Meg fog valaha bocsátani a barátnőm?
A legjobb barátnőm terhes,és meg akarta tartani hátha így a baba apja visszamegy hozzá. A szüleinek nem akarta megmondani,mert félt h nem engedik meg neki h megtartsa. Arra kért,hogy tartsam titokban.
Én viszont beszéltem az anyukájával,mert úgy éreztem nem hagyhatom hogy így elcsessze az életét. 16 éves,még nem kéne neki gyereket nevelnie! A srác is megmondta neki h neki nem kell a gyerek,barátnőm abba bízott ha meglátja majd nem így vélekedik. Miután én beszéltem a barátnőm anyukájával,ők összeültek egy családi kupaktanácsra és úgy néz ki h szülői ráhatás miatt el fogja vetetni a gyereket.
Mőst nagyon haragszik rám barátnőm. Azt mondja tönkretettem az életét,és nem volt jogom beleszólni az életébe. Én csak aggódtam érte! 16 éves,most fejezte be a 10.et dolgozni se tudna elmenni,miből tartotta volna el? Neki ennyi idősen még élnie kellene
Meg fog valaha bocsátani? kezdem úgy érezni,h lehet h tényleg nem kellett volna szólnom a szüleinek...
"hát én nem bocsájtanék meg annak, aki megöli a gyerekemet
te közvetve ezt tetted"
Ő nem megölte a barátnője gyerekét,hanem megmentette a felelőtlen lány meg a gyereket.
Na akkor gondold el azt hogy megszületik a gyerek és 4 év múlva mikor felnőt lenne szorakozni szeretne,nem tudna mert a 4 éves kisgyerekre kell figyelni.
Én szerintem 18 évesen is nagy meggondoltsággal jár.
A kedves kérdező nagyon rendes volt,hogy nem csak azt nézte hogy jaj de aranyos,
hanem bele gondolt abba is hogy 7 év múlva nem lessz olyan aranyos,hanem nyűg lessz,
az annyának.
Erre nem is nagyon tudok mást mondani mert vannak felelőtlen emberek.
megmentette a gyereket...
ezen röhögnék, ha tudnék
mitől? az élettől??? :(
Tönkre tetted az életét?
Inkább megmentetted a fiatalságát, és az egész jövőjét!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!