Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Meg fog valaha bocsátani a...

Meg fog valaha bocsátani a barátnőm?

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőm terhes,és meg akarta tartani hátha így a baba apja visszamegy hozzá. A szüleinek nem akarta megmondani,mert félt h nem engedik meg neki h megtartsa. Arra kért,hogy tartsam titokban.

Én viszont beszéltem az anyukájával,mert úgy éreztem nem hagyhatom hogy így elcsessze az életét. 16 éves,még nem kéne neki gyereket nevelnie! A srác is megmondta neki h neki nem kell a gyerek,barátnőm abba bízott ha meglátja majd nem így vélekedik. Miután én beszéltem a barátnőm anyukájával,ők összeültek egy családi kupaktanácsra és úgy néz ki h szülői ráhatás miatt el fogja vetetni a gyereket.

Mőst nagyon haragszik rám barátnőm. Azt mondja tönkretettem az életét,és nem volt jogom beleszólni az életébe. Én csak aggódtam érte! 16 éves,most fejezte be a 10.et dolgozni se tudna elmenni,miből tartotta volna el? Neki ennyi idősen még élnie kellene

Meg fog valaha bocsátani? kezdem úgy érezni,h lehet h tényleg nem kellett volna szólnom a szüleinek...

2010. júl. 5. 10:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/80 A kérdező kommentje:
,ég mindig nem hajlandó beszélni velem :( nagyon bánt az egész. Úgy megbántam h szóltam az anyukájának :(
2010. júl. 12. 20:20
 32/80 dag ***** válasza:
100%

20:20

Majd lenyugszik!! Még lehet hogy pár év múlva meg is köszöni!

2010. júl. 12. 20:25
 33/80 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is jól tetted, hogy szóltál a szüleinek. Hiszen a szavaidból nem az jön le, hogy bátorítottad volna a szüleit az abortuszra, de mivel ŐK a 16 éves lány törvényes gyámjai CSAK NEKIK van joguk eldönteni, hogy mi is lesz a magzattal. Elítélem magát az abortuszt, de van amikor egyszerűen nincs más út. Ha a szülei elől eltitkolta volna a terhességet, és túl későn mondja el, megkockáztatom, hogy páros lábbal rúgták volna ki otthonról. Hiszen ha megszületett volna csak a lány szülei tarthatták volna el, és a gyereknek nagy valószínűséggel abba kellett volna hagynia az iskolát... Érettségizni jó pár évvel később pedig nagyon nehéz egy gyerekkel. Biztos vagyok benne, hogy a szülei sem jókedvükből cipelik el abortuszra, hanem azért mert nem tudnak még egy gyermeket ellátni. A barátnődet hagyd egy kicsit békén, majd lenyugszik, és pár év múlva talán meg is köszöni. Aki egy gyereket akar "pasifogó" eszközként használni az nem érett az anyaságra.
2010. júl. 13. 10:14
 34/80 anonim ***** válasza:
28%

"Jól" tetted, hogy kikapartattad azt a felesleges terhet. Kinek kellene a kis éhenkórász. Anyjának biztos nem. Akkor meg minek éljen?! Jaj, hogy "szegénynek" milyen rossz lett volna, ha életben marad. Rosszabb mint a halál. Jobb is hogy a te közbenjárásodra bedarálták. Darált húsként már nem "árthat" senkinek. Eltudom képzelni, hogy menekülhetett a kis szánalmas húsfoszlány, a szívógép csövétől. De nem volt semmi esélye. Hahahah. Beszívta azt a kis vackot. Most már biztos valahol darálva kivágták a szemétbe.

Jól csináltad. Büszke lehetsz magadra.

2010. júl. 13. 14:38
 35/80 anonim ***** válasza:
97%

""Jól" tetted, hogy kikapartattad azt a felesleges terhet."

- Nem is tudtam, hogy a kérdező volt terhes... biztosan félreolvastam a kérdést.

2010. júl. 13. 14:40
 36/80 anonim ***** válasza:
54%
2010. júl. 13. 14:41
 37/80 anonim ***** válasza:
91%
Jaj utolsó, úgy csinálsz, mintha a kérdező vette volna rá a szülőket az abortuszra. Könyörgöm, csak tudatta velük, hogy a lányuk terhes. A szülők döntése pedig az abortusz volt, és nyilván nem jókedvükben küldik el a lányukat rá, hanem mert nem tudnák felnevelni az új jövevényt. A szülők meg egyszer úgy is megtudták volna, ez nem olyan titok, amit sokáig lehet elrejteni.
2010. júl. 13. 14:44
 38/80 anonim ***** válasza:
100%
Még hozzátenném, hogy egy 16 éves lánynál a szülők beleegyezhetnek az abortuszba, de nem köztelezhetik a gyereküket rá.
2010. júl. 13. 14:52
 39/80 anonim ***** válasza:
100%

ma 14:52

Én úgy tudom, a szülő 18 éves koráig dönthet a kiskorú helyett az abortuszról, mert a gyermek nem keresőképes, tanköteles, és ők a törvényes gyámjai, tehát kötelezhetik rá.

2010. júl. 13. 14:56
 40/80 anonim ***** válasza:
28%

"nem tudnák felnevelni az új jövevényt"

Aztán mért nem, te nagy okos?

Ne legyél már primitív!

Azt a gyereket, ha megszüli, és felnő, és utána megkérdeznék, hogy jobb lett volna ha elvetettek volna? Szerinted mit mondana. Rohadtul szarna rá hogy ki lett volna az anya!

Az a magzat élni akar, akkor is, ha az anyja nem szereti.

Az a magzat élni akar, akkor is ha nem kell senkinek.

Az a magzat élni akar, ha nem lesz senkije.

-------

Ha jóvá akarod tenni, menny és szólj a szüleinek, hogy az abortusz legális gyilkosság. Mutasd meg nekik a videót. Győzd meg a barátnődet, hogy ne engedje! Ha megpróbálja akkor, még ha nem sikerült is jóvátette a hibáját!

2010. júl. 13. 14:56
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!