nem kell a gyerekhez, hogy boldog legyen. Ez csak kibúvó.

2010. júl. 13. 15:11
 46/80 anonim ***** válasza:
93%

"Az igaz, hogy nem ő vette rá őket, de ha nem szól bele máshogy is alakulhatott volna. De mivel beleártotta magát... sajnos...bukta van."

- Akkor, kérlek, vázold fel, szerinted hogyan alakultak volna a dolgok abban az esetben, ha nem szól. Minél részletesebben, ha kérhetem.

2010. júl. 13. 15:15
 47/80 anonim ***** válasza:
37%
Nem vagyok jós. Sajna beleszólt. Ez a tény, és most innen kell továbbmennünk. Fikciókkal nem játszunk!
2010. júl. 13. 15:17
 48/80 anonim ***** válasza:
93%

"Nem vagyok jós. Sajna beleszólt. Ez a tény, és most innen kell továbbmennünk. Fikciókkal nem játszunk!"

- Ja persze... innentől kezdve nevetséges, amit írsz.

2010. júl. 13. 15:19
 49/80 anonim ***** válasza:
93%

"Ezt mond meg nekik is."

Ha kijártam az egyetemet szándékomban áll prevenciót folytatni, hogy kevesebb legyen a tinédzser, aki nem tud védekezni. Viszont jelen esetben egy felelőtlen 16 évesről van szó, aki DIREKT esett teherbe.

"Az igaz, hogy nem ő vette rá őket, de ha nem szól bele máshogy is alakulhatott volna. De mivel beleártotta magát... sajnos...bukta van."

Ja, pl. később derül ki, amikor már sokkal veszélyesebb az abortusz, illetve illegálisan csináltatják meg. És nem hiszem, hogy egy terhességet sokáig lehet titkolni, ergo a kérdező nélkül is megtudták volna a szülők.

"Ne idegelj a pénzügyi dolgokkal, mert szinte "semmi" nem kell a gyerekhez, hogy boldog legyen. Ez csak kibúvó."

Te igazán naiv vagy, ha azt hiszed pénz nélkül is fel lehet nevelni a gyereket. Mint már leírtam sokszor, ha a szülők be tudnák vállalni a plusz gyereket nyilván nem cipelnék abortuszra a lányukat.

2010. júl. 13. 15:20
 50/80 anonim ***** válasza:
25%

Kedves kérdező!

Lehet olyan élethelyzet, hogy a gyermek felnevelésére a leány-anya képtelen. De ezekre a helyzetekre nem biztos, hogy az abortusz a helyes válasz. Előfordulhat, hogy a bébit inkább örökbe kellett volna adni, de biztos van más lehetőség is.

Úgy vélem, a barátnőd ismerte a szülei véleményét.

Úgy vélem, te sem a barátnőd szüleinek a témához való hozzáállását, sem a barátnőd véleményét nem ismerted igazán.

Cselekedni egy ilyen horderejű kérdésben pedig a körülmények teljeskörű ismerete esetén is kockázatos.

Te ezt a kockázatot bevállaltad, és a barátnőd akarata ellenére szóltál a szüleinek.

Úgy néz ki, hogy emiatt egy babát abortálnak, és emiatt a barátnőd nem áll szóba veled.

Ne erőlködj, soha nem fog megbocsátani neked.

Elvesznek egy életet a te kotnyeleskedésed miatt!!!

Ő úgy érzi, hogy te nem a barátnője vagy, te elárultad őt! Úgy gondoltad, hogy ő egy buta liba, és te okosabb vagy nála, majd te cselekszel helyette!

Ne haragudj, én is egy áruló öntelt hólyagnak neveznélek ezek után és én sem bocsátanám meg ezt soha neked!

2010. júl. 13. 16:36
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!