Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nem furcsa, hogy a 70-es...

Nem furcsa, hogy a 70-es évekig betegségként tartották számon a homoszexualitást, most pedig divattá vált?

Figyelt kérdés
Ez olyan, mintha a pánikbetegség holnaptól nem lenne betegség, hanem menő lenne pánikrohamokat kapni. Szerintem ez a dolog egy bizonyos réteg tudatos manipulációja, hogy beleavatkozzanak a társadalom több ezer éve sikeresen működő gépezetébe.

2014. márc. 1. 23:40
 81/109 anonim ***** válasza:
0%

"nem a te hibás logikádra vagyok kíváncsi, hanem statisztikai adatokra. és ne egy HITELTELEN konspirációs elméletekkel és cionista összeesküvésekkel foglalkozó amatőr oldalt linkelj (www.resnse.com), hanem egy tudományos statisztikai adatot, hogy a pedofilok közt hány százalék a homoszexuális."

Ha minden logika hibás, és minden oldal hiteltelen, ami neked ellentmond, akkor nincs értelme vitáznunk. Azért elég félelmetes, h mennyivel erősebb tud lenni a libsi agymosás, mint a józan ész.

2014. márc. 2. 14:01
 82/109 anonim ***** válasza:
93%

" [link]

Ennek a "tanulmánynak a forrása a WND, lásd itt:

[link]

Hiteles forrás nálam is valamilyen tudományos oldal vagy minimum a wikipédia, forrásmegjelöléssel. Egy keresztény/republikánus/demokrata/liberális híroldal nem az.

2014. márc. 2. 14:03
 83/109 anonim ***** válasza:
93%

Tiszaeszlár és vérvád ügyben:

[link]

2014. márc. 2. 14:03
 84/109 anonim ***** válasza:
93%

"Ha minden logika hibás, és minden oldal hiteltelen, ami neked ellentmond, akkor nincs értelme vitáznunk. Azért elég félelmetes, h mennyivel erősebb tud lenni a libsi agymosás, mint a józan ész"

Logikát nem mutattál fel eddig, és igen, egy habzó szájú híroldal nem egyezik egy tudományos kutatás hitelességével, ne haragudj. És igen, vannak egyetemet végzett idióták is, akik tudományos kutatásnak álcázzák az agymenéseiket, ezért a hiteles forrás, pontos, hiteles mérések megtalálása nem mindig evidens feladat. Viszont azok nélkül csak beszélsz a semmibe.

2014. márc. 2. 14:05
 85/109 anonim ***** válasza:
30%

"Hiteles forrás nálam is valamilyen tudományos oldal vagy minimum a wikipédia, forrásmegjelöléssel. Egy keresztény/republikánus/demokrata/liberális híroldal nem az."

Ahogy már mondtam, elfogulatlan forrás nem létezik. Még a tudományos oldalak sem azok.

"Tiszaeszlár és vérvád ügyben:

[link]

A könyv szerzője Solymosi Eszter gyilkosainak ügyvédje. Ennyit az elfogulatlanságról.

2014. márc. 2. 14:07
 86/109 anonim ***** válasza:
91%

"Ha minden logika hibás, és minden oldal hiteltelen, ami neked ellentmond, akkor nincs értelme vitáznunk. "

vicces, hogy ezt te mondod, aki szerint nincs hiteles oldal, és inkább a náciinfónak "hisz", mint az orvostudománynak :D

2014. márc. 2. 14:09
 87/109 anonim ***** válasza:
0%

"Logikát nem mutattál fel eddig, és igen, egy habzó szájú híroldal nem egyezik egy tudományos kutatás hitelességével, ne haragudj."

Arról nem én tehetek, h az agymosás nálad is felülírta a logikát. A tudományt pedig a libsi inkvizíció tartja féken.

"És igen, vannak egyetemet végzett idióták is, akik tudományos kutatásnak álcázzák az agymenéseiket, ezért a hiteles forrás, pontos, hiteles mérések megtalálása nem mindig evidens feladat."

És te milyen jogon mondod meg, h kik tartoznak ebbe a kategóriába, és kik nem?

2014. márc. 2. 14:10
 88/109 anonim ***** válasza:
93%

"A könyv szerzője Solymosi Eszter gyilkosainak ügyvédje. Ennyit az elfogulatlanságról."

Esetleg ettől még érdekes lehet a könyv, nem? Vagy szerinted az ügyvéd nem ismeri elég jól az ügyet? Vagy szándékosan hazudik? Vagy csak egyszerűbb Vona Gábor seggébe túrnod a fejedet?

Tudom, hogy nagyon nehéz úgy gondolkodni tisztán, ha a kurucinfós marhaságokkal tömöd a fejed orrba-szájba, és becsülöm, hogy vallásos imádattal elhiszel mindent, amit ott írnak, de van - valamekkora - saját agyad is, tessék használni!

2014. márc. 2. 14:12
 89/109 anonim ***** válasza:
91%

"Arról nem én tehetek, h az agymosás nálad is felülírta a logikát. A tudományt pedig a libsi inkvizíció tartja féken. "

Hihetetlen, hogy nem veszed észre magad, te vagy a helikopter, mi meg a hülyék. :D "Libsi inkvizíció", ezzel mindent elmondtál, egy konteós megtévesztett vagy, aki azt hisz el, ami alátámasztja az agymenésit, a többi meg összeesküvés :D

2014. márc. 2. 14:14
 90/109 anonim ***** válasza:
0%

"Esetleg ettől még érdekes lehet a könyv, nem? Vagy szerinted az ügyvéd nem ismeri elég jól az ügyet? Vagy szándékosan hazudik?"

Érdekes lehet, de hitelesnek semmiképpen nem nevezném. Amúgy mutass olyan ügyvédet, aki soha nem hazudik szándékosan az ügyeiben!

"Tudom, hogy nagyon nehéz úgy gondolkodni tisztán, ha a kurucinfós marhaságokkal tömöd a fejed orrba-szájba, és becsülöm, hogy vallásos imádattal elhiszel mindent, amit ott írnak, de van - valamekkora - saját agyad is, tessék használni!"

Veled ellentétben én több oldalról tájékozódom, ugyanis a magyar oldalak mellett zsidó oldalakat is olvasok, pl. origót, indexet. Utána pedig - szintén veled ellentétben - a józan eszemre hagyatkozva döntöm el, h mit hiszek el, és mit nem. Ilyenkor a mérleg 99%-ban a magyar oldalak felé billen.

2014. márc. 2. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!