Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Meg fog valaha bocsátani a...

Meg fog valaha bocsátani a barátnőm?

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőm terhes,és meg akarta tartani hátha így a baba apja visszamegy hozzá. A szüleinek nem akarta megmondani,mert félt h nem engedik meg neki h megtartsa. Arra kért,hogy tartsam titokban.

Én viszont beszéltem az anyukájával,mert úgy éreztem nem hagyhatom hogy így elcsessze az életét. 16 éves,még nem kéne neki gyereket nevelnie! A srác is megmondta neki h neki nem kell a gyerek,barátnőm abba bízott ha meglátja majd nem így vélekedik. Miután én beszéltem a barátnőm anyukájával,ők összeültek egy családi kupaktanácsra és úgy néz ki h szülői ráhatás miatt el fogja vetetni a gyereket.

Mőst nagyon haragszik rám barátnőm. Azt mondja tönkretettem az életét,és nem volt jogom beleszólni az életébe. Én csak aggódtam érte! 16 éves,most fejezte be a 10.et dolgozni se tudna elmenni,miből tartotta volna el? Neki ennyi idősen még élnie kellene

Meg fog valaha bocsátani? kezdem úgy érezni,h lehet h tényleg nem kellett volna szólnom a szüleinek...

2010. júl. 5. 10:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/80 anonim válasza:
96%

"hát én nem bocsájtanék meg annak, aki megöli a gyerekemet

te közvetve ezt tetted"

Ő nem megölte a barátnője gyerekét,hanem megmentette a felelőtlen lány meg a gyereket.

Na akkor gondold el azt hogy megszületik a gyerek és 4 év múlva mikor felnőt lenne szorakozni szeretne,nem tudna mert a 4 éves kisgyerekre kell figyelni.

Én szerintem 18 évesen is nagy meggondoltsággal jár.

A kedves kérdező nagyon rendes volt,hogy nem csak azt nézte hogy jaj de aranyos,

hanem bele gondolt abba is hogy 7 év múlva nem lessz olyan aranyos,hanem nyűg lessz,

az annyának.

Erre nem is nagyon tudok mást mondani mert vannak felelőtlen emberek.

2010. júl. 6. 09:14
 22/80 anonim ***** válasza:
97%
Különben meg az senkinek az agyáig nem jutott el, hogy azért akarta megtartani a gyereket, hogy visszaszerezze magának a srácot? 16 évesen...az eszem megáll, hogy gyilkossággal dobálóztok itt, miközben szerencsétlen gyerek csak eszköz lett volna! Aztán meg küszködhettek volna vele a nagyszülők. Pfffff...
2010. júl. 6. 13:00
 23/80 anonim ***** válasza:
20%

megmentette a gyereket...

ezen röhögnék, ha tudnék

mitől? az élettől??? :(

2010. júl. 6. 16:03
 24/80 anonim ***** válasza:
93%
Nem,nem az élettől,hanem egy felelőtlen és éretlen anyától,agyaska!
2010. júl. 6. 16:56
 25/80 anonim ***** válasza:
20%
szóval az élete megmarad?
2010. júl. 6. 17:12
 26/80 anonim ***** válasza:
94%
Talán elgondolkodhatnál azon,hogy melyik a jobb: meg sem születni,vagy szenvedni egy gyerekeszű,idióta kis liba hülyesége miatt,aki történetesen az anyja.
2010. júl. 6. 20:27
 27/80 anonim ***** válasza:
23%
élni a jobb, nem meghalni
2010. júl. 6. 23:30
 28/80 anonim ***** válasza:
95%
Nagyon beszűkült vagy, 73-as... láthatóan semmit nem fogsz fel az egészből, csak a hülyeségedet hajtod.
2010. júl. 7. 07:54
 29/80 anonim ***** válasza:
23%
ha szerinted ez hülyeség, akkor hajrá!
2010. júl. 7. 16:57
 30/80 dag ***** válasza:
100%

Tönkre tetted az életét?

Inkább megmentetted a fiatalságát, és az egész jövőjét!!

2010. júl. 12. 20:09
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!