Meg fog valaha bocsátani a barátnőm?
A legjobb barátnőm terhes,és meg akarta tartani hátha így a baba apja visszamegy hozzá. A szüleinek nem akarta megmondani,mert félt h nem engedik meg neki h megtartsa. Arra kért,hogy tartsam titokban.
Én viszont beszéltem az anyukájával,mert úgy éreztem nem hagyhatom hogy így elcsessze az életét. 16 éves,még nem kéne neki gyereket nevelnie! A srác is megmondta neki h neki nem kell a gyerek,barátnőm abba bízott ha meglátja majd nem így vélekedik. Miután én beszéltem a barátnőm anyukájával,ők összeültek egy családi kupaktanácsra és úgy néz ki h szülői ráhatás miatt el fogja vetetni a gyereket.
Mőst nagyon haragszik rám barátnőm. Azt mondja tönkretettem az életét,és nem volt jogom beleszólni az életébe. Én csak aggódtam érte! 16 éves,most fejezte be a 10.et dolgozni se tudna elmenni,miből tartotta volna el? Neki ennyi idősen még élnie kellene
Meg fog valaha bocsátani? kezdem úgy érezni,h lehet h tényleg nem kellett volna szólnom a szüleinek...
20:20
Majd lenyugszik!! Még lehet hogy pár év múlva meg is köszöni!
"Jól" tetted, hogy kikapartattad azt a felesleges terhet. Kinek kellene a kis éhenkórász. Anyjának biztos nem. Akkor meg minek éljen?! Jaj, hogy "szegénynek" milyen rossz lett volna, ha életben marad. Rosszabb mint a halál. Jobb is hogy a te közbenjárásodra bedarálták. Darált húsként már nem "árthat" senkinek. Eltudom képzelni, hogy menekülhetett a kis szánalmas húsfoszlány, a szívógép csövétől. De nem volt semmi esélye. Hahahah. Beszívta azt a kis vackot. Most már biztos valahol darálva kivágták a szemétbe.
Jól csináltad. Büszke lehetsz magadra.
""Jól" tetted, hogy kikapartattad azt a felesleges terhet."
- Nem is tudtam, hogy a kérdező volt terhes... biztosan félreolvastam a kérdést.
ma 14:52
Én úgy tudom, a szülő 18 éves koráig dönthet a kiskorú helyett az abortuszról, mert a gyermek nem keresőképes, tanköteles, és ők a törvényes gyámjai, tehát kötelezhetik rá.
"nem tudnák felnevelni az új jövevényt"
Aztán mért nem, te nagy okos?
Ne legyél már primitív!
Azt a gyereket, ha megszüli, és felnő, és utána megkérdeznék, hogy jobb lett volna ha elvetettek volna? Szerinted mit mondana. Rohadtul szarna rá hogy ki lett volna az anya!
Az a magzat élni akar, akkor is, ha az anyja nem szereti.
Az a magzat élni akar, akkor is ha nem kell senkinek.
Az a magzat élni akar, ha nem lesz senkije.
-------
Ha jóvá akarod tenni, menny és szólj a szüleinek, hogy az abortusz legális gyilkosság. Mutasd meg nekik a videót. Győzd meg a barátnődet, hogy ne engedje! Ha megpróbálja akkor, még ha nem sikerült is jóvátette a hibáját!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!